Nekadar iğrenç bir topluluğuz.. Kapatın sıteyı arkadaş rahatsız olmuş![]()
Turkiyenin en iyi platformu olmak boyle bişey işte 1 kişiye kızıp butun forumu lekeler. Halbukı ben arabasının rengını bıle bılmıyorum suçum ney![]()
DR. OWL
o smart dedigin 3 tane clio alir.
yagini degistirdim 107 euroya,
mercedesin service c icin yag filtreler dahil 500 euro masrafi cikiyor.
clio dedigin ne ki lan?
araba ile adamlik oluyorsa yarin gideyim supra alayim, kac paralik alet!!
simdi seninle cocuk gibi sidik mi yaristiracagim?
kisaca kalibinin adami ol yeter.
ilk defa yazıyorum 2 forumada bakıyorum erkan başkan şimdi senin orda paylaştığın şey güzelmi şimdi ???
millet dinsin diye bakıyor yönticeler araya giriyor sen gerçekten arı kovanına sokuyorsun e bence hak ediyorsun
İki tarafın üyelerinin araba mevzusundan gelınen noktaya bakın yazılan kelımelere ben iki tarafında uyesıyım 5 seneye yakındırda reno formundakılerle abi kardeş gibiyim daha pazar gunu Düzcede yanımdalardı ve yanlış bi insan deiller burda baktıgım zaman yıne tech turkeyın bazı uyelerının makaraya sarmasıyla konu buyumus ve kimse altından kalkamıyacağı laflar etmesın 19 yasında 17 yaşında adamlar yapamıcakları şeyleri yazıyorlar
19.00 da kapaticammmmm
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Ne renault muş tüm türkiye yi salladı be ya![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
burdan öyle görünmüyor ama mesajlarınızı editleyip kendi üyelerinizi az çok susturabilirseniz konu kapanıcak burda yönetim arkadaşlara alttan alttan çoşkuyu veriyor sizde üyelerinize az çok çoşku verin kapansın saygılar.
tamamda üyelerin sıkıntısı zaten iki tarafta değil üyeler demiyeyim kendi adıma konuşayım mesela ben bu araba kötüydü bu bunu dedi şu bunu dediyle ilgilenmiyorum ben bu forumdan çok şey öğrendim ki hala öğreniyorum ortada bir sıkıntı varsa bu şahısların arasındaki sıkıntı az önce bi arkadaşında söylediği gibi rengini bile bilmediğim bi araba yüzünden benim bulunduğum sanal mekan niye TERBİYESİZ olsun ortada bir terbiyesizlik varsa ki bence var bu şahsın yaptığı terbiyesizliktir kusuruma bakmayın ama bence asıl terbiyesizlik içinde yüzbinleri barındıran bir platforma hakarette bulunmak
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)