valla başvurduğm şirketten başka elemana ihtiyacı olan bi sserviste yok şuanda o yüzden gene işsiz kaldık
valla başvurduğm şirketten başka elemana ihtiyacı olan bi sserviste yok şuanda o yüzden gene işsiz kaldık
kendini istediğin kadar yırtihtiyaçları varsa ertesi gün başlatırlar..
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
bence pek ümitlenme kardeşim herkese aynı şekilde davranıyorlar 1 ay önce servise iş başvurusu için gittim kapıda bi kadın karşıladı başka bi taş gibi ablaya sebk etti. normalde cv alıyorlarmış bana başvuru formu çıkarttılar fotoğraftır carttır curttur bekleyin dedi bekledim. Servise girdiğimde karşılan taş abla halkla ilişkiler zıvırtısıymış 1 saat konuştuk 3 4 bardak çay içtim zorla kesin arıcam tolga bey şçle böle dedi 1 aydır bekliyorum![]()
. Aynı plazanın hemen karşısındaki yanındaki çarpazındaki yerlerdede 1 er saat muhabbet geçti onlarıda 1 aydır bekliyorm şans işi acele etme derim
![]()
Hiç belli olmaz bazı işler hayırlısı zaten. Ama daha öncedende dedikleri arayıp sorma "bizim iş ne oldu" die.
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
Antalyadan bir yetkılı servıse mı iş başvurusunda bulundun?
bİR TANIDIGIM YETKILI SERVIS MÜDÜRÜ KISA BIR CV ATARSAN PM İLE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAYIM.eĞER PERSONEL ALIMI VARSA RİCA EDERİM.
---BTU cupra---
bence aramaya gerek yok, zaten gerekli durumda size geri donus yapacaklardir...
suan caliştigim iş icin bir hafta içinde dönuş yapilacak denilmişti, iki hafta sonra gelip başlayabilirsiniz denildi örnek olarak...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Hocam iş veren insanlar genelde rahat oluyorlar.Sen üsteledikçe daha kötü bir izlenim bırakabilirsin.İtici gelebilirsin.Eğer zaten seni yeterli buluyor ve ihtiyaçları varsa alırlar.Rahat olmaya bak.Bir kaç yere daha başvuru yap.Hatta tek bir sektöre değil yapabileceğin ve mantıklı olan tüm işlere başvuru yap.Ben de çok istediğim bir iş için sınava gireceğim...Umarım iş olur.Ve sonra gelsin arabam...![]()
valla 4-5 yere başvuru yaptm ama dediğim gibi torpil tanıdık olmadan olmuyor bu işler. adamların elemana ihtiyacı olsa bile tanıdığını alıyor beni almıyor![]()
@cheers size pm attım hocam
mesela bazı işyerlerindeki sekreterler veya başkası ,bayan eleman alımı oldugunda ve başvuran kişiler kendinden güzel ve zeki ise onu işe aldırmazlar,bu erkekler de varmı bilmiyorum ancak işe başvurusunda bulunan elemanı baştan aşagıya inceleyen kişiler var, memleketinden tutunda isme kadar, agzınızla kuş tutsanızda şansınız sıfır,iş başvurusunun en etkili silahı 1 torpil 2refaranstır,,,yada içeri girdiginizde adama içinizden iyi bi sövün,,ozaman şansınız yükselir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)