Sanırsam benim devreler yandı, Duster'ı da yıkamam lazım bir türlü elim varmıyor, ne oluyor laaan :D:D:D
Printable View
yazılan yorumlara yarım saatir gülüyorum. gtr için kredi çekme olanına saygıyla eğildim :D :D :D
Abi niye Moskova saatine göre 10da :D
sen istiyor duj? o kısmı kaçırdın galiba :D
Su 1-2 dakika karanlik-sessizlik olayina inanirim ama gerisi fasa fiso
Valla bizim inandığımız belli çok şükür. Mayalarda nooli ki..
"Güneş ışığı aydınlandıktan sonra şehirlere dönmeye acele edilmemeli, imkan varsa yaza kadar doğada kalınması iyi olacak."
yaza kadar doğa nasıl kalınacaklarsa..... dağda mı yaşıyacak millet anasını satiimm...
evleri boşaltın hırsızlar cirit atsın diyolar :D
Radyo Voyage dinliyorum hergün 21 aralık relax mode on :)
*20.12.2012'de çocuklar, para ve belgeler alınarak şehirlerden uzaklaşılmalı ve doğaya çıkılmalıdır.
*İki aylık bir erzak hazırlanmalı, zira elektrikler uzun süre devreye giremeyeceklerdir.
Eve su bolca alınmalı, odun ve mumlar hazırlanmalıdır. Evde bir ocak hazır bulunmalı, çünkü elektrikler 21.12.2012'de kablolardan akışını durduracak.
doğaya ev yapıp o evemi stok yapıcaz ben anlamadım olayı
Bazen arada acaba bizden birşey mi saklıyorlar diye düşünmüyor değilim ama hayırlısı. :D
şirinceye 21 aralıkda atom bombası atılsın,dünyanın Iq seviyesi artsın işin tuhafı da gidenler hep entel tipler hey allahım aklıma mukayet ol...maya'sı bozuklar :) :)
amk yılbaşı geçseydi bari gene patronlara yaradı yatarlar ikramiyelere.
mayaların kendine hayrı olmamış bizemi olacak :D
madem kıyamet i tahmin ediyorlardı kendi sonlarını neden düşünemediler acaba :D
aramızda maya lı olan varmı
varsa neresinden :D
ben varım içinden. haritadaki guatamalada ninem yaşıyor. xel-ha sahilinde de dayım yaşıyor.
http://www.hartford-hwp.com/archives/41/216.gif
Ulan ehliyet aldım ya kesin kıyamet kopar hıamıuaa....:D
Şirinceye gidenlerin 22 Araliktaki yüz ifadelerini merak ediyorum :D