sen kaza yapsan alaattindenmi aldın ehliyeti diye sorarlar sana. boşver araba kullanma.
Printable View
sen kaza yapsan alaattindenmi aldın ehliyeti diye sorarlar sana. boşver araba kullanma.
Xcaret, Laleli gibi bir yer sanırım, Mayalı Ruslar bavul xcareti yapıyor ismi ondan öyle olmuş:D:D:D
şirinceye evrensel şaka kampanyası vardı.. o gece o bölgenin elektriği suyu gsm sebekesi felan kesilsin, 2-3 saat boyunca.. bari masraflarına değsin, insanları ülkemizden mutsuz ugurlamayalım diye yazıyodu bi yerde :))
evet evet. kaynım yapıyor işte. xcaret çi maho diye sordur gösterirler. kaynım diye söylemiyorum. fena kaykay yapıyor. arada sıkılıp bursatampya ya gelir kayar.
bu partiyi kaçırmayacağına eminim :D
http://i50.tinypic.com/33jpc39.jpg
Tarih yazmıyo ya. Ne zamanmış acaba.
bide kıyamet sadece şirincede kopuyomuş ne gülerim
rodaja çıkcaktım arkadaş.oldumu hiç şimdi bu.
Ben de ölecek miyim?
bence tonla ünlü şirinceye gidicek. sonra bi ekip gidip baskın yapacak. hepsini soyacak. dımdızlak kalıcaklar mal gibi :D
olaylar olaylar ne gülerdik be.
bildiğim tek maya var pakmaya
o değilde 21 aralıkta ölen herkes sanacakki kıyamet koptu hep beraber öldük
Arkadaşlar,akdenizin birkaç aydır sürekli olarak sallanması ve dünyadaki iki yanardağın birden lav püskürkmeye başlaması,son zamanlarda insanlar ve siyasilerdeki gerginliğin hat safaya çıkışı v.s... Ne diyorsunuz!!??
Murat abi sen yapma bari abi :)
Kitap ta yazmayan hicbirseye inanmayin korkmaniz gereken kiyamet degil seytana tapan illuminatinin oyunlaridir son kartlari sahte uzayli saldirisi yazin youtube a izleyin ya tutarsa tutmaZsa kaldigimiz yerden devam siz saglam sekilde dininizden kopmayip dua nizi ettiginiz surece en kralinin ta amina koyim gelsin koparsinlar ama kiyameti degil kafasini:)
Hayır machine gergin diyorum kırmayak..