izmirde olmak vardı ..kazasız gazlamalar..
güzel denemeler oldu gayet neşeliydi bu arada batucan arabayı satıyo bilginize =)))))))))
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Güzel geceydi, gecenin süprizi Ecufast 1.6tdi oldu sanırım gidişi ile şaşırttı. Deneyen herkese maaşallah kazasız belasız kullanmalar. Not: Sizden sonra yazılımlı 1.4tsi(evotech) passatıda 3-4 boya yakın geçtik sahibide tebrik etti maaşallahı var dedi.
Yeni tanıştığımız arkadaşlarla güzel muhabbet oldu.
Güzel denemeler oldu gerçekten eğlenceliydi bir haftadır dükkan açmak için uğraşıyodum kafa dağıttım...
İlginçtir ki 122 lik stock A1 2 kisi olup ben ve golf tek kisi oldugunda bile onumuzde...
Golf 3-4 boy onumde gidiyor...
Golf 1.6 tdi ecufast yazilim var
Bende dimsport yazilim...
A1 stock 1.4 tsi 122 hp
Bi kere ust devirde bastik biraz gectim 1 boy kadar golfu...diger denemelerde hep onumdeydi...
A1 e zaten masallah diyorum...
Golfunde yazilimdan sonra bu kadar guclenecegine inanmazdim...
arkadaşlar sölemiştim o a1 tehlikeli die yazılımları güncelleyin hepiniz stock a1 power benimde 5.28 ile deneme videoumu yakında paylaşıcaz
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
ayıp ediyon sen iste yeter =) gökhan
a1 gerginmiş,1.6 tdi da iyi olmus masallah .
izmire gelme durumum var ilerleyen aylarda.benim a3 1.4 le denemek isterim 1.6 tdi la.
suanlık değil.
diğer tsi larla da denemek isterim asıl denemek istediğim onlar.
stock tsi varsa ıyı olur.
a1 gıbı oranlar kısa degıl+agırlık farkı,benım arabada yazılımlı passat kadar gıder belki cunku bu golf a3 le denemıstı heralde 4 boy fılan gecıyodu ,dsg mıydı manuelmıydı o a3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)