User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
64 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Mercedes Balina Kasalar Hakkında Genel Bilgi

Sheyhzade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 41AF101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle bilgiler için teşekkür ederim.Aracın kapı araları,kaput iç kısımlar,Alt taban resmen fabrikadan çıktığı gibi duruyor.Sol arka çamurluk ağzında toplu iğne ucu kadar boya kabarması var sadece.Birde arka cam sol köşede 2 noktada aşırı ufak boya kabarmış.

Telefon numarasını aldım tesekkür ederim

Eyvallah bilgiler için teşekkür ederim Aracınız güzelmiş.Evet ben bu kasanın meraklısıyım ufak yaştan beri.Dediğiniz gibi corsayla kıyaslama imkanı sıfır. Gaza Kick Down yaptım kadrana baktım hala 80 90 tın tın tın hızlanıyor

Birde lpg de 40 kuruş yaktığını iddaa ediyor.Denemedim ama inanasım gelmiyor.60 kuruşu buluyormuydu yakıtı Ben 45 50 falandır diye umut ediyorum.
    ben almanyadan brabusların üzerindeki egsozlardan falan getirtip takmıştım bi de lpgsi açıktı benimkinin , ben çok yanlardım bununla , o yüzden 60kr yakıyordu benimki, sesi gidişi iyiydi uzun yolda az yakıyor ama haa
    Atlas Motorlu Araçlar

Denizli

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle bilgiler için teşekkür ederim.Aracın kapı araları,kaput iç kısımlar,Alt taban resmen fabrikadan çıktığı gibi duruyor.Sol arka çamurluk ağzında toplu iğne ucu kadar boya kabarması var sadece.Birde arka cam sol köşede 2 noktada aşırı ufak boya kabarmış.

Bu dediğiniz şeyler önemsiz.Siz araca aşık olmuşsunuz bile söyleyeyim.Aracı aldığınızda oraya macun doldurup boyayıp geçmeyin.İşin ehli bir kaportacıya götürün.Aracımızı restore ederken tırnak üstü kadar bir bölgede kabarma vardı.Bizim kaportacı oraya macun doldurmuş sağ olsun.Tekrar çatlayıp su alıp çürüme yapıyor.Uzun zaman kullanmak gibi bir niyet varsa güzel bir sac giydirilir oraya.Eski sacın kanserli yeri de temizlendi mi mis gibi olur.Bu arada yakıt konusu biraz can yakacak gibi.55-60 kuruş LPG'de güzel.Acaba benzinde ne kadar yakar?

41AF101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sheyhzade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben almanyadan brabusların üzerindeki egsozlardan falan getirtip takmıştım bi de lpgsi açıktı benimkinin , ben çok yanlardım bununla , o yüzden 60kr yakıyordu benimki, sesi gidişi iyiydi uzun yolda az yakıyor ama haa
    Abi az önceki yorumunla arabadan soğudum 60 kuruştan Ben ayarı kısarım 45 kurus falan iyidir Şuan corsam 50 kuruş yakıyor çok gazlayınca
    Alıntı immortalboss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu dediğiniz şeyler önemsiz.Siz araca aşık olmuşsunuz bile söyleyeyim.Aracı aldığınızda oraya macun doldurup boyayıp geçmeyin.İşin ehli bir kaportacıya götürün.Aracımızı restore ederken tırnak üstü kadar bir bölgede kabarma vardı.Bizim kaportacı oraya macun doldurmuş sağ olsun.Tekrar çatlayıp su alıp çürüme yapıyor.Uzun zaman kullanmak gibi bir niyet varsa güzel bir sac giydirilir oraya.Eski sacın kanserli yeri de temizlendi mi mis gibi olur.Bu arada yakıt konusu biraz can yakacak gibi.55-60 kuruş LPG'de güzel.Acaba benzinde ne kadar yakar?
    Aşık olmadım aslında,Şu ıvır zıvırları canımı sıktı.Birde 80 i geçince öyle böyle değil araç ciddi anlamda titreme yaptı ve hafif boşluk var direksiyonda.Umut ediyorumki rot balanstandır.Eğer başka bir arıza ise zaten aracı almam.Şuan için yürüsün arıza vermesin,ıvır zıvır şeyleri zaman içinde yaptırıcam alıp hemen toparlama imkanım yok
    1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuruş hesabı yapmak pek doğru değil, lpg'nin litresi ne kadarken 60 kuruş yakıyordunuz gazlarken?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahmet abi konuya girip çıkıyosun,4 gözle yorumunu beklemekteyim

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim araba güzele benziyor anlattıklarına ve fotolara göre ,, anlayamadığım şekilde 86 sonrası gibi içi de dışı da , dediğim gibi ya ben makyaj senesini 85 ken 86 biliyorum , yada ruhsata 85 yazılmış yanlışlıkla...

eksikler var tabi (banjur çıtaları , kokpit , sedef kaplı küllük ve vites konsolu gibi) zamanla hallolmayacak şeyler değil.sunroof ayağı ankarada olsa tamir ettirirdik ama istanbulda nasıl olur bilmiyorum.koltuk mekanizmasıçalışıyorsa o geçmeli düğmeler de para değil ,, sen sadece şunlara bak ,, vbenzinde çalışıyor mu, çalışması gidişi vss lpg de ve benzinde aynı mı , hava filtresine giden hortumdan üfleme var mı , abs çalışıyor mu...

Bide bu araç sana takasla mı geldi yoksa nakit mi satın alıcaksın ,,, ilk gördüğün aracı almama konusundaki tavsiyemi dikkate al , daha temizbaşka araçlar da çıkabilir karşına.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim araba güzele benziyor anlattıklarına ve fotolara göre ,, anlayamadığım şekilde 86 sonrası gibi içi de dışı da , dediğim gibi ya ben makyaj senesini 85 ken 86 biliyorum , yada ruhsata 85 yazılmış yanlışlıkla...

eksikler var tabi (banjur çıtaları , kokpit , sedef kaplı küllük ve vites konsolu gibi) zamanla hallolmayacak şeyler değil.sunroof ayağı ankarada olsa tamir ettirirdik ama istanbulda nasıl olur bilmiyorum.koltuk mekanizmasıçalışıyorsa o geçmeli düğmeler de para değil ,, sen sadece şunlara bak ,, vbenzinde çalışıyor mu, çalışması gidişi vss lpg de ve benzinde aynı mı , hava filtresine giden hortumdan üfleme var mı , abs çalışıyor mu...

Bide bu araç sana takasla mı geldi yoksa nakit mi satın alıcaksın ,,, ilk gördüğün aracı almama konusundaki tavsiyemi dikkate al , daha temizbaşka araçlar da çıkabilir karşına.
    Kokpit vs. beni çok yorar abi, sedef kaplı konsol vs. onlarla uraşırım
    Sunroof ayağını yaptırmak için acele etmicem.Mekanizma çalışıyormuş koltuğun sadece tuşu yokmuş...Benzinde çalışmasına bakmadım,Gidişi ciddi anlamda tatsız çok hantal Üfleme olayına bakabilirim yarın.

Kafama takılan sorun, araba 80 i geçince çok salladı kendini çok titreme yaptı. Frene bastığımda fren pedalı aşırı sertti ve frene basılı tutunca (ışıklarda beklerken ufak ufak hareket ettirirken) Pedal tak tak ayağıma vurdu.

Özetle bana göre arabanın titremesi ve frendeki sorun olmasa,motorunu ustaya gösterir direk alırım.Kupa çok temiz özellikle alt taban çok iyi.
    Takas teklifini ben yaptım. ( hem merakımdan,hem de babamın yeni işe başlamasından Corsa ufak geliyor artık.)
    Kendi aracımı satmadan nakit alamıyorum aracı, o yüzden takas teklif ettim araç sahibide 25 li yaşlardaydı benim aracıma takas olur dedi.Şuan benden haber bekliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuruş hesabı yapmak pek doğru değil, lpg'nin litresi ne kadarken 60 kuruş yakıyordunuz gazlarken?
    düğün günümü hatırlıyorum tarih olarak 5/2/2010, gaz o zaman ne kadardı hatırlamıyorum. ama ben sürekli ayak roketiyle kullanırdım.

Kokpit vs. beni çok yorar abi, sedef kaplı konsol vs. onlarla uraşırım
    Sunroof ayağını yaptırmak için acele etmicem.Mekanizma çalışıyormuş koltuğun sadece tuşu yokmuş...Benzinde çalışmasına bakmadım,Gidişi ciddi anlamda tatsız çok hantal Üfleme olayına bakabilirim yarın.

Kafama takılan sorun, araba 80 i geçince çok salladı kendini çok titreme yaptı. Frene bastığımda fren pedalı aşırı sertti ve frene basılı tutunca (ışıklarda beklerken ufak ufak hareket ettirirken) Pedal tak tak ayağıma vurdu.

Özetle bana göre arabanın titremesi ve frendeki sorun olmasa,motorunu ustaya gösterir direk alırım.Kupa çok temiz özellikle alt taban çok iyi.
    Takas teklifini ben yaptım. ( hem merakımdan,hem de babamın yeni işe başlamasından Corsa ufak geliyor artık.)
    Kendi aracımı satmadan nakit alamıyorum aracı, o yüzden takas teklif ettim araç sahibide 25 li yaşlardaydı benim aracıma takas olur dedi.Şuan benden haber bekliyor.
    rot balans olabilir, jant eğri olabilir. sok bi rot balanscıya sana bi liste versin bakalım durum neymiş, en güzel öğrenme yolun bu o titreme olayını. istanbulda da hiç mi merso ustası yok, götür sana takır takır anlatsın herşeyi. ben şaşmazda bi yere götürmüştüm, oha bu araba böyle mi gidio demiştim sonra
    Atlas Motorlu Araçlar

Denizli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düğün günümü hatırlıyorum tarih olarak 5/2/2010, gaz o zaman ne kadardı hatırlamıyorum. ama ben sürekli ayak roketiyle kullanırdım.

rot balans olabilir, jant eğri olabilir. sok bi rot balanscıya sana bi liste versin bakalım durum neymiş, en güzel öğrenme yolun bu o titreme olayını. istanbulda da hiç mi merso ustası yok, götür sana takır takır anlatsın herşeyi. ben şaşmazda bi yere götürmüştüm, oha bu araba böyle mi gidio demiştim sonra
    Düşündükçe soğutmaya başladım arabadan,rot balans vs tamam bakılır onu araç sahibine paslarım,şimdi frenler kafama takıldı.ABS bozuk olsa pedal ayağıma vurmaz heralde,10 20 km hızda bile vuruyor,takılıyor falan filan.Çok iyi baktırmam lazım arabaya ama hangi ustaya işte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düşündükçe soğutmaya başladım arabadan,rot balans vs tamam bakılır onu araç sahibine paslarım,şimdi frenler kafama takıldı.ABS bozuk olsa pedal ayağıma vurmaz heralde,10 20 km hızda bile vuruyor,takılıyor falan filan.Çok iyi baktırmam lazım arabaya ama hangi ustaya işte
    o konuda da istanbul sanayiisini bilen arkadaşların devreye girmesi lazım müdür
    Atlas Motorlu Araçlar

Denizli

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulda keskinler diye bi mereceds servisi vardi, ozel servis..
    simdi adresi falan aklimda degil, fatih keskin olmasi lazim, eskiden mb forumlarindan tanidigim biri, mercedes hakkinda ciddi tecrubesi olan biridir, adresine ulasablirseniz gidip araci orada tepeden tirnaga inceletebilirsiniz..
    o bilir detaylarini vs..
    If you have no LAG, you have no turbo..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o konuda da istanbul sanayiisini bilen arkadaşların devreye girmesi lazım müdür
    Hayırlısı olsun bakalım şuan sadece fren,titreme sorunu kafama takılıyor.Bunlar çözülse birde motoruna baktırıcam iş bitecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi adresi falan aklimda degil, fatih keskin olmasi lazim, eskiden mb forumlarindan tanidigim biri, mercedes hakkinda ciddi tecrubesi olan biridir, adresine ulasablirseniz gidip araci orada tepeden tirnaga inceletebilirsiniz..
    o bilir detaylarini vs..
    fatih keskin ismini hatırlıyorum bende, panjur, yıldız falan almıştım ondan çok yardımcı olmuştu sağolsun. baya da bilgili birisiydi w126 konusunda.
    Atlas Motorlu Araçlar

Denizli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o bilir detaylarini vs..
    Tesekkür ederim,fakat aracı detaylı inceletmem gereken birsey yok.Sonuçta aldığım model ve parası belli Şu arızaları ucuza hallolcak gibiyse, sorunsuz yürüsün başka bir beklentim zaten yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkür ederim,fakat aracı detaylı inceletmem gereken birsey yok.Sonuçta aldığım model ve parası belli Şu arızaları ucuza hallolcak gibiyse, sorunsuz yürüsün başka bir beklentim zaten yok.
    bak öyle deme, mercedes bu ne opele benzer ne başka bişeye, sonra ah ben ne yaptım deme. bi de ilk gördüğün arabaya atlama bence. bi kaç tane daha bak istersen. benim eski araba satılık 21milyar istiyor, ara 6bin tl ver
    Atlas Motorlu Araçlar

Denizli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak öyle deme, mercedes bu ne opele benzer ne başka bişeye, sonra ah ben ne yaptım deme. bi de ilk gördüğün arabaya atlama bence. bi kaç tane daha bak istersen. benim eski araba satılık 21milyar istiyor, ara 6bin tl ver
    Mutlaka tabii üstünkörü bakıp almam,ben takas yapacağım için bu arabanın üzerinde duruyorum.Nakit 12 13 hatta 14.000 TL lere çıksam çok daha düzgünlerini bulabilirim.

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence inceletin
    sizin icin yol haritasi olur fatih usta..
    bir bir soyler herseyi, ne aldiginizi bilirsiniz.. o bakimdan diyorum, yoksa o paralara kiz gibi araba alinmaz bunu hepimiz biliyoruz
    If you have no LAG, you have no turbo..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence inceletin
    sizin icin yol haritasi olur fatih usta..
    bir bir soyler herseyi, ne aldiginizi bilirsiniz.. o bakimdan diyorum, yoksa o paralara kiz gibi araba alinmaz bunu hepimiz biliyoruz
    Mutlaka tabii Tekrar söylüyorum zaten dün test ederken arabadaki titreme ve fren pedalındaki takılma olmasa mercedes ustası bulup, motoru şanzımanı gösterip takaslayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuç belli oldu gibi,
    Araç sahibini aradım.Frendeki titremeyi dün sordum ayar yapılcaktı.Bugün sert balata takıldığını ve normal olanının takılması gerektiğini söyledi.En başta hemen yapılması gereken masraf bu.Direksiyon titremesinin sebebi rot balans mış.(bilmiyorum baktırmadığım için.) Ön lastikler 4 mevsimlik,arkalar kar lastiği...
    Sunroof ve düğme vs gibi şeylerin aciliyeti yoktu.Fakat sorunsuz bir araba verip,bu arabayı alıp sadece sorunsuz yürümesi için harcayacağım param yok şuan için.

Planım sunroof ve dügmeleri erteleyip,Fren ayarı yaptırıp,rot balansıda sahibi yaptırır düşüncesindeydim.Fakat balatalar değişecek,rot balans (en iyi ihtimalle) yapılacak.O para değil fakat aks vs gibi sorunlar çıksa şuan hayatta altından kalkamam.

Hala daha kararsızım bi tarafım al diyor diger tarafım aracın yürüyeni yüzünden canımı sıkıyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)