hacı tam 10 maçlık uçurtma yaptım131 oran akü
![]()
Yine tek kale top oynayıp,önde basıp ancak adamların ilk kaleye gelişlerinde gol yiyeceğimiz gibi bir his var içimde..
İnşallah kazanan taraf oluruz
Yarim sifir olsun bizim olsun Ülke olarakta cok ihtiyacimiz var puana
Shefi ve Tran birbirini kovalıyor ikiside evinde vasat takımlara karşı oynuyo. Onları takip eden Milton deplasmanda o yüzden defans kuponu olarak onu x2 yazdım götü yiyen direkt 2 verebilir
425 Northampton 1,80 çok iyi oran ama maç X bitecek gibi kötü bir his var içimde elim gitmedi o yüzden.
Juve Chelsea uzak durdum. Juve ezdiği halde h.sonu eksik Lazio'y yenemedi. Chelsea'yi 4 haftadır takip ediyorum CL ve Premier'de hiç iyi değiller. West brom azcık akıllı oynasa 4-5 yapardı Chelsea'ye 2'de kaldı. Maç alt kokuyo ama ben alt veya X yazmayı beceremediğimden oynamıycam buna.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Yazdıklarınızı iyi okudum gayet iyi anladığımı düşünüyorum. Sow konusunda hertürlü tartışırım sizinle, ayrıca fenerbahceyi iyi analiz etmişseniz. Gs kadar hücuma yönelik bir futbolumuzun olmaması genellikle ortahasadan yavaş yavaş paslar halinde cıkmamız fenere gelenher forvetin yalnız kalmasına sebep olmuştur.
sow u 4 lü defansın arasına koyup desteğin gelmemesi gollerine ve asistlerine en büyük etken ..
sow u koyun galatasaraya bakın neler yapıyor.
Fenerbahçe Ronaldoyu da hak ediyor ama TR ye gelmiyor malesef...
Galatasaray ilk golü atarsa kazanır diye düşünüyorum, ama olurda gene gol yerlerse işleri bi hayli zora girer...
Bu adamlar geniş alanda iyi top yaparlar, Mağlup galatasarayda bastırırken arkada çok geniş alan bırakır...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
gs çok dengesiz oynuyor bragayı ben güzel tokatlar diyodum o maçda oynadıkları oyun beni şoke etdi tıpkı karabük de olduğu gibi 1-0 olsun bizim olsun diyorum![]()
bu maçı almak istiyosak ilk 20-25dkda sağlam bi baskıyla en az bir gol sıkıştırmamız lazım. eğer atamazsak, biz stres yaparız onlar rahatlar, sıkıntıya gireriz. o yüzden akşam 1den 1'e misli giriyorum![]()
Anlamamışsın amahala Sow'a kötü dediğimi iddaa ediyosun, etme. Demedim çünkü
Çok iyi analiz etmedim öyle bir yeteneğim yok. Sadece çok fazla maç takip ediyorum premier lig, la liga, süper lig cuma, c.tesi ve pazar maç kaçırmadan izliyorum buna göre fikirlerim oluşuyor.
Sow şuanda sadece duracağı yeri iyi bilen bir golcü, yaratıcı değil.
Hızlı bir golcü fener'in mevcut futbol anlayışında iş yapmaz malesef![]()
Gs'ın şuanda en büyük sıkıntısı hücum ederken arkada bıraktığı tarlalarKarabük bu tarlalara ektiği 3 golle zaten bize bunu gösterdi
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
başlık iddaa başlığına döndü kaçak et kesiliyo5 sağlam maç verin bana turbo yapıcam para lazım
![]()
Lille çarşafını balkona serdi artıkBate kazanırsa 9 puan yapacak. Evinde Munih ve depalasmanda Lille 3'lediler. Enteresan bir şekilde Valencia çok rahat yendi bunları evlerinde. Kendi evinde Lille'den gol dahi yiyeceklerini düşünmüyorum
9 yapıp en azından Uefa'yı garantiler. Ben handikap yazıcam 3,75'den.
Ama yazdıklarımın tamamı tahmindir, kendinizde yorumlayıp yazın batarsa verdiklerim çok üzülüyorum sizleri de batırdığım için![]()
Saat 16:00 Genconun yorumunuda duymak istiyorum bu maç için. Ama ne derse desin ben Bate 1 banko, sistem kuponlarına handikap yazılır diyorum. Alacağı bir puan ona sadece € olarak geri döner. Bir iddaa'sı kalmadı grupta puanı dahi yok zaten.
Bate kendi liginde şampiyonluğu birkaç hafta önce garantiledi. Şuanda tüm konsantreleri bu maç üzerine.
@oxy,
2 maç verde keyfimiz yerine gelsin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)