Benim aracımın bagajında var. Paspaslara vuruyorum eski usul.
bende de bugüne kadar hiç olmamıştır, hiçbirisi bu yazılanlardan..
sen de kullanmadım diyorsun ama birgün kullanacak olursun, karşındakinden de silah çıkar, çıkarır sıkar.. Türkiye burası kimde ne olduğu hiç belli olmaz.
Ben almayı düşünüyorum, direksiyonun solundaki minik torpidoda dursun diye..
Birkaç kez binmişliğim vardır, hakikaten öyle
Bu arada trafik başta olmak üzere kimse ile atarlaşmam, zıtlaşmam. Eyvallah derim hatalı karşı taraf bile olsa hata bendeymiş gibi davranır geçerim, evli evine köylü köyüne hesabı abi..
ne kadar ACİZ olduklarının göstergesi işte g.tlerine güvenemedikleri için bu tür silahlara güveniyorlar.
kısa bir anı:
dolmuşçu vatandaşla tartışır,
vatandaş dolmuşçuya atar yapar,
vatandaş dolmuşçunun muavinini otobüs etrafında bir tur kovalar,
şöför sopayla iner ters tarafa doğru vatandaşı kovalarlar,
vatandaş börekçinin satırını alır ikisini önüne katar diğer tarafa doğru kovalar,
diğer dolmuşlar da durur herkes ortadan kaybolur hiçbişe yokmuş gibi hayat devam eder.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
olması gereken o evet. ancak altındada kalmayın. bu minibüsleri şikayet olmadığı sürece çevirmiyorlar milyonda 1 kere anca.
ama polisi arıyorsun. şu minibüs içindeki yolcuların hayatını ve çevredeki insanların hayatını riske atıyor diyorsun. alkollü araç kullandığından şüpheleniyorum diyorsun. hattı üzerindeki tüm ekiplere anons geçiliyor ve denetleniyor.
yanlarına bırakmayın bu dediğimi yapmak olay çıkarmaktan daha iyi ve etkili zaten.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Hepsi katil ya silah çekenide var adam öldürenide. Şu İstinye-Levent arasında sanki bana pistte yarışıyorlar misali koş koca mınibüsle makas ata ata kullanıyorlar katiller. 2 sene önce biri geldi arabama sol kapıdan çarptı onlar yüzünden arabamdan soğudum güzelim c30 umu satmak zorunda kalmıştım .............![]()
ya hepsine eyvallah dediğimizi sayalım çıkan eşyalara arkadaş bildiğin orda döner bıcağı var bu kadar acizlik gösterisi olamaz....eminim istanbulda'ki minibüsleri denetlesinler aşağı kalır yanları olmaz ama ceza nedir öyle allah aşkına 169 tl hiç çaydırıcı bir yönü yok....
Kesilen ceza belkide arabalardan çıkan şuç aletlerinin yarı parasıdır belkide bağlayacaksın arabasını bir hafta bakalım taşıyor mu bir daha...
Benim arabamda çakı bile olmaz çok zorda kalmadığım sürece arabadan bile inmem. Polislerin aramaları daha çok yapması lazım bu ne böyle savaşa mı gidiyoruz yahu.
Şu ankardaki dolmuşcuları kaldırsınlar gerisi kolay istanbuldada bindim bi çok şehirde bindim dolmuşa ama ankaradakiler cidden bi ayrı keşke kaldırabilse i melih
dolmuşçuyla ilgisi yok haberin ama memleket aynı,tanımam etmem ama 2 gundur etkisindeyım resmen.
Hırsız, hamile kadının boğazını kesti | Mynet Haber
orası öyle kardeşim. yapacak bişey yok. tehdit ediliyordum. esnaf olmama rağmen ilgilenmediler. sana bişey yaptımı dedi polis. hayır yapmadı dedim. o zaman yapınca ara dedi.
bende gittim mecbur paket ettim lavuğu. korumaya korumadılar ama ben kendimi koruyup adamı paketleyince gelip tepeme ekşidi polis amcalar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
O arabadaki sopayla falcatayla bicakla cikipta kendi cikarttigi aletle ne dayak yemis adamlar var. Onlari izlemek daha bir zevkli oluyor.
74 model sehpa...
60'lık döner bıçağı millet kafayı yemiş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)