User Tag List

Sayfa 1/14 12311 ... SonSon
248 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: UM 106 Herkese gider..

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow UM 106 Herkese gider..

Aracımın Specleri : PT 53 Egzantrik , Wiseco Piston , 13/59 , C2 Emme , SS Headers , Ecu Fast yazılım , AHM Polish , AHM Timing

Aracım AHM PERFORMANCE ve MAMİ MAKİNEN tarafından hazırlanmıştır.

İsteyen kendine güvenen herkesle denenir , Pt 51 ,52,53,54,55 li 106 lar VTS ler , Clio Rs , Honda F/E/H/ Typer lar s2000 ler , 206 RC ,BMW M3 , 306 GTİ vs aklıma gelmeyen benim aracıma uyucak herkesle denenir.

src106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bir yarış olması dileğiyle

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    um atarlanmış yürü beee kanka sıkıntı yapma kendıne bilende konuşur bilmeyen de bence um gayet iyi sonuçta ahmet yapmış
    ayar işlerinde tam bitir sonra devam ...
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

alpergti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buyur burdan yak...

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arabamin plakasi gecmesse yorumlarinda sevinirim kardesim ben bizim elimizde olan videolari koydum istersen silerim ben silsem baskasi koyacak zaten bnm yarisim kadir abi ile idi denedik gorduk eglendik kadir abi erkut abi gibi insanlarla her zaman gaz basarim hic sikinti yok ama senin garajindan cikan hicbir araba ile artik regi denemiycegimi cok onceden soylemistim gecilmek bnm icin dunyanin sonu degil bu isin kanunu bu biri birinden hizlidir illaki ben arabayi sattim zaten hafta sonunu gelip alicaklar satmamis olsamda denemezdim zaten reg le kiyas yapilmasin diyorsun ama amacin reg den hizli olup olmadigini gormek simdi isin kolayi var bnm denedigim arabalar var onlarla deneyip gorebilir yada yakitin arabayi ucurdugunu saniyorsan koy git rs le bir daha dene isi bilen insanlar enjektor olmadan yakitin arabaya 1 boydan fazla vermiycegini bilir neyse senin arabandada varmiydi yokmuydu bilmiyoruz ***** garajinda gizli isler olmustu zamaninda seninde basina gelse sende veya herkez boyle dusunebilir

Ben en hizli konusunu objektif olarak beni anlayan insanlara birakiyorum onlar soylesin sikinti yok var sen hizli ol

Bu konunun sana yardimi olur yanlis yerdesin
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post6271325

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim arabamin plakasi gecmesse yorumlarinda sevinirim kardesim ben bizim elimizde olan videolari koydum istersen silerim ben silsem baskasi koyacak zaten bnm yarisim kadir abi ile idi denedik gorduk eglendik kadir abi erkut abi gibi insanlarla her zaman gaz basarim hic sikinti yok ama senin garajindan cikan hicbir araba ile artik regi denemiycegimi cok onceden soylemistim gecilmek bnm icin dunyanin sonu degil bu isin kanunu bu biri birinden hizlidir illaki ben arabayi sattim zaten hafta sonunu gelip alicaklar satmamis olsamda denemezdim zaten reg le kiyas yapilmasin diyorsun ama amacin reg den hizli olup olmadigini gormek simdi isin kolayi var bnm denedigim arabalar var onlarla deneyip gorebilir yada yakitin arabayi ucurdugunu saniyorsan koy git rs le bir daha dene isi bilen insanlar enjektor olmadan yakitin arabaya 1 boydan fazla vermiycegini bilir neyse senin arabandada varmiydi yokmuydu bilmiyoruz ***** garajinda gizli isler olmustu zamaninda seninde basina gelse sende veya herkez boyle dusunebilir

Ben en hizli konusunu objektif olarak beni anlayan insanlara birakiyorum onlar soylesin sikinti yok var sen hizli ol
    Ben zaten seninle ilgili bişey demedim hiçbir şekilde kişisel bir problemim yok seninle olamazda.Araç sahini sen olamana ragmen senın uzerınden boş boş insanlar konusuyo benım derdım bu.Kime ne yani maşallah der geçersin aracımın nası gittiğini görmek isteyen gelir görür.Gizli saklı iş ahmet abi nos olduğunu sölediği için olmuş oldu sölemeyebilirdide sende bende biliyoruz.AHM den cıkıpta yürümeyen hiçbir araba ve speclerinde geçilen araba yoktur bunuda herkes biliyor arabalarda sahipleride ortada ! Speclerinde diyorum çünke REG ve UE denerken vs UE de c2 ve headers yoktu. Neyse kısaca deneyebilirsinde denemeyebilirsin hiç sıkıntı değil gerekirse denediklerinle denerim farketmez.Ben gerekeni ilk başta yazdım eyw.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu hirs bitmek bilmiycek anlasildi ahm assagi ahm yukari video konusuna yazilmasi gerekeni yazdim ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu hirs bitmek bilmiycek anlasildi ahm assagi ahm yukari video konusuna yazilmasi gerekeni yazdim ben
    Bnecede uzamasını bir mantığı yok gereksiz şeyleri araya sokmayalım ben denicek her aracı bekliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UM1196 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bnecede uzamasını bir mantığı yok gereksiz şeyleri araya sokmayalım ben denicek her aracı bekliyorum.
    Bu arada sunuda soyliyim ue de c2 emmede vardi bnmle deniyecegi zaman ama anladi gecemeyecigini ve nos bagladi yani sartlar esitti onun icin ben neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum merak etme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada sunuda soyliyim ue de c2 emmede vardi bnmle deniyecegi zaman ama anladi gecemeyecigini ve nos bagladi yani sartlar esitti onun icin ben neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum merak etme
    Öncelikle UE ye hiçbir zaman headers takılmadı ve büyük kelebek takılmadı.Senin speclerine eşit bir 106 hiç olmadı , ki headers ın ne kattıgını hepimiz biliyoruz.Neyse kardeşim konu benim konum sen her zaman kendı açından haklısın bizim ona sözümüz olmadı.Benim speclerim ortada ben diyeceğimi dedim herkese kapımız acık aracımız hazır.

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya objektif biri olarak bakmak istiyorum ve şunu söylemek istiyorum sonuçta Selçuk sen ve aracın için birşey dememiş UM den hızlıyım dememiş denediği araç ilede denemeden önce yakıt olduğunu söylemişler ( konuda yazılmış okumak isteyen insanlar oradan okur oğrenirler ) bence bu durumda burda konu açmadan Selcuğu araman gerekirdi

insanlar malesef yazarlar kimileri başkalarının kavgasından nemalanırlar kinle nefretle beslenen çok adam var bende eskiden skılıyodum sinirleniyodum ama şunu anladım muhattabım denediğim aracın sahibi kardeşi amacasının oğlu teyzesi eniştesi değil

birde Selçuk aracını satmış daha önceki konuda yazmıştı aracını verd,ğini şu an denemesi etik olmaz anca aracı yeni alan kim ise onunla görüşülebilir

ne olursa olsun kalp kırmaya değmez muhabbetniz yoksa bile forumda sürtüşmenin deneme talebinde bulunmamnında bir anlamı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle UE ye hiçbir zaman headers takılmadı ve büyük kelebek takılmadı.Senin speclerine eşit bir 106 hiç olmadı , ki headers ın ne kattıgını hepimiz biliyoruz.Neyse kardeşim konu benim konum sen her zaman kendı açından haklısın bizim ona sözümüz olmadı.Benim speclerim ortada ben diyeceğimi dedim herkese kapımız acık aracımız hazır.
    Headrsin ne kattigimi? Benim arabamdan sokuldu o senin arabandaki headrs ama regde suan cakma bsy var bi yavaslamada yok kendini kandirma kardesim headrs a verilen paraya yazik dedim ben sonucu gordukten sonra valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Headrsin ne kattigimi? Benim arabamdan sokuldu o senin arabandaki headrs ama regde suan cakma bsy var bi yavaslamada yok kendini kandirma kardesim headrs a verilen paraya yazik dedim ben sonucu gordukten sonra valla
    İşte neyse artık dediğim gibi olan oldu biz bize düşeni yapalım gereksiz konualr uzamasın benim sinirim bişeyler üzerinden onlara düşmemesine rağmen konuşanlara denersende eyw denemessende problem yok benim için.Ben kim olursa olsun denemek için bekliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya objektif biri olarak bakmak istiyorum ve şunu söylemek istiyorum sonuçta Selçuk sen ve aracın için birşey dememiş UM den hızlıyım dememiş denediği araç ilede denemeden önce yakıt olduğunu söylemişler ( konuda yazılmış okumak isteyen insanlar oradan okur oğrenirler ) bence bu durumda burda konu açmadan Selcuğu araman gerekirdi

insanlar malesef yazarlar kimileri başkalarının kavgasından nemalanırlar kinle nefretle beslenen çok adam var bende eskiden skılıyodum sinirleniyodum ama şunu anladım muhattabım denediğim aracın sahibi kardeşi amacasının oğlu teyzesi eniştesi değil

birde Selçuk aracını satmış daha önceki konuda yazmıştı aracını verd,ğini şu an denemesi etik olmaz anca aracı yeni alan kim ise onunla görüşülebilir

ne olursa olsun kalp kırmaya değmez muhabbetniz yoksa bile forumda sürtüşmenin deneme talebinde bulunmamnında bir anlamı yok
    Haklısın benımde zaten selcukla hiçbir problemım yok deneme talebi zaten acıcaktım bu bahane oldu yani reg e talep açmadım ben boş konuşan herkes görsün nası gittigi amacım bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte neyse artık dediğim gibi olan oldu biz bize düşeni yapalım gereksiz konualr uzamasın benim sinirim bişeyler üzerinden onlara düşmemesine rağmen konuşanlara denersende eyw denemessende problem yok benim için.Ben kim olursa olsun denemek için bekliyorum.
    Ben videolar bolumundeki konun altina yaZdim oky bu hirs bitmesse koyun yakiti madem ustaniz cok biliyor hadi deneyelim dedim hee unutmadan bak yine esit degiliz sende 53 var daha iyi guc bandi olan bi egz ben bisey diyormuyum yine reg speclerinde degil yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben videolar bolumundeki konun altina yaZdim oky bu hirs bitmesse koyun yakiti madem ustaniz cok biliyor hadi deneyelim dedim hee unutmadan bak yine esit degiliz sende 53 var daha iyi guc bandi olan bi egz ben bisey diyormuyum yine reg speclerinde degil yani
    Bu arada şunu belirtiyim yazmıssın yukarda ama senın headersın bende değil senin aracından cıkan parçayı aracıma takıp burda konuşmam heralde mami abi takmak için uygun bulmadı Aydan Filiz den 0 olarak alındı benim aracımdaki headers.Tamam eyw yakıtsa olay oda hallolur bekleyelim ve görelim.

ibratice
    Misafir
    Muharremde denicek araba ariyo fog sk. Bir konus istersen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada şunu belirtiyim yazmıssın yukarda ama senın headersın bende değil senin aracından cıkan parçayı aracıma takıp burda konuşmam heralde mami abi takmak için uygun bulmadı Aydan Filiz den 0 olarak alındı benim aracımdaki headers.Tamam eyw yakıtsa olay oda hallolur bekleyelim ve görelim.
    İkiside ayni marka ayni mal bekleyip gorucek bsy yok illede denemeyse mevsu e hadi o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkiside ayni marka ayni mal bekleyip gorucek bsy yok illede denemeyse mevsu e hadi o zaman
    Yukarda yazılanları okuduysan ufak bir ayar yapılması gerekiyor sende ordaydın sende biliosun.Bunu şimdi burda böle demene gerek yok.Bu arada seni tenzih ediyorum zamanında PT 53 beyinsiz bilmemnesiz yürümez diyenler vardı şimdi yürüdüğünde birçok kişinin 53 var tabi gecicek demelerini bekliyorum ben

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)