User Tag List

Sayfa 6/13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
236 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Parasından fazlasını hak eden araçlar ...

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Camry kadar sorunsuz bir arac daha gormedim . Vergi dezavantajindan dolayi fiyatlari corolladan daha ucuz .

ST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzin israfından başka birşey değil...
    LPG forever
    Serdar TURGUT

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neresi aynı ? 7 7,5 liraya tertemiz ef bulunuyor.... EG el ler exler eli yüzü düzgünü 11 12 den aşağı yok....
    bulunda alalım o zaman hocam temiz ef 2 haftadır ef bakıyorum 7 civarı malesef yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buralarda zaten bulamazsın o paralara ef denk gelicek ki gözü kararmışa ancak o zaman, ben zamanında 5700 liraya ef special edition aldım denk geldi mi geliyor geçen bi kardeşimize aldık çanakkaleden klimalı sunrooflu 6200 tl ye biraz şans işi ...

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bulunda alalım o zaman hocam temiz ef 2 haftadır ef bakıyorum 7 civarı malesef yok
    Suzukadan bantdan inmiş haliyle bulamazsın zaten.... burda 7.5 liraya kadar 60 tane araba var en az 10 tanesi alınır durumda....

Honda Civic 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilanların hepsini ezbere biliyorum neredeyse

hb

manuel

lpgli

yamuk yumuk olmayan malesef çok az araç var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı empo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    90 bine golf mu var ? :O şoktayım

edit: golf r falan demek istediniz heralde
    Yok yok normal highline DSG full.. 87 bin lira idi sanırım ben yuvarladım rakamı hatta forumda görmüştüm burada..

Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Camry kadar sorunsuz bir arac daha gormedim . Vergi dezavantajindan dolayi fiyatlari corolladan daha ucuz .
    Carmy, Honda Legend v.s ciddi anlamda klass araçlar ama TR'de yok gibi bir şey.. Konsolosluklarda yada yabancı askerlerde, bir kaç tanede Ankara'da vardır makam aracı olarak kullanılan.. 3.2 motor kullanıyor sanırım o fiyata 'yıldız' alırım diyor insanlar ama ikinci eli onunda yerlerde fiyakasına oranla..

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilanların hepsini ezbere biliyorum neredeyse

hb

manuel

lpgli

yamuk yumuk olmayan malesef çok az araç var
    temiz iş görür olanlardan alıp toplamayı dene... yoksa bulamazsın... zaten en cillobunu bile alsan masraf edeceksin....
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte öğrenci haliylede zor toplamak vs beni 1.5 sene idare etmesi lazım , mazda practicalara bakıyorum malesef bütçem 8 yok o fiyatada olanlarda ***** 3-4 tane baya kötü

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok yok normal highline DSG full.. 87 bin lira idi sanırım ben yuvarladım rakamı hatta forumda görmüştüm burada..

yorum yapmıcam gerçekten..

şuan baktımda 67k tl görünüyor en dolusu, bence bu sınıftakı tum arabalara 60k tller yüksek ama yınede makul gibi 97den sonra

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E38 serisinin hakettiği değerden çok aşağıda olduğunu düşünüyorum. Ciddi anlamda dolu bir e38 in en temizi şu an max. 35-40 bin tl arasında satılıyor, hatta satılamıyor. Temiz bir e36'nın aynı yıllarda sıfırken 3 te biri fiyatına satılıdığını düşünürsek, ve temiz e36 ların 30 bin tl yi zorladığınıda hesaba katarsak az olanın değil çok olanın kıymetli olduğu tezatlığını görüyoruz bizim piyasamızda malesef.
    ///M Rulez...

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Carmy, Honda Legend v.s ciddi anlamda klass araçlar ama TR'de yok gibi bir şey.. Konsolosluklarda yada yabancı askerlerde, bir kaç tanede Ankara'da vardır makam aracı olarak kullanılan.. 3.2 motor kullanıyor sanırım o fiyata 'yıldız' alırım diyor insanlar ama ikinci eli onunda yerlerde fiyakasına oranla..
    4 sene camry kullandim . İlki 94 modeldi, bir kez sorun cikarmadi 230k mil deyken ev arkadasima hediyr ettim . Obur camry m 07 2.4lt di . İlk sahibiydim ve 80k mil de 335 almak icin sattim acikcasi kullanim zevki olarak pismanim . Abd nin en cok satilan araci zaten sifir sorun . Tr ye 3.5lt v6 ve 2.4lt ile geldi . İlanlarda bir tanr vardi 2.4lt uygun fiyatli . Her an alabilirim o kadar seviyorum camry i .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toyota Camry 3.0 2003 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 106346703

al bin çatır çatır kullan yok yoktur bunda şimdi ...

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 sene camry kullandim . İlki 94 modeldi, bir kez sorun cikarmadi 230k mil deyken ev arkadasima hediyr ettim . Obur camry m 07 2.4lt di . İlk sahibiydim ve 80k mil de 335 almak icin sattim acikcasi kullanim zevki olarak pismanim . Abd nin en cok satilan araci zaten sifir sorun . Tr ye 3.5lt v6 ve 2.4lt ile geldi . İlanlarda bir tanr vardi 2.4lt uygun fiyatli . Her an alabilirim o kadar seviyorum camry i .
    Ben babama ciddi ciddi düşünüyorum 2004-2005 mesela 3.0 v6, LPG ile mis ötesi

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olaya farklı bi yerden giriş yapiyim , aslında bunlar ucuz değil normal fiyatlardalar , aşırı para isteyeneler şaşırmış bu arabalar ederi kadar , diğerleri ederinden fazla.
    Livestrong

saqwert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi tespit cidden

Birde bu modellerde 4 kapı olanları var onlarda fiyat olarak çok düşük .

Gelde gülme arkadaş,cidden şaka gibi

Volvo S40 2.0 1998 Model 12.950 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 106117270

Bizde taklalı 1.9T'si vardı çok konforlu ve çok iyi giderdi.Taklalı olmasına rağmen tek takırtı tukurtu gelmiyordu araçtan.Tek sıkıntısı lpgde gaz pedalı takılıyomuş gibi bir yığılma oluyodu uğraşmadan sattık
    It is not hocus pocus,it is all about focus.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    piyasada altın gibi değerli araçlar var saab lar var eskileri 9000 seriler araba full dolu olmasına rağmen tertemizlerini 13-14 lere bulabiliyorsunuz rover 8.20 ler var araba full dolu olmasına rağmen 10 bin tl lere bile bulabiliyorsunuz omegalar gene sürünüyor.. mazdaların fiyatları sürünmesede akranlarına oranla çok ucuz keza alfa 156 ve 166 seriside öyle..
    toyotada camry ler öyle..

almancıysan eski 7 kasalar 10 yaşını geçdimi makam sıfatından genelde düşüyor şirketlerde ve şahısa indimi araç yani şahıs kullanımına düşdümü fiyatlarıda bildiğin sürüm sürüm sürünüyor..
    keza hondada accord iki kasa değiştirsin iki kasa altı sürünüyor fiyatları..
    volvoların eskileride öyle araçlar kaya gibi sağlam dayanıklı evladiyelik yeterince dolu ama gel görki fiyatları aynı sınıfdaki prim yapan akranlarının çok altında.. fransızlarda tek tükde olsa kaliteli işler var misal pug larda 407 sw full+full araç raylı elektrikli cam tavanına kadar var almanda variant yada audilerin sw larına denk sınıfda ama fiyatları onlara oranlara sürünüyor..
    maxima lar var gene kaya gibi araç sağlam dayanıklı sorunsuz fiyatları sürünüyor..
    çok kaliteli donanımlı dolu araçlar çok dip fiyatlara var ama adamın cebinde 10-15 bin tl olsa gene gidip şu yukarda yazdığım arçları bakmaz gider kağıt gibi güvenliği olmayan donanımı olmayan bomboş siena clio sümbül v.b tarzı araçlar alırlar.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlarımızın olaya bakış açıları ile alakalı bir durum bence tamamen ön yargıdan başka bir şey değil... önyargılarıyla hareket etmeyi o kadar seven bir toplum olduğumuz için biraz'da olaya mekanik bakıyoruz açıkcası ben alayım satarken zarar etmesin mantığıyla araba alıyor bir çok vatandaışımız.... evet belki kendilerine göre haklılar onlar için sadece araba mekanik arabadan zevk almak istemiyorlar taşısın yeter....

Mesela bizim peder'de yeni kasa mazda 3 var inanılmaz keyifli bir araç ve yok yok her türlü rahatlığı konforu sağlıyor, aslına bakılırsa parası şişirilmiş araç çok piyasada birazda bu yönden bakmak lazım....

Son olarak basit bir soru soralım; mazda'nın önünde wv logosu olsa o donanımlar'da rakamlarını ve nasıl almak için can atılacağını düşünün yada saab yerine ford logosu olsa bu örnek uzayıp gider.... kısacası aslına bakılırsa sadece önyargı...

Sercanius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    99-2001 accord (japon),
    Cherokee ZJ,
    Discovery,
    Mustang '95+,
    Saab 9.3, 9.5 (2.3),
    Rover 820Si, 823Si,
    Citrören C5,
    Peco 407,
    Alfa 147, 167
    Fiat Stilo,
    Carisma Avance,
    Corona GLi,
    Xedos 6 & 9,
    maxima QX,
    Honda Stream
    Pro Stock Garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)