Camry kadar sorunsuz bir arac daha gormedim . Vergi dezavantajindan dolayi fiyatlari corolladan daha ucuz .
Camry kadar sorunsuz bir arac daha gormedim . Vergi dezavantajindan dolayi fiyatlari corolladan daha ucuz .
buralarda zaten bulamazsın o paralara ef denk gelicek ki gözü kararmışa ancak o zaman, ben zamanında 5700 liraya ef special edition aldım denk geldi mi geliyor geçen bi kardeşimize aldık çanakkaleden klimalı sunrooflu 6200 tl ye biraz şans işi ...
Suzukadan bantdan inmiş haliyle bulamazsın zaten.... burda 7.5 liraya kadar 60 tane araba var en az 10 tanesi alınır durumda....
Honda Civic 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
ilanların hepsini ezbere biliyorum neredeyse
hb
manuel
lpgli
yamuk yumuk olmayan malesef çok az araç var
Yok yok normal highline DSG full.. 87 bin lira idi sanırım ben yuvarladım rakamı hatta forumda görmüştüm burada..
Carmy, Honda Legend v.s ciddi anlamda klass araçlar ama TR'de yok gibi bir şey.. Konsolosluklarda yada yabancı askerlerde, bir kaç tanede Ankara'da vardır makam aracı olarak kullanılan.. 3.2 motor kullanıyor sanırım o fiyata 'yıldız' alırım diyor insanlar ama ikinci eli onunda yerlerde fiyakasına oranla..
işte öğrenci haliylede zor toplamak vs beni 1.5 sene idare etmesi lazım , mazda practicalara bakıyorum malesef bütçem 8 yok o fiyatada olanlarda ***** 3-4 tane baya kötü
E38 serisinin hakettiği değerden çok aşağıda olduğunu düşünüyorum. Ciddi anlamda dolu bir e38 in en temizi şu an max. 35-40 bin tl arasında satılıyor, hatta satılamıyor. Temiz bir e36'nın aynı yıllarda sıfırken 3 te biri fiyatına satılıdığını düşünürsek, ve temiz e36 ların 30 bin tl yi zorladığınıda hesaba katarsak az olanın değil çok olanın kıymetli olduğu tezatlığını görüyoruz bizim piyasamızda malesef.
///M Rulez...
4 sene camry kullandim . İlki 94 modeldi, bir kez sorun cikarmadi 230k mil deyken ev arkadasima hediyr ettim . Obur camry m 07 2.4lt di . İlk sahibiydim ve 80k mil de 335 almak icin sattim acikcasi kullanim zevki olarak pismanim . Abd nin en cok satilan araci zaten sifir sorun . Tr ye 3.5lt v6 ve 2.4lt ile geldi . İlanlarda bir tanr vardi 2.4lt uygun fiyatli . Her an alabilirim o kadar seviyorum camry i .
Toyota Camry 3.0 2003 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 106346703
al bin çatır çatır kullan yok yoktur bunda şimdi ...
olaya farklı bi yerden giriş yapiyim , aslında bunlar ucuz değil normal fiyatlardalar , aşırı para isteyeneler şaşırmış bu arabalar ederi kadar , diğerleri ederinden fazla.
Livestrong
piyasada altın gibi değerli araçlar var saab lar var eskileri 9000 seriler araba full dolu olmasına rağmen tertemizlerini 13-14 lere bulabiliyorsunuz rover 8.20 ler var araba full dolu olmasına rağmen 10 bin tl lere bile bulabiliyorsunuz omegalar gene sürünüyor.. mazdaların fiyatları sürünmesede akranlarına oranla çok ucuz keza alfa 156 ve 166 seriside öyle..
toyotada camry ler öyle..
almancıysan eski 7 kasalar 10 yaşını geçdimi makam sıfatından genelde düşüyor şirketlerde ve şahısa indimi araç yani şahıs kullanımına düşdümü fiyatlarıda bildiğin sürüm sürüm sürünüyor..
keza hondada accord iki kasa değiştirsin iki kasa altı sürünüyor fiyatları..
volvoların eskileride öyle araçlar kaya gibi sağlam dayanıklı evladiyelik yeterince dolu ama gel görki fiyatları aynı sınıfdaki prim yapan akranlarının çok altında.. fransızlarda tek tükde olsa kaliteli işler var misal pug larda 407 sw full+full araç raylı elektrikli cam tavanına kadar var almanda variant yada audilerin sw larına denk sınıfda ama fiyatları onlara oranlara sürünüyor..
maxima lar var gene kaya gibi araç sağlam dayanıklı sorunsuz fiyatları sürünüyor..
çok kaliteli donanımlı dolu araçlar çok dip fiyatlara var ama adamın cebinde 10-15 bin tl olsa gene gidip şu yukarda yazdığım arçları bakmaz gider kağıt gibi güvenliği olmayan donanımı olmayan bomboş siena clio sümbül v.b tarzı araçlar alırlar.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
İnsanlarımızın olaya bakış açıları ile alakalı bir durum bence tamamen ön yargıdan başka bir şey değil... önyargılarıyla hareket etmeyi o kadar seven bir toplum olduğumuz için biraz'da olaya mekanik bakıyoruz açıkcası ben alayım satarken zarar etmesin mantığıyla araba alıyor bir çok vatandaışımız.... evet belki kendilerine göre haklılar onlar için sadece araba mekanik arabadan zevk almak istemiyorlar taşısın yeter....
Mesela bizim peder'de yeni kasa mazda 3 var inanılmaz keyifli bir araç ve yok yok her türlü rahatlığı konforu sağlıyor, aslına bakılırsa parası şişirilmiş araç çok piyasada birazda bu yönden bakmak lazım....
Son olarak basit bir soru soralım; mazda'nın önünde wv logosu olsa o donanımlar'da rakamlarını ve nasıl almak için can atılacağını düşünün yada saab yerine ford logosu olsa bu örnek uzayıp gider.... kısacası aslına bakılırsa sadece önyargı...
99-2001 accord (japon),
Cherokee ZJ,
Discovery,
Mustang '95+,
Saab 9.3, 9.5 (2.3),
Rover 820Si, 823Si,
Citrören C5,
Peco 407,
Alfa 147, 167
Fiat Stilo,
Carisma Avance,
Corona GLi,
Xedos 6 & 9,
maxima QX,
Honda Stream
Pro Stock Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)