1.6 ieslere 20-25 yazan oluyor o halde vti ların 30-35 olması gerek![]()
1.6 ieslere 20-25 yazan oluyor o halde vti ların 30-35 olması gerek![]()
ayrıca bu kadar çok çin malı aracın memleketimizde satılmasıda zaten kaliteli arabaların c sınıfı megane 3ün bile full ü 67 milyar olmasından.
yoksa kim ister 25 milyar parayı made in china bir araca vermek?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
tabiki farkındayım zaten ekonomik aracın bu konuda işi nedirki.
Türkiyede prim yapan araçlar zaten ekonomik araçlar..
Bu ülkede prim yapmayan konuyla ilintili parasından fazlasını hak eden araçlar benzinli premium yada luxury sınıfı araçlar genelde..
Bu sınıf araçlarda d ve e segmenti dizel ekonomi unsuru common motorlarla 2000 li yıllardan sonra eklenmeye başlandıki esasen bana sorsan adam akıllı 2005 li yıllardan sonra çoğaldı.. bundan öncesi zaten hep yüksek hacimli ve benzinli araçlar..
Zaten bir araç neden değer kaybeder bu ülkede yedek parça servis bir yere kadar ekonomik olan araç kolay kolay değer kaybetmez benim fikrim basit bir örnek veriyim saabın 9-3 1.9ttdi ları ikinci elleri hala değerli ve satılıyor ama 9-5 2.3t si ikinci elde sürünüyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
berlingo,sonata,son kasa bravo. tr piyasası için düşüncem bunlar biraz körler sağırlar birbirlerini ağırlar gibi oldu ama napalım. F20 116i almanya fiyatı burda vardıydı da ben mi yazmadım ?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)