Ben kimlik taşımayı bırakalı kaç sene oldu hatırlamıyorum..ehliyet heryerde geçiyo zaten.üstünde T.C numarası olduğu sürece sorun yok.
Ben kimlik taşımayı bırakalı kaç sene oldu hatırlamıyorum..ehliyet heryerde geçiyo zaten.üstünde T.C numarası olduğu sürece sorun yok.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Çok fazla faydası olacağı kesin. Amma velakin bize olacak faydasından daha fazla devlete ve fişlemeye faydası olucak. Ayrıca dolandırıcılıkta yeni bir çağ başlıyacak. Hiç öyle fişlenme paranoya yada komple teorileri üreten okuyan kovalayan yapım yok ama bu durum şu anki ortamda iyice saçmalayabilir. Düşünsenize zorunlu olarak lokantaya giriyorsunuz girerken kimliği okut hesap öderken okut. Ay sonu maliye müfettişi gelip bu ay 500 tl kazandım demişsiniz ama gidip 200 tl hesap ödemişsiniz. Somon balığı yemişsiniz. Olay yerinede otobüs ile gitmemişsiniz araştırdık. Nerden geliyor bu para diye sorarlarsa.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Eğer dediğin şekilde bir takip olabilecekse, o zaman birileri vermesi gereken ama vermediği vergiyi verir de benzine , arabaya ötv verme işi azalır.. 1,5 tl olması gereken benzin 5 tl olmaz.. 30000 tl olması gereken araba 60000 tl olmaz..
birisi ödesi gereken vergiyi ödüyorsan hiç korkmaya çekinmeye gerek yok diye düşünüyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)