User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
47 sonuçtan 39 ile 47 arası

Konu: Nüfus cüzdanı bu yıl tarihe karışıyor.

nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kimlik taşımayı bırakalı kaç sene oldu hatırlamıyorum..ehliyet heryerde geçiyo zaten.üstünde T.C numarası olduğu sürece sorun yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nostra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kimlik taşımayı bırakalı kaç sene oldu hatırlamıyorum..ehliyet heryerde geçiyo zaten.üstünde T.C numarası olduğu sürece sorun yok.
    bazı yerler kıllık yapıyor ama bende aynı şekil kimliği ewde bırakıyorum ehliyet iş görüyor en azından polis çevirince

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence güzel ilerde buna dna haritası özelliğide getirilirse suçlarda çok büyük azalma olur kolay kolay kimse izini kaybettirip yanlış işler yapamaz.
    bir de çip yerleştirdiler mi tamamdır.. hangi evin hangi odasında hangi saatin hangi dakikasında burnunun hangi deliğini karıştırdığını da çözdüler mi insanlık için büyük bir adım olur
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

OMTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Chipe remap şansımız olacak mı?
    OTOBULL GARAGE

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bolu pilot ildi 3 4 sene önce aldık biz halen kullanıyoruz
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işin sonu deri altına yerleştirilicek tırnak kadar ufacık bir çiple son bulur.. biz görürüz yada görmeyiz daha doğar doğmaz çocuğu kimliğini deri altına yerleştiricekler ölene kadar taşıycak..
    kontroldede polis barkod okuyucu gibi bir şeyi koyucak bileğimize yada artık çip nerdeyse ordan polisin önüne hakkımızdaki tüm bilgiler akıcak

ben şu bilim kurgu izlemeye bir müddet ara versem iyi olucak
    barkod okuyucuya gerek bile yok, ogs yi düşün radyo dalgaları ile çalışıyor, endüstride RFID diye geçer hatta

ogs gibi gişeden/kapıdan geçmek yeter

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşeyi geçtim de artık kimlik cüzdana sığacak kenarını kesmek zorunda kalmayacağım ona seviniyorum

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok fazla faydası olacağı kesin. Amma velakin bize olacak faydasından daha fazla devlete ve fişlemeye faydası olucak. Ayrıca dolandırıcılıkta yeni bir çağ başlıyacak. Hiç öyle fişlenme paranoya yada komple teorileri üreten okuyan kovalayan yapım yok ama bu durum şu anki ortamda iyice saçmalayabilir. Düşünsenize zorunlu olarak lokantaya giriyorsunuz girerken kimliği okut hesap öderken okut. Ay sonu maliye müfettişi gelip bu ay 500 tl kazandım demişsiniz ama gidip 200 tl hesap ödemişsiniz. Somon balığı yemişsiniz. Olay yerinede otobüs ile gitmemişsiniz araştırdık. Nerden geliyor bu para diye sorarlarsa.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok fazla faydası olacağı kesin. Amma velakin bize olacak faydasından daha fazla devlete ve fişlemeye faydası olucak. Ayrıca dolandırıcılıkta yeni bir çağ başlıyacak. Hiç öyle fişlenme paranoya yada komple teorileri üreten okuyan kovalayan yapım yok ama bu durum şu anki ortamda iyice saçmalayabilir. Düşünsenize zorunlu olarak lokantaya giriyorsunuz girerken kimliği okut hesap öderken okut. Ay sonu maliye müfettişi gelip bu ay 500 tl kazandım demişsiniz ama gidip 200 tl hesap ödemişsiniz. Somon balığı yemişsiniz. Olay yerinede otobüs ile gitmemişsiniz araştırdık. Nerden geliyor bu para diye sorarlarsa.
    Eğer dediğin şekilde bir takip olabilecekse, o zaman birileri vermesi gereken ama vermediği vergiyi verir de benzine , arabaya ötv verme işi azalır.. 1,5 tl olması gereken benzin 5 tl olmaz.. 30000 tl olması gereken araba 60000 tl olmaz..

birisi ödesi gereken vergiyi ödüyorsan hiç korkmaya çekinmeye gerek yok diye düşünüyorum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)