Yılbaşında Otel'de receptionda iş başında olucam![]()
Bende bu sene evde takılmak isityorum dayanamazsam 12 den sonra kaçarım.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
izmirde güzel eğlenceli parti olan aksam konaklanabilcek otel vamrı
kop kop yapacaz![]()
Hayatımda geçirdiğim en zevkli en eğlenceli en değişik yılbaşı : 11 ay önce askerde yaşadığım yılbaşıydı....
Askere gidecekler için diyorum : ömür de 1 yılbaşı 2 bayram da asker de geçer..hepsi farklı zevklidir..
Keşke bu sene de imkan olsa da yılbaşını kışlada gecirsem![]()
Kesinlikle evdeyim ne stresini çekerim trafiğinin nede hanzorla uğraşmak isterim , bugün gittim biletlerimide aldım misss evde acarım vodkamı bakarım keyfime,
Konaklamali programi olan otel onerilerisi olan var mi ?
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
ev ortamı yada olmadı yazlık vb gibi biyer kiralanıp toplanılsa kendi aramızda daha iyi olur gibi biz bize apaçi oluruz en azından![]()
kıbrısta programlar çok güzel ve uygun fiyatlı ama uçak biletleri almış gitmiş ya
salak kafam hiç aklıma gelmedi onceden uçak biletlerini alsaydım keşke bugun gorunce çok moralim bozuldu![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
şöyle çılgın bir ev partisi olsa asla hayır demem
muhtemelen akşam 10da işten çıkmış olurum. Ertesi günü de iş olacağı için evde ufaktan demlenir yatarım![]()
.
arkadaşlara haber ederim, bi mekanda gireriz yılbaşına. Olmadı evde redbull-votka yaparım
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
yılbaşında her seferindeki gibi ağzıyla içmeyen insan topluluğu dışarda olup serserilik yapacağı için evde rahat rahat takılmayı düşünüyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)