Beşevler değil de Eskişehir yolu Burger daha uygun olabilir sanki ? Akşam saatlerinde olursa otopark sorunu olmaz. Bişi olursa da bi benzinlik ötesi pederin şirket zaten.
Beşevler değil de Eskişehir yolu Burger daha uygun olabilir sanki ? Akşam saatlerinde olursa otopark sorunu olmaz. Bişi olursa da bi benzinlik ötesi pederin şirket zaten.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Ben genelde Orda orada oluyorum... Beyaz Plakasız Scirocco Görürsen gel yanımıza 4-5 kişi luyoruz genelde
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
valla arkadaslar farketmez yenımahalle de olupta arabası olmayan arkadaslar var ben onları alır gelırım ama dedıgınız gıbı besevler sorun olabılır eskısehır yolu en mantıklısı gıbı duruyor..
Boswerın burgerı falan balgatta yıkamamız var pazarları orda oluyorum buyrun gelin itina car care hertürlü![]()
R-Turbo Arif Gökdemir
Ok derseniz bana bu akşam bile uyar. Eryaman - Batıkent varsa toplarım arabaya hatta![]()
En son geldiğimde Rahmetli Arif de ordaydı, baya olmuş girmeyeli...
ama hala geçerken dışardan göz atarım kim var kim yok diye![]()
M.Resat Simsek
Buluşma varsa söyleyin de arabayı yıkatayım bariKirlilikte bambaşka seviyelere ulaştı
![]()
sanırım işaret fişeği lazım.bu Akşam saat 7 buçukta eskişehir yolu bk dayım geleceklerle otururuz tanışırız
Hacı bugün Cuma, efsane trafik olur. Saati 1 saat ileriye alsak, 8 buçuk yapsak ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)