.................................................. ...................................
Printable View
.................................................. ...................................
belki aradığınız zaman söyleyecek satan arkadaş hocam şu şu değişeni var ekstradan diye günah almamak lazım
Bir askerdeyken böyle kanımı dondurabilecek saçmalıklar duyarım sanıyordum,yanılıyormuşum,yorumlar askeriyeyi aratmıyor.
hem pert arabayı lokal boyalı yazmış. üstüne opc nin köyünden yakınından geçmemiş araca opc demiş. yalan üstüne yalan. videoda da görüldüğü üzere aracın önü yanı altı şaseler her yeri kaymış. bu aracın yolda direksiyonu bırakınca düz gidebileceğini bile sanmıyorum.
yani savunulcak tarafı yok. adam haram para yolunca hızla ilerliyor. bunun gibi tonla araç satmıştır bu zaten.
çünkü galericilerde şunu gördüm. bir galerici temiz araç satıyorsa sürekli hiç kazalı araba toplamıyor.
kazalı araç toplayıp satan adamada temiz arabayı bedava versen almaz. ille kazalı toplicak. bu adamdan temiz araba çıkmayacağı kesin.
haha iyi yakalamışsın valla :D
Yatmadan sunuda solimde sabah bos alintilar gelmesin,
Adamin yaptigi dogrumu degil,telefonda soyler soylemez bilemiyorum acikcasi perti olup olmadigini.Arac 2011 model vizesi yeni yapildi cunku cekme belgeliydi.
Ama artik insanlarda uyanik olsun gozunu acmali,bazilari dedi anlayan var anlamayan var,iyide artik okuma yazmasi olmayaninda evinde internet var.Acsinlar arastirsinlar facebookta fake profil kovalayip okey sitelerinde geziniceklerine arastirsinlar elli bin yerde soyluyo tramer sorgulamalari bilmemneleri acip baksinlar sahibindene bu arabanin piyasasi bu,bu adam neden 10 lira assagisina veriyor diye fikir edinsinler sorsunlar bir bilene.
Kimisi goturur sozde ustaya korun g.tu elledigi gibi usta bakar bise yok devam et der,kimiside onuda yapmaz pazarda gordugu adama cikarir kapora verir pazartesi noterde bulusalim der.
Saticinin ne oldugu asikar eywallah kimisi savundugumu zannediyor ama anlama kapasitesiyle alakali oldugu icin problem yok.
AMA ben bu devirde bu kadar kolay kandirilan insana acimam,10 tane alternatif var seceresini bulmak icin aracin satici haramcidir durust degildir demez ama sen gidip ''haaa kerizin biri 35 lik arabayi 25 e veriyor'' diye atlarsan oturursun kucaga.
Dolandiriciliga ugrayanlara arabasi change vs cikanlara lafim yok.
Demek istediklerimi ozetledim,turkcesi kit olana iyi ingilizcem biraz ruscam var dilim dondugunce ceviririm :)
Dipnot:Pertci degilim aramizda bilenler var beni,bugune kadar 3 araba 1 kamyon sattim,hepsinin ilk sahibiydik sadece birtanesi iki parca boyaliydi alan kisiye resmini degil videosunu cd ye yazip verdim al sende satarken gosterirsin diye.
ich verstehe dich nicht... al buna da yaz cevap...
herkes arastirmasi gerektigini biliyor, yalniz halkimin hepsi okuma yazma, arastirma vb. yetisine sahip olmak zorunda degil. ilk asamada satici durust olucak, kandirmaya calismayacak. daha sonra tabii ki alici da belirli bir arastirma yapacak; burada hukuki olarak satici aliciyi kandirmaya yonelik ifadeler kullaniyor. Lokal boya var diyor en basinda, opc diyor opc degil. Alici bilmeden alsa bile dava acma hakki var, kandirildigina dair.
ne yapalım adam böyle ilan açtıysa adamımı vuralım ?
piyasada dolandırıcı yalancı çok yalan diye şaşırmak neden ?
araba alırken yok boyalı lokal o değişti bu değişti adeten sorulur ztn
gidersin baktırırsın sordurursun şüphelendiysen ona göre ne çıktıysa pazarlığını yapar alırsın
nasıl bir ahlaktır.
bizde bir ara bel altı boyalı die sedan astra bakmaya gittik, aracın tavanda boya yoktu çünkü tavanın ilk sahibi araç kaza öncesinde baya temizmiş :)
Kişinin hakkına giremem, genel olarak konuşuyorum. Perte çıkmış arabaya sen gel lokal boyalı de, sonra ben niyetine gireyim bu aracın tramer sorgulayayım 'sms' parası, ustaya götüreyim 'usta' parası, tüm günümü o arabaya harcayayım, sonra araba pert olduğu belli olsun tamam ben bu arabayı almıyorum pert deyip kenara çekileyim. Keriz olmadım aferin bana.
Bu mudur yani? O aracı alacak kişi de vardır, neden alınmasın. Ama bu şekilde lanse edilmesi, zihniyeti belli ediyor.
Ülkemizde işini iyi yapan ustaların olması sevindirici. :D :D
avuç içi kadar lokal boya ahahahah :D
s2000 ne bel altı boyalı diyorlar şaşırmamak lazım :D
çok güzel tespit etmişsin eline saglık....