şerefsizlik bu işte şerefsizlik..biz arabamızı satarken inş bişeyi eksik söylememişimdir.gelince ne deriz diye dusunurken orda gavat böyle araç satıyo gidip alacak olsam vaktime zamanıma yazık kandırıldığıma yazk
Printable View
şerefsizlik bu işte şerefsizlik..biz arabamızı satarken inş bişeyi eksik söylememişimdir.gelince ne deriz diye dusunurken orda gavat böyle araç satıyo gidip alacak olsam vaktime zamanıma yazık kandırıldığıma yazk
Bu babadan ogula serefsizler bitmek bilmedi sitede dahi bazen denk geliyorum
Nelerle karsilastik ben ve arkadaslarim
Asil yakin zamanda en yakin arkadasimin basina bi olay geldi sitede konusunu acsam buyuk olay olurda cocuk haram etti bildgi ne kadar beddua varsa etti bana kalsa acardim konuyuda neyse aklima geldikce kopuruyorum
Siz siz olun nerde ticaret ahlaki nerde muslumanlik nerde arkadaslik kimseye guvenmeyin bildginiz en iyi servise kapirtaciya ve sigortaciya gosterip sorgulamadan araba almayin insanlar kimi nerde yakalasakta caksak derdinde
Konuyu acan arkadasa cok tesekkurler belki almayi dusunen biri vardi var gecmistir onurrs nickli arkadasinda bu kadar gocunmasina anlam veremedim sonucta alan zaten arastiriyor ama bu adama guvenip arabaya kalkip km lerce yol gidene nolacak yazik degilmi
Direkten döndü bu mu oluyo şimdi ?
Plaka açık ve fiyat uygun, belkide hasar alan parcalar orj. çıkmalarıyla değişti?
Helal olsun.video yü nerden buldun
mail atan varmı yılmazlar otoya :)
adam kilitlemeye yer arıyor
bazı kafası yerinde olmayan kullanıcılarda onu savunuyor
Şerefsiz bunlar başkada bişey demiyorum.
1 defa kalkıp Antalya ya gittim araba almak için ustamıda yanıma aldım o kadar masrafı pert bir gsi görmek için yaptık birde telefonda abi kusursuz araba abi şöyle böyle yedi bizi o kadar birde oğlanlara rezil olduk yok baba çapkınlığa mı gittiniz Antalya ya diye :)
Ayrıca at uzvu sürtmesinden dolayı aldık topladık şase kaydı selete oturttuk demesine gerek var mıAlıntı:
onurars
akıllı olun az
3 parça değişen 2 parça boyalı dedi mi tamam bitti
onu alacak adam zaten baktıracak o saatten sonra
;)
Vay arkadaş herkes bu kadar duyarlıydı madem bu ülke neden bu halde ? Adam 40-45 binlk arabayı 27 bine veriyor farkındamısınız ? Cillop gibi arabayı kim o fiyata verir ?
Memlekette araba alıp satan herkes elinde boya makinasıyla mı geziyor?
Cebinde parası olup, o galericilerine dediğine aldanan, 5664 gibi bir sistemin varlıdığından haberi olmayan,tramer desen küfür mü ediyosun diyecek olan, kısacası çakal olmayan ve insanlara güvenen milyon tane insan var.
Ne yazdığı farketmez bu galerici zaten bu arabayı biraz işten anlayana dayayamaz.
Ama emin ol elbet birine çok fena kitleyecek.
Ne fiyat ne başka birşey,hiçbirşey açıklayamaz şu durumu.
Ahlaksızlıktır bu.