yani bu aracı piyasa fiyatının altına vermesi, adama araçla ilgili bilgileri yada gerçekleri çarpıtma hakkımı veriyor sizin mantığınıza göre ?
Printable View
Adam açık açık sadece lokal boya var diyor, hala piyasa fiyatından aşağı, sen alırken kendin bulacaksın kazasını diyorsunuz pes gerçekten. tanıdık birine denk gelirse servis-usta kazasız lokal boyadan satar artık arkadaş
ben satmak ıstedıgım bı aracın butun detaylarını yazdım ılana 3 aydır bır Allahın kulu aramadı daha :D
hayırsever arkadaslardan bırı gelse alsa su arbayı bende rahatlasam:)
dogruları yazınca satılmıyo arkadas. paraya ıhtıyac varsa aracın bır an once satılması gerekıyosa saklamaktan baska care yok. ucuzada versen almıyo kımse.
Bence cebindeki parasına bakarak araba arıyanlar piyasasına göre ucuz mu yoksa donanım olarak bosuyla dolusu arasındaki fark mı çoğu kişi anlamayabilir.Belli bi kitlenin gözunde gideri olabilir yani:) Piyasasını bilen zaten anlar bisey olmasa ucuz olmaz der diye düsünüyorum.
Lokal boyalar sağlam atılmış :)
2 tane aracımı acık acık dogruları yazarak sattım biri 05 civic es on tarafta değişmeyen parca yoktu tampon kaput camurluklar.hatta camı bile değişmişti.şasede hiç birsey yoktu fiyatı makul tuttum satıldı.aynı sekilde 2010 civic es vardı oda su almıstı içine değişen boyalı hiç birsey yoktu onuda dusundugum fiyatın 1000 tl asagısına verdim ve bunları ilanı verdim 15 gun içinde sattım.bence fiyat yuksek geliodur dusurun benim tavsiyem :)
ibretlik, konu sabitlenip cümle aleme örnek olmalı...
zaten ilanda kafa yamuk duruyor ilk ilanı açtım direkt belli oluyo yani
fiestalı elemanı tanıyorum videoda ısmını soyleyınce aklıma geldı. Sahibinden e mesaj yolladım araçla ılgılı kaldırırlar umarım bılmeyenlerın başı ağrımaz
iyi güldüm :D
cok ıyı yakalamıssınız vala ıbretlık paylasım
6 sayfa yazı yazılmış sizden arayan yok herhalde ben adamı arayıp konuştum, adam selamdan sonra aracın hasar kaydının olduğunu, çekme belgesi olmadığını, plakalı satın alındığını söylüyor, o nedenle araç ucuz diyor, önden hasarı var ancak değişen olmamış (!) doğrulan (!) parçalar mevcut diyor.
araç tamamen çekme belgesi olsa zaten plakası üstünden alınıyor, yeniden trafiğe çıkarken yeni plaka takılıyor. bunun satışı ihaleden araç sahibine yapılmış herhalde araç sahibide 3. bi şahsa hasarlı satmış sanırım diye düşünüyorum.
Lokal boya terimi de cahillerin dilinde işlerini maskelemek için sakız oldu.
Lokal boya adı üstünde bölgesel boyadır. Bir parça komple boyanmış ise o parça boyalıdır ne denir; '' Sol Kapı boyalı''.
Lokal boya ise Sol kapının altında ufak bir bölge çizilmiştir veya ezilmiştir arası düzeltilip boyanır kapının tamamı değil o zaman işte ''Sol kapı Lokal boyalı'' denir.
İnsanlar pert arabaya lokal boyalı diyecek kadar üçkaatçı ve namuzsuz olmuşlar.
ben 3-4 parça 2-3 parça boyası var diyenlere ayarım yazsana kardeşim doğru düzgün ne kadar boyası varsa 2-3 parça nedir
araçta boyanmayan parça varsa lokal sayılmaz mı adam haklı :D
Bu tarz olaylarla ilgili edindiğim tecrübeleri paylaşayım.
- 3 parça boyalı değişen yok ----> Kafadan kazalı kaput çamurluklar, radyatör, panel değişik
- 2-3 parça lokal boyalı(emin değil 2 veya 3 diyor) arabanın en az 2 tane sağlam kazası var.
- Boya takıntısı olan aramasın---> pert araba hiç bulaşmayın
- Arabamı oraya buraya getiremem ustanızla gelin----> ağır hasarı var ama iyi topladık.
- Tavana saksı düştü , boya farkı olmasın diye komple boyattık ---> taklalı araba
- bel altı boyalı----> kaç kaza geçirdiğini sahibide bilmiyor.
- pert kayıtlı ama değişen yok ---> arabanın ön veya arka kısmını orjinal olarak kesip eklemişler :D