birincisi ilan galeriden
ikincisi "ARAC OPECE MODELİ" "arac sikortadan alınmıstır" bu tarz yazı yazan adamdan ne hayır beklersin
Printable View
birincisi ilan galeriden
ikincisi "ARAC OPECE MODELİ" "arac sikortadan alınmıstır" bu tarz yazı yazan adamdan ne hayır beklersin
Taklaci guvercini temiz araba diye kakalamaya calisan tanidik var gerci artik tanimiorum :) her tasindigi dukkanin cevresinde cami varmi yokmu diye keşif ediyor.cami yoksa tasinmiyor :)
araba fotolarda yamuk duruyo sanki :D
+1
Bugüne kadar ki tecrübelerimde de bir tane bile istisna çıkmadı. Bizde yanlış olmaz, ben kul hakkı yemem, yukarıda Allah var, hakkım neyse onu isterim...vs bıdı bıdı konuşan kim varsa her ne hikmetse gider hakkı olmayanı ister, ederinden fazlasını söyler...vs vs
boyasız çıkma parçalarla toplanan yığınla araç var piyasada. boyasız araç ama kazası var neden parçalar orijinal aynı renkte boyasız parçalar. :D
bunun gidecen yanına alıcıymş gibi bak lokal boyadan hariç bişey çıkarsa hoşaf ederim seni dicen. telefondan bu wideo yuda izletecen! ondan snra yenmi yemenmi :D
beton direk girsin bu galericilere .
aradım adamı makara yapmak için ama adam kazası olduğunu flan söylüyo 28bin tl lik hasar kaydı bulunduğunu söylüyor.Son da 26 ya bırakıyo :))
Lokal boya dediğiniz iş parça sökülmeden üzerinde yapılan ufak onarımlardır. Yani çamurlukta çizik olur ve komple boyamazsında lokal yani kısmi boya atarsın .
Bu araçta daha fazlası var. Ayrıca Airbag açılmış bir araç. Öndede çok fazla masraf var. Acaba tüm değişecek parçalar değişmişmi ?? Genelde böyle toplanan araçlarda çok temiz toparlanmaz araçlar
Aracı alıp baktırın demek kolay.. Mesafe kaydet, ustayla git, para harca. Sonrada bu arabada bahsedilen haricinde olaylar çıksın. Bu bence etik değil. Belki araçta bu şekilde kaza olduğunu bilseler gelmeyecek ve o kadar masraf harcamayacaklar ki bir çok kişi zamanını harcıya buda büyük bir dert.
Birde herkez bizler kadar araçtan anlayacak diye bir şey yok. Çalıştığım iş yerine ne arabalar geldi. Araç sahipleri anlamaz arabadan ve bu tarz olaylardan. Kazasız dersen gelir alır. Ben bu şekilde ne pert kayıtlı araba alan gördüm. şimdi bu insanlar bu işten anlamıyor ve baktırmayı bilmedikleri için bu tarz arabayı alması hak ve revamı???
Konuya yorum yok...
adamı bokluyoruz bu arada ama sitemizde bile bunun gibi bir sürü adamlar var :)
Kazalı fotoğrafı varmı sorusuna hayır cevabı verip videosu var ama diyebilmekte bir erdemdir . Tabi bunu diyebilene :)
arac sikortadan alındıysa zaten lokalliktir :D
zamanında wrecked exotics'de bir 106 gti kazası görmüştük. yanılmıyorsam indigo mavi ve plakası J'li birşeydi. araba direğe sarılmış resmen. sonra baktık sahibinden'de çatır çatır satıyorlar aracı lokal boyalı diye...
bir de bu aralar az hasarlı diye satılan bir sürü araç var. heryeri toplanmış mesela sadece çamurlukta bir ezik var. az hasarlı araç diye piyasanın 7000-8000 altına satılıyor. onların durum da bunun gibi herhalde ?
insanda allah korkusu olacak
valla bravo arasıra dıger arkadasların dıkkatlerı ıle bırcok aracın sakıncalı olduguna buradan sahıt oldum .bu sıteye de 2005 model megane rs alacakken aracın uzerınden tren gecmıs gıbı .40 bın tl tramer hasarlı olan noktası vırgulune kadar bana bılgı veren arkadaslarıma tekrar tesekkurlerımı sunarım.önümüzdeki yıllarda araç ilanlarında referans olarak. :) TECHTURKEY den onaylı dıyecekler
Adam ilanı çekmiş anladı heralde :DD