şikayet ettim sahibindene kendı başınıza böyle bir olay gelmesni istemiyorsanız o kazalı arabayı boyalı diye alırsanız dedğimi anlarsınız şikayet edin kaldırılsın ilan
Printable View
şikayet ettim sahibindene kendı başınıza böyle bir olay gelmesni istemiyorsanız o kazalı arabayı boyalı diye alırsanız dedğimi anlarsınız şikayet edin kaldırılsın ilan
fiyattan zaten belli bi inelk olduğu böle insanlar yuzunden 2 el araba alırkende satarkende arabaya kazalı gibi bakıyoruz daha göstermeden :):)
Galeri ilanı ve 2-3 parça lokal boya deniyorsa direkt kapatıyorum
bence araç keyfe keder boyanmış :D
amma uzun bir habermiş bu :)
opel bayağ sağlammış direği devirmiş ..bu araba alınır......bizim arabalar olsa içinden geçerdi:D
adam açıklama kısmında 6 kere araç yazmış artı bide OPECE modeli bi araç herşey gayet normal gözüküyor :)
belkı başka sahibi olabılırde. Bunada 4 parça lokal boya dıye sattılarsa bilemeyebılır. Ama bıle bıle satıyorsa spor gazetesi
o diil de bu videoya bakarken mi denk geldi ilan nası bulupta koydun aga ben anlamıyom bu siteyi yahu:D tebrikler valla tespit of the king denir buna:D
Yaşa başa bakmadan forumu temizleyin bence yönetim..
saka gibi...
iki aracında honda olması olayı açıklıyor.
pert halinin fotosunu bıle koysan alırlar hondayı:)
not:fıyatı yuksek degıl.2000 modeller ıcınde en dusuk fıyat bende şu an. fazla bıle olsa "ya gardaş sen bu fıyatı yazmısın ama ederi şu.bu paradan verırsen alalım" dıyen 1 kişi bile olmadı:D
Ustanızla gelin kısmına katılmıyorum. Bende arabamı götürmem kimseye göstermeye.
İster ustasıyla gelir ister yetkili serviste randevu alır. 2-3 tecrübem oldu, ne zaman ki birine araç göstermeye gittim, kafadan 3-4bin tl fiyat kırmaya kalktılar.
Cidden araba alacak adam gelir bakar.
Tavan meselesinde değişik bir hadise geldi zamanında başımıza, en yakın arkadaşımım aracı, yıl 2005, araba da 2004 A3 yeni çıktığı zamanlar sayılır.
35 plakalı. Ben Maslak'ta oturuyordum, kış ayı, evde risk oynuyoruz, benim apartmanın çatısından neredeyse tavan büyüklüğünde buz düştü tavanına:)
Geri kalanda gram boya yok.. Tavan işlemli ve boyalı. 35 plaka olup, buz düştü diyince de inandıramadı kimseyi. Taklalı fiyatına sattı arabayı:)
forumda ülkem de ne kadar çok iyi güvenilir müslüman satıcı varmış nası mutlu oldum bu konuyu okurken. yorumlara bakıyorum eyvallah kafamı ekrandan bi saniye başka tarafa çeviriyorumaskdhaskdnsakdjsa bi basın gidin ya. şuraya bak herkes sevap points gelir gider hesabı yapar olmuş.. komedi dalında oscar ödülünü hakediyo türk halkı..
direği sanırım lokal boyadılar....
iyi toplamışlar bence. :D