bu millete lokal boyanın ne olduğunu öğretmek gerek ... ***** sitede bütün araçlarda lokal boya var yazıyor...
Printable View
bu millete lokal boyanın ne olduğunu öğretmek gerek ... ***** sitede bütün araçlarda lokal boya var yazıyor...
Ya hepmi bizde olur. Neredeyse %99'u müslüman olan bi ülkeyiz fakat dünya üzerinde ki en güvenilmez ve yalancı milletiz. Sorsan herkez Bismillah diye işe başlıyor peşinden yalan geliyor.
Hepimiz istisnasız ne alırsak alalım kılı kırk yararız ki hep dolandırılacağımızı yada kazık yiyeceğimizi düşündüğümüzden üç beş kişiye sormadan almayız , beynimize yerleşmiş.
vay vay vay!"çantaya bak"
Sahibinden.com üyeliğime girip şikayette bulundum !!
galerıcılerın fıx yaptıgı şey bu yuzdne galerıyle iş yapılmaz.satsın . helal mı olucak o para ona. he pert bu araba böyle böyle oldu yapıldı derse başka. ama lokal boyalı dıye satarsa haram zıkkım olsun valla galerı sahıbıne. dolandırıcılar..(içlerınde illaki vardır iyisi onlar laf yok )
tek noktadan citir hasar diye satmalarilazimdi aslinda :D
yalniz efsane toplamislar masallah :)
arabayı ok gibi yapmışlar gayet temiz güzel duruyo :D
aynen bende sokak arası ustaya göstermeye gitmem 1 kere taaa anasının nikahına gittik , dediğiniz gibi oldu bide *** attılar eski aracıma o gündür bugündür gitmem bu olaydan sonra teklif edende olmadı hoş eden olursada anca yetkili servise giderim.
daha sonra sattığım araçların hepsini kimse bi yere göstermeden aldı :D ama gönlüm rahat tabiki
Ben müslümanım diyen adamdan daha müslüman olduğumu gördükçe mutlu oluyorum..
Ağzından dini imanı düşürmeyenlerden mümkün olduğunca uzak duruyorum, çevreme dahil etmiyorum!.. En dolandırıcı sahtekarlar onların içinden çıkıyor her ne hikmetse!
Allah ı pis amaçlarına alet ederek Allah katında daha büyük günahkarlar haberleri yok.. O yüce(!) bilgilerinin içinde vardır ama dini kitaplarda "kul hakkı" konusunu tekrar tekrar okurlarsa, Allah korkuları varsa, kulvarı neresi olursa olsun "hak yemekten, kul hakkına girmekten" belki vazgeçerler..
Beyler, "opece" modeli bu, lütfen saçma saçma konuşmayınız. arabayı ön arka sağ sol olarak 4 parçada toplayıp keyfe keder boyamıştır en fazla yani. :D
o gazetenin adi neydi :D
lokal boyayı lokal anestezi ile karıştırıyolar galiba.
hani derler ya" lokal anestezi uygulandı belden aşşasını uyuşturup oyle ameliyat yaptılar hiç bişey hissetmedim."
arabanın belden aşşası lokal olarak uyuşturulup boyandı. lokal boyalı :D
ŞİMDİ bazıları alınır arkadaşlar yazmayın böyle biz haksız çıkıyoruz sonra...
Yıllardır prensip edinmişim aynen uzak dururum bende. Bakınca da bunlar senden benden çok biliyorlar dini, zira yalandan da olsa göstermelikte olsa sürekli din sohbeti yapıyorlar. Yani kul hakkını çok iyi biliyorlar ama az bilenden çok kul hakkı yiyorlar. Herkes işine geldiği şekilde inanıp kendisini o şekilde şereflendiriyor.
ahlak diye bir erdem kalmamış insanlarda...