Peki öyle olsun.... Aramızda :hahaha:
Printable View
ya sen tartışma diyosunda benim bişeyden haberim yok ki madem böyle bişey var adam gibi arasın desin kardeşim bana siz böyle böyle yapmışınız bende size gıcık oldum bekleticem diye desin, adam kendi kafasına göre ceza kesmiş haberimiz yok.
ben bu konuda çok büyük yemin ettim, kimse beni arayıpta yada sorupta bu motoru siz neden almadınız neden vazgeçtiniz gibi bi soru sormadı, he sorsaydı yine söylüyorum ben motorun kompresyonu düşük çıktı almadık derdim. ki o motorunda ne *** olduğu çıktı ortaya.
sanada söyledim doğan beni arasın dedim öğlende sen beni aradığında, daha ne diyeyim erkut arasın beni, ben adama ulaşabilsem arıcam zaten, madem çözülecek iş arasın beni çözelim, diğer türlü ciddi diyorum umrumda olmaz yakarım başını...
valla benim burda konuştular o kadar benim konuyla alakam odur bunlar zaten tanışan adamlar ben ikisine de ne mal sattım ne aldım haa başka amaçlarla beni konuya sokmaya çalışıyolar o ayrı evet ben ikisini de tanıyorum biri doğana 1000 tl verdi doğan da istediği malzemeyi begenmemiş ama arada çok dedikodu döndüğü için ben de geri ödemeyi geciltiricem demiş huyunu biliyosam da düşündüğü tarihe kadar vermeyecektir
bunu başka yere çekmeyle kimse bi yere varamaz
haa yusuf ben yıldıraya evrağı konusunu belirttim istedi zaman gelebilir de arayabilir no problem foruma yanlış şeyler yansıtıyosunuz benim başım ağrımaz belirtiyim yoksa herkes dökülsün şu garaj şu sayıda şunu aldı bu kişi bunu aldı taktı biniyo diye listelensin hadi
beni sabah aradı şu anda adada ben de ararsa seni aramasını zaten söylerim ya da okur burdan görür ben aranızda iyi niyetle halletmeniz tarftarıyım tabiki öbür türlü konu cidden beni bağlamıyo ikiniz benim de babamın oğlu deiğlsiniz ben de bana sorulan ne olursa buradaki kadar net cevaplarım herkese ya da kuruma :icon_tup: sorun yok
evraklı denen motor evraksız cıkıyor , sonra evrak için extra para ıstenıyor bumudur yanlış yansıtılan erkut ?????
kımın kellesı gıderse gıtsın o 1000tl carşamba hesapta olmazsa , bu motor işini yapan , kamyonuyla getıren , deposunda bekleten , dükkanında parcalayan kım varsa hesabını verır erkut size son sözüm bu , o 1000tl için son 2 gününüz var
erkut halledelim halletmesine, halledelim diye uğraşıyoruz zaten,
sen beni bağlamıyo diyosun, e kardeşim sen kefil oldun bana bu adam için, sen aradın beni bende olayım arada sen bu adama 1000-1500 neyse kapora gönder diye, ben yeterince iyi niyet gösterdiğimi düşünüyorum zaten, madem çözülecek olay arasın beni çözelim...
Aynen öyle kesinlikle aynı durum bencede . Araba sorgulamada herşey yazılıyor aracın durumu nasıl ne ise seceresi dökülüyor. Motorun durumunu soran olursada o da söylenir ki buna rağmen arkadaş kesinlikle söylemediğini belirtmiş
valla bu faturasız swap olayı dallanıp budaklanırsa çok kişinin başı ağrıyacak sanırım.bence kendi aranızda halledin
Yazmayacaktim ama simdi yaziyorum yaklasik 1 sene once motor kirdim ve swap olayini arastirdim bladerk erkut abiyle irtibata gectim b18c takariz ederiz dendi ve yuksek meblag para yatirdim faturayi ruhsati hallederiz sikinti degil dedi ve bekleme basladi tam tamina 8 ay boyunca b18c gelmedi sonradan bi kac kisiden ogrendim isim vermeyecem ama benim motor gelmemis yoldaymis yok gumruukte kalmis o olmus bu olmus nyse bana tel geldi ve erkit abi BLADERK bana b16b var onu takalimmi dedi bende biktim ve takalim dedim takildi arabada sanziman sikintisi vardi ve normalde olmasi gereken sanziman yoktu o gelecek dedi hala gelecek nyse yaptirmaya calisti yon icinden parca calmislar dedi onungetirtiriz dedi ve arabam du anda sanzimandan dolayi yatiyo 1 sende 12 bin para harcadim elde ne fatura ne sanziman nede yuruyen bi araba var herkesin icinde diyorum bunu eger is dallanip budaklanacaksa bende yatirdigim tum paralarin faturalari var ve bilenlerde biliyo + bladerk erkut abiden bi arkadasima p28 beyin elektrik tesisati aldim 800 liraya beyine neptune takmak icin actik vesonuc icler acisi gelen beyinp29 elektrik tesisati icler acisi atesleme tertibati bitik herkesin icinde sadece sunu diyorum BANA SANZİMANİMİ SİFİR OLARAK TEMİN ET YADA PARAMİ VER MOTORU AL....
son 1-2 haftada bu gibi olaylar o kadar arttı ki. TechTurkey üyelerine de güvenemeyeceksek? Halimiz harap anlaşılan.
Abi az cok biliyosunuz ii niyetimden hic bi zaman kotu bisey demedim ama ben magsur olmak icin 12 lira heba edemem sesimi cikartmadim sanziman olayimda b16b sanziman gelemedin bu zaman kadar hic bisey demedim ama burdaherkesinin onunde diyorumİS UZARSA YASAL YOLLAR DAHİL OLMAK UZERE HER YOLA BASVURACAM ben 1 sene boyunca sikinti yasadim baskalarida yasasin umrumda olmaz ... İi niyetimi su istimal ettiler ...
Eğer bursadaki arkadaşlar ve şevkinin başına gelen bu durum üst mercilere sıçrarsa TR'de swap yapan çoğu arkadaşımızın canı yanacak.. Bu durum karşılıklı olarak çözülse dahi önce konuyu açan arkadaşin sonra şevkininki,konu açıldı bu konu dile düştü bi kere sonu hayır olur inşallah..
seWki26'nın durumu hepsinden beter çıktı. Allah yardımcınız olsun araba işi cidden zor.
Kanka bilenler esk tayfasindan biliyo kackere yazdim sildim ama vallaha aile olaylarim oldu araba yuzunden ben baskalarindan yuzunden ailemi karsima aliyosam paramla rezil oluyosam bu saatten sonra kimseyide takmam saygidan bu hale geldik bana verilen sozlerin hic birisi yapilmadi az cok olaylari biliuosun..
bunlar gulen yuz taraflarımı anladım baktıgın zaman herkez mutlu ama baktıgın zaman herkez ıcler acısı ıcınde daha neler dokulecek bende sıramı bekleyım bagrı :D benımde derdım daglrdan buyuk ama burdakı kısler ve konularla alakalı deıl onlarda sıra gelırse bende anlatırım işın acıklıgını
Paranla rezil olmak diye buna derim, gecmis olsun sevki..