konu uzarsa tr sınırlarını aşar bunu burdan gormek zor deıl de ankaranın bası cıddı agırır dıe dusunuyorum.
doganla arkadaşlıgım var ama svunma yapmak bana dusmez.
Printable View
konu uzarsa tr sınırlarını aşar bunu burdan gormek zor deıl de ankaranın bası cıddı agırır dıe dusunuyorum.
doganla arkadaşlıgım var ama svunma yapmak bana dusmez.
bu tür konuyu ve olayları bilip ihbar etmemek ve bu forumda barındırmak ve göz yummaktan forum yöneticilerinin başı ağrıyabilir,
ayrıca alakalı "alakasız" kişilerin de "başı ağrıyabilir", "uğraştırabilir"...
konu aktif kalsın, herkes görsün eyvallahta,
olayların gittiği yer yer değil ;)
en azından ziyaretçilere kapanması, "hiç olmazsa biraz daha" iyi olur...
bu dükkanında faturasız blok söken dağıtan araca takan getiren kamyoncu yollayan kişiler satanlar üzerinden parça alanlar edirneden ağrıya alayının hepsinin başı çok yakın süre içinde ciddi bir şekilde yanıcak haberiniz olsun insanlarla olan probleminizi çözün dükkanınıza sokmayın kardeşim blokları daha şimdiye kadar patlayan olmadı ama bir kişi patladığı gibi hepiniz patlıycaksınız arabalarının üzerinde faturasız bloklarla dolaşanlara sesleniyorum ciddi sıkıntı yaşıycaksınız çözün hepiniz bir araya gelip şuan bu işler ciddi takipte yazık olur hepinize..
Darılıp gücenmece yok, aynı kişiye Erkut aracılığı ile görüştüm şanzıman buldu bana, hemen para göndermemi istedi, fakat aynı kasada 3-4 farklı şanzıman olduğunu söyleyip üzerindeki kodu istedim fakat kod bir türlü gelmeyip her seferinde acele para istendi ve bende caydım. . .
konuyu yanlış anladın alınıcak motorun komp düşük çıkmasına değildi lafım bu işlerin ticaretinin nasıl döndüğünü pazara dökmesi yanlış.Malı kötülesin malın durumunu belirtsin ona tabikide sözüm yok ama motorlar oraya hangi kamyonla geliyor hangi depoda saklanıyor kim kimle iş yapıyor vs vs bence yanlış
sorun yaşadığım kişi ile alışveriş yapmazdım. He adamlar bu işin ticaretini yapıyolar motor buluyolar emek harcıyolar alıcıda bi şekilde gebe kalmış motoru tekrar o şahıştan almak istemiş. Ama etik olmayan durum burda hangi kamyon hangi depo hangi şahış tek tek bildiricem lafı böyle bişeyde çok kişinin ağzı yanar gibime geliyo
daha adını duysanız şok olcagnz ne ustalar war, vur kac yapanda nys zmanı gelınce onlarda cıkar
suça ortak olmaya gerek yok birşeyler biliyorsanız anlatın sonra başkalarının canı yanında ah almayın yada hiç ortalığı bulandırmayın bildiğiniz sizde kalsın. bu yazdıklarınızla insanların aklına alışveriş yaptığı ustalar geliyor. hoş değil.
orda anlaşamadık işte seninle :D yani bana kalırsa kendi fikrim,bende bütün seceresini dökerim adamın,sonuçta bunu alanda takanda getirende hepsi suçlu bu işte,kim kimin neyi yanıomuş vs hiç düşünmem; faturasız almasalardı,takmasalardı,gezmeselerdi,getiren getirmeseydi,yasak değil mi sonuçta.kendi fikrim bu tabi benim. Şöyle bir örnek vereyim birisi bana faturalı diyip faturasız mal satsa sonra ben bunun kaçak olduğunu öğrensem,paramıda geri alamasam ki alsamda şikayet ederim,şöyle düşünmem : ya bu adam kim bilir kaç insana satmıştır onlar kullanıyordur,bunu getiren adamda vs de içeri girer şimdi yazık günah demem.Alan adamda bildiği halde kaçaksa almayacak,taşıyan taşımayacak,usta dükkana sokmayacak. yine söylüyorum benim fikrim tabi bu
Fikrine saygı duyarım bu elektronik malzeme olabilir beyaz eşya olabilir.Ama araba sektörü olursa ama afedersin adamın pipisine elektrik verirler büyük suça giriyor :D gerçi işletmek zor değil belli süreçleri var ama işte evraksızda lazım oluyor yeri geliyor
biraz önce erkut abi (bladerk) aradı ve bana sanzımanımı göndermemi yada bursada okan ustama actırıp içindeki gerekli olan parçaları söylememi söyledi yani kısacası sanzımanımı sıfır hale getircekmiş + fatura işide ankarayagel burda faturasını halledelim dedi 1 hafta içinde araba sanzıman için gidecek ve allahın izniyle sanzıman olayı çözülürse son DK golü olmadan gene bekleme safhasına girmeden sonrasında gidip faturayı halledecem dediği kadarıyla ruhsata işlenecek bu gene bana kaçacak adım gibi eminim ama görecez ilerleyen zamanlarda yazarız ama siz siz olun abilerim kardeşlerim iş yapacagınız insanların daha önceden yaptıklarını araştırın ve en öenmlisi paracı değil işini ustası olduklarına bakın herkese saygılar...
bu arada bi arkadaş yazmıs isimleri söylmesi olmamıs die bene sunu diyim kardeşim sen 12 bin harca arabana 8 ay bekle araban gelsin binecem die sevinsonra 3 ay arabaya bineme sanzıman yüzünden bunları yap ondan sonra bana hak veriyomusun vermiyomusun söyle ;)bilenler biliyo yasadıgım zorlukları arabamız var binemiyoruz....