User Tag List

Sayfa 3/11 İlkİlk 12345 ... SonSon
196 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: doğan_1981 doğan kurt paramı gönder...

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Para bi yana mal bi yana...
    Ben bunu bilirim. Benim ticaret anlayışım bu.

Kimse kusura bakmasın. Bu sadece benim düşüncem.
    Tecrübem= Yediğim kazıkların toplamı

Görkem.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artik bu olaylar baya artmaya basladi cok gecmis olsun uzuldum Emre abi insallah en kisa zamanda maduriyetin giderilir.

-34 BF 5098 06 S2000 (New)
    -07 DDL 55 08 CZT(Old)
    -35 CZT 03 06 CZT(Old)
    EKN GARAGE
    Görkem YERLİ

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

aynen abi bundan sonrası böyle, ama bizde güvendik erkut girdi araya diye, kardeşim o gün gelcek bugün gelcek deyip umutlandığıma geçen zamana mı yanayım, enayi yerine konulduğuma mı yanayım
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen abi bundan sonrası böyle, ama bizde güvendik erkut girdi araya diye, kardeşim o gün gelcek bugün gelcek deyip umutlandığıma geçen zamana mı yanayım, enayi yerine konulduğuma mı yanayım
    Ben bu konu üzerine söylemedim sadece Emre...
    Diyosun ki ikisi de babamın oğlu değil di mi ?
    Erkut a güvendim diyosun. Ama unutma ki
    "Babana bile güvenmeyeceksin".... Sözüm meclisten dışarı.

Burada ne Doğan'a, ne Erkut'a ne de sana lafım yok.
    Bu konu hakkında yorum yapamam 3. Şahısım çünkü.

Ben genel olarak yazdım. Ortaya

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem suçlu hem güçlü olmak böyle birşey , kimseye kuruşunuzu bırakmayın hakkınızı arayın

Siz cebinizde paranızla Ankara'ya gidin motor bitik olsun kurduğun hayale mi üzülürsün ayırdığın zamana mı harcadığın paraya mı 1000 TL verdiğin kaporoya mı

Hayır birde sen geldin 2 sene yatmış motora kompresyon ölçtürdün yok işte bende sana o parayı söyle böyle yapmazsam falan komik olmuş

ne yani adam körü körüne mi alsın bakmasın mı mala bence sıkıntısı bundan yana

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba mevzusu abi oluyor boyle seyler. Denon bana emme manifoltu satti arabaya uymadi bazi gariplikler oldu ki konunun yusuf abiyle cok alakasi yok. Gecen gun farkli bi parca aldim onda bazi sorunlar cikti konustum geri yolladim onu vs. İnsanin tek zoruna giden bekleme sureci proje olayina oyle kaptiriyoruz ki kendimizi Umarim aranizdaki anlasmazlik cozulur. Araba sonucta yurutulur bi sekilde, onemli olan dostluklar bozulmasin.
    .

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ticaretiniz gerçekleşmemiş olabilir ama karşı tarafıda bunun için magdur etmek doğru deil bence

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba mevzusu abi oluyor boyle seyler. Denon bana emme manifoltu satti arabaya uymadi bazi gariplikler oldu ki konunun yusuf abiyle cok alakasi yok. Gecen gun farkli bi parca aldim onda bazi sorunlar cikti konustum geri yolladim onu vs. İnsanin tek zoruna giden bekleme sureci proje olayina oyle kaptiriyoruz ki kendimizi Umarim aranizdaki anlasmazlik cozulur. Araba sonucta yurutulur bi sekilde, onemli olan dostluklar bozulmasin.
    d15b emme manıfoldu ıstendı bende onu yolladım burda bı sıkıntı var mı kardeşim ?

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İki taraf içinde en sıkıntısız ticaret şekli. Alan menun satan memnun hesabı yani.

xcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dışarıdan biri olarak bana ters gelen birşey var. motoru getiren arkadaş motoru almak isteyen arkadaşlara motorun durumunu neden herkese duyurdunuz diyor. 'K20 soran herkez o motor hariç başka varsa alalım diyor..azinizda *** durmaz olm sizin..' demiş. bu hiç etik değil ama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı xcel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dışarıdan biri olarak bana ters gelen birşey var. motoru getiren arkadaş motoru almak isteyen arkadaşlara motorun durumunu neden herkese duyurdunuz diyor. 'K20 soran herkez o motor hariç başka varsa alalım diyor..azinizda *** durmaz olm sizin..' demiş. bu hiç etik değil ama.
    bizim yaptığımız mı etik olmayan yoksa onun yaptığı mı ?

ki bize kimse motor sormadı kimsede bişey demedi, nerden kıvırsam diye düşünüyor. he o motoru bana özel getirmiş olsaydı ben yine alırdım o motoru, sanki motoru bana özel getirmişte almamışım sanki.

gece 1 de ankaraya gidip yolda 350 tl masraf yapıp kompresyonu düşük motorla karşılaştığıma mı yanayım, 53 gün bekleyip karşımda muhattap bulamama mı yanayım, bide böyle kendince kendini haklı çıkarmaya çalışmıyo mu ona mı yanayım.
    MTM-PROSTOCK GARAGE

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bozuldum o yüzden paranı göndermem.. Ne demektir ya.. Kul hakkı yok mu kitabınızda? Ne kadar da rahat haram yiyebiliyorsunuz.. Hakkınız olmayan, karşılığını vermediğiniz parayı ne kadar da rahat cebinize koyabiliyorsunuz..

Allah büyük.. Çıkarır bi yerden..

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 tarafın da yazdıklarını okuduk. Eksik bir şey yazılmamış ise haklı olan taraf bariz belli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 tarafın da yazdıklarını okuduk. Eksik bir şey yazılmamış ise haklı olan taraf bariz belli.
    eksik gedik bişey yok kardeşim,

he o motor için biri beni arayıpta deseydi ki neden almadınız vazgeçtiniz diye, ben yine söylerdim kompresyonu düşük çıktı almadık diye,

tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok

mesele o motor değil zaten, bana bi söz verdi bende ona verdiği sözün 3 katı süre verdim 5 katı zaman geçti, gitmiş bide üstüne numaramı engellemiş bekletçekmiş sözde kendi aklınca, arasa ya beni neden aramıyo hala erkuta aratıyor.
    MTM-PROSTOCK GARAGE

xcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim yaptığımız mı etik olmayan yoksa onun yaptığı mı ?
    karışı tarafın yaptığı. hatta bunu birde burda herkesin önünde alanen söylemesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ticaret şöyle olmuş,bende bozuk bir motor var onu size çakacağım ( düşüncesi ) demiş kendi kendine ,adam gelmiş bakmış bende dikilecek kalça yok arkadaş demiş almıyorum kusura bakma diyerek verdigi parayı daha sonra alacağım kelimesi karşılığında ayrılmış,sonra motoru soran arkadaşlarada gördüğü olayı anlatmış ( bu benim fikrim ) anlattıgını duyuncada kaporasının yada verdiği paranın üstüne yatılmış .

Sen kimselere söylemeseydin ben onu boğazından kısan heves eden merak eden işden anlamayan birine geçirecektim ama sen engelledin ( diyor alelen )

Adam haklı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı xcel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karışı tarafın yaptığı. hatta bunu birde burda herkesin önünde alanen söylemesi
    sizinde istediginiz mal yanlış cıksın kapora verin alamayın etiklik felan kalmıyor ticaret bu yanlış bişi varsa almaz kapora geri verilir olur biter bence burda söylenmesinin sebebide dogru abiparasının peşinde 1000 tl bile olsa bi kişinin maaşı o
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana ankaradan haber geldı arkadaslar , satamadım dedıgı motor saglam dıye satılmış ve alan ınsanlar motoru açmak zorunda kalmış , motor daha önceden de açılmış zaten ve kollar ters takılmış (hiç açılmamış denen motor) yaa bu pıyasada kuş uçsa herkesın haberı olur , şimdi hiç açılmadı bu motor dıye yalan söylendı bu biir, sız motoru bokladınız motor elımde kaldı dendı halbuki motor satılmış bu ikiii, bız bıtık oldugunu bıle bıle bu motoru almadık dıye 1000tl kaparonun üstüne yatılmaya kalkışıldı bu üüüç, o motor olmadı ben sıze başka motor getırcem 10 gune kadar kaparo verın dendı verdık 10 gunde gelmesı gereken motora 1 ay sonra getır dedık ama 2 ay oldu haala bişey yok ortada buda döört , daha nasıl ıyı nıyetlı olalım anlamıyorum kı ben

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doğan_1981 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ilk ve son msj..gerisi ta sikime..benim getirdiğim k20yi aldım dedin ilandan kaldirttin....bugün geldim dedin yarın geldim dedin götun basın ayrı oynadı...gecenin bilmem kacinda geldin..sana kapımızı açtık yoldan geldim yorgun argın sizin için parcalandik...makinanın kompresorunu olctunuz ikiyil yatan makinanın 1 göz eksik çıktı dediniz onada tamam dedik...lan neymissiniz siz bilader. K20 soran herkez o motor hariç başka varsa alalım diyor..azinizda *** durmaz olm sizin..bende paranız kalmaz bilader siz bana bunu yaptınız bende bunu ..gerisi ta ekime..git bildiğin yere şikayet et...biraz daha bekleyeceksiniz...sonra erkuttan alırsınız...dahada bisiy yazanin...

4 gözden 3 ü 8 bar bir tanesi 9 bar çıktı o motorun ben ölçtüm kompresonunu para verip alıcaz bitik motormu alalım süper cart curt dedin adama motorun sökülmeyen yeri kalmamış senin yanında açmadıkmı kulbitörü ne adamlar varya haa o parayı emreye öyle yada böyle vereceksin adam niyeti bozmuş bilgin olsun
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)