User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
196 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: doğan_1981 doğan kurt paramı gönder...

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ticaret şöyle olmuş,bende bozuk bir motor var onu size çakacağım ( düşüncesi ) demiş kendi kendine ,adam gelmiş bakmış bende dikilecek kalça yok arkadaş demiş almıyorum kusura bakma diyerek verdigi parayı daha sonra alacağım kelimesi karşılığında ayrılmış,sonra motoru soran arkadaşlarada gördüğü olayı anlatmış ( bu benim fikrim ) anlattıgını duyuncada kaporasının yada verdiği paranın üstüne yatılmış .

Sen kimselere söylemeseydin ben onu boğazından kısan heves eden merak eden işden anlamayan birine geçirecektim ama sen engelledin ( diyor alelen )

Adam haklı
    burda bikaç ince nokta var, birincisi bana kimse o k20 hakkında bişey sormadı, bende kimseye bişey demedim, ha madem öyle bişey var doğana kim o motor kötü dediyse yüzleştirsin beni benden yada benim çevremden öyle diyen birisi olmuş mu.

2. husus ise ben kaporayı bu motor için vermedim, o gece ordan ayrılırken h22 var mı dedim bulurum dedi, sonrasındaki süreçte getireceği yani daha piyasada olmayan bi motor için verdim ben kapora, yine diyorum bana özel benim için bir motor getirmiş olsaydı yine sözümde durmak için alırdım ben o motoru. he bana 10 gün sonra elinde motor dedi bende ona tam 1 ay süre verdim, gelinen zaman bu 53 gün, karşımda bi muhattap yok bende bu şekilde çözüm arayışına geçtim, ben o parayı her halukarda alırım ama biçok kişinin başı yanar.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizinde istediginiz mal yanlış cıksın kapora verin alamayın etiklik felan kalmıyor ticaret bu yanlış bişi varsa almaz kapora geri verilir olur biter bence burda söylenmesinin sebebide dogru abiparasının peşinde 1000 tl bile olsa bi kişinin maaşı o
    Bir tek bu konuda değil her alanda, her alışverişte bu böyledir. Söylenilenin dışında bir şey çıkar ise, alıcının vazgeçmesi durumunda kapora iade edilir.

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir tek bu konuda değil her alanda, her alışverişte bu böyledir. Söylenilenin dışında bir şey çıkar ise, alıcının vazgeçmesi durumunda kapora iade edilir.
    aynen öyle kardeşim
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimsede Allah korkusu kalmamış anasını satim.

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav hergun bu araba nasil diye acilan konulara hemen kaza bela varsa fotograflar eski plakalar vs yazilmiyormu ? Sonra yok kazasiz diyor adama bak kul hakki yiyor vs yazilmiyormu ? Bunun ne farki var? Hem yol yapcam yorulcam iyi denen kotu cikicak ... sonra sen niye benm malima kotu dedin baskasina cakamadim mali olucak... baskasi bu siteden birine yapsa sovulur hemen burdaki muhabbette ayni degilmi??? Allah ahlakli insanlarla ticaret yapmayii nasip etsin... gecmis olsun...

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana ankaradan haber geldı arkadaslar ,

satamadım dedıgı motor saglam dıye satılmış ve alan ınsanlar motoru açmak zorunda kalmış ,

motor daha önceden de açılmış zaten ve kollar ters takılmış (hiç açılmamış denen motor).... yaa, bu pıyasada kuş uçsa herkesın haberı olur ,

şimdi;
    hiç açılmadı bu motor dıye yalan söylendı bu biir,

sız motoru bokladınız motor elımde kaldı dendı halbuki motor satılmış bu ikiii,

bız bıtık oldugunu bıle bıle bu motoru almadık dıye 1000tl kaparonun üstüne yatılmaya kalkışıldı bu üüüç,

o motor olmadı ben sıze başka motor getırcem 10 gune kadar kaparo verın dendı verdık 10 gunde gelmesı gereken motora 1 ay sonra getır dedık ama 2 ay oldu haala bişey yok ortada buda döört ,

daha nasıl ıyı nıyetlı olalım anlamıyorum kı ben
    eğer bu yazılanlar doğru ise,
    zaten kimsenin yorum yapmasına gerek yok...

he bir de şu mantığı anlamıyorum, motorun kompresyonunun düşük olduğunu, motora bakmaya gelen arkadaşın başkalarına söylemesi neden yanlış ki ?

yani amacını belli etmişsin burda açıkçası, motor kötü de olsa çakma hevesinde olduğunu...
    böyle bir düşüncen olmasa zaten adama: "MOTORUN KOMPRESYONUNUN DÜŞÜK OLDUĞUNU HERKESE SÖYLEMİŞ, MOTORU SATAMADIM" demezsin...

mantık belli maalesef bence...
    Loading...

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şunuda ben çözemedim sen adama motor satmaya kalkmışsın motor cacık çıkmış,adam ondan sonra sorana söyleme hakkı yok mu motor cacık diye ki adam söylemedim diyor. Söylese de bir sıkıntı yok bence,cacık motorun başkasına girmesine müsade mi edilseydi. Ben olsam konu açardım şu arkadaşla anlaştık almaya gittik motor cacık çıktı diye,onlar iyi yine ses etmemişler.

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana ankaradan haber geldı arkadaslar , satamadım dedıgı motor saglam dıye satılmış ve alan ınsanlar motoru açmak zorunda kalmış , motor daha önceden de açılmış zaten ve kollar ters takılmış (hiç açılmamış denen motor) yaa bu pıyasada kuş uçsa herkesın haberı olur , şimdi hiç açılmadı bu motor dıye yalan söylendı bu biir, sız motoru bokladınız motor elımde kaldı dendı halbuki motor satılmış bu ikiii, bız bıtık oldugunu bıle bıle bu motoru almadık dıye 1000tl kaparonun üstüne yatılmaya kalkışıldı bu üüüç, o motor olmadı ben sıze başka motor getırcem 10 gune kadar kaparo verın dendı verdık 10 gunde gelmesı gereken motora 1 ay sonra getır dedık ama 2 ay oldu haala bişey yok ortada buda döört , daha nasıl ıyı nıyetlı olalım anlamıyorum kı ben
    lan bırçet ajan gibi adamsın, bak bunuda daha şimdi burada duydum zaten seni sivil polise benzetiyolar var sende bişeyler şüpheleniyom
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    he bir de şu mantığı anlamıyorum, motorun kompresyonu düşük olduğunu motora bakmaya gelen arkadaş, başkalarına söylemesi neden yanlış ki ?
    Kesinlikle katılıyorum. Benim başıma gelse başka alıcıya söylerim ki başı yanmasın. Bu piyasada tanınmış sevilen sayılan insanların böyle küçük hesaplarla ismini zedelemesi hiç hoş değil umarım sorun tatsızlık çıkmadan efendice halledilir.

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapılan yanlş ve kötü niyet ortaya çıktığı için baya bozulmuş motoru satan arkadaş... ne diim nasıl satıyorlar böle korkusuzca bozuk malları bilmiyorum... insan biraz düşünür millet ne zorluklarla alıyor bu parçaları... boğazından kısıyor, çolunun çocunun parasından kısıp parça alan bile var... yazık gerçekten yazık ticareti bile doğru düzgün yapmaz oldular... parayı alana kadar canım cicim kardeşim paşasın ağasın... parayı aldıktan sonra 180 derece dönüş... inşallah en kısa sürede çözülür... benimde başıma gelmişti buna benzer ben jant alacaktım parayı gönderdim gidiş o gidiş...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Satıcının binlerce üyesi olan bir forumdaki yazı uslubundan belli zaten ne olduğu.. Piyasadaki son adam olsa da iş yapmam ben olsam..

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lan bırçet ajan gibi adamsın, bak bunuda daha şimdi burada duydum zaten seni sivil polise benzetiyolar var sende bişeyler şüpheleniyom
    sen konuyu açtıktan sonra haber geldi bircet , ben takıpteyım sen rahat ol, haa o 1000tl çarşambaya bızde olmazsa yaptıklarım yapacaklarımın garantısıdır ama yanarım yanarım ıyı nıyetle tıcaret yapan, alan, satan adamların ekmegınden olmasına yanarım onun için cok dallanıp budaklanmadan bu iş çözülsün

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen konuyu açtıktan sonra haber geldi bircet , ben takıpteyım sen rahat ol, haa o 1000tl çarşambaya bızde olmazsa yaptıklarım yapacaklarımın garantısıdır ama yanarım yanarım ıyı nıyetle tıcaret yapan, alan, satan adamların ekmegınden olmasına yanarım onun için cok dallanıp budaklanmadan bu iş çözülsün
    Hadi Yusuf itiraf et

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla emreyle doğan arasındaki bi tartışma biri ben kimseye öyle şeyler söylemedim diyo biri senin konuşman yüzünden ben başka motorlarımı da satamadım diyo şahsen konuşup aralarında çözmelerini öneriyorum

yine söylüyorum doğan buraya ben ödemem yazsın ben cebimden ödeyim ama adam bana ayıp etiler beklettiler sonra yalan yanlış şeyler söylediler bu yüzden geciktiricem demiş çok forumla alakalı bi tip değildir ben ödeyeceğine çok emin bi biçimde tanıdığım için yazıyorum şahsi problemleri var aralarında mağdursa ikisi de magdurum diyo
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi Yusuf itiraf et
    neyı ıtıraf edeyım abı ? olayı başka yerlere çekip deşifre olmayalım

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla emreyle doğan arasındaki bi tartışma biri ben kimseye öyle şeyler söylemedim diyo biri senin konuşman yüzünden ben başka motorlarımı da satamadım diyo şahsen konuşup aralarında çözmelerini öneriyorum

yine söylüyorum doğan buraya ben ödemem yazsın ben cebimden ödeyim ama adam bana ayıp etiler beklettiler sonra yalan yanlış şeyler söylediler bu yüzden geciktiricem demiş çok forumla alakalı bi tip değildir ben ödeyeceğine çok emin bi biçimde tanıdığım için yazıyorum şahsi problemleri var aralarında mağdursa ikisi de magdurum diyo
    Senin gibi adamın bu tarz konularda adının geçmesi de bi enterasan Erkut um

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

erkut doganın neyı magdurmuş allahınıseversen , nooldu yıldırayın FATURA , GÜMRÜK BİLMEMNESİ İŞİ ??????? o kadar bende yanlış olmaz sakat adam değilim dedi , sende telefonda ha dogan ha ben dedın yanlış olmaz bızde dedın ne oldu k20a nın faturası nerde ?????????????

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyı ıtıraf edeyım abı ? olayı başka yerlere çekip deşifre olmayalım
    Hangi şubeden olduğunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi şubeden olduğunu
    yok abı ööle bişey , başka yerlere cekmeyın

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)