User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
196 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: doğan_1981 doğan kurt paramı gönder...

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dur bakalım bıze ne yem atacaklar şevki ? senın bu kadar sürede çözülmeyen işin bizim açtığımız konudan sonra çözülecekmi görecez

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

seWki26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dur bakalım bıze ne yem atacaklar şevki ? senın bu kadar sürede çözülmeyen işin bizim açtığımız konudan sonra çözülecekmi görecez
    görecez abi bakalım sanzıman olayından sonra neler olacak arabayı oraya gönderip okan usta sanzımanı acıp nelerin değişmesi gerektiğini söyleyecek ve o parçaları temin edecekler inşallah sonucu merak içinde bekliyorum ZATEN HEP BEKLİYORUM..
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    si ların vazgeçilmezi kırmızı. kırmızı dikkat çeker , güzeldir , can yakar, acıtır

MTM & ProStock Garage

dodo kalbimizdesin kardeşim....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seWki26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görecez abi bakalım sanzıman olayından sonra neler olacak arabayı oraya gönderip okan usta sanzımanı acıp nelerin değişmesi gerektiğini söyleyecek ve o parçaları temin edecekler inşallah sonucu merak içinde bekliyorum ZATEN HEP BEKLİYORUM..
    ben senın arabana bındım şevki o şanzuman komple değişecek

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

seWki26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi hayirlisi demekten baska bisey gelmiyo dilime valla cok seyler dedim hep bende patladi o yuzden oluruna biraktim
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    si ların vazgeçilmezi kırmızı. kırmızı dikkat çeker , güzeldir , can yakar, acıtır

MTM & ProStock Garage

dodo kalbimizdesin kardeşim....

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav abi siz neden bahsediyorsunuz

Bir satıcı birde alıcı var

Adam gec saatte gitse ne olur erken gitse ne olur burda dogan cok sacma konuşmuşsun kusura bakma

Denona gelince

Kapora yollamış gelmiş bakmış Malı begenmemiş almak istememiş

Bu tip durumlarda beklettigin süreye göre kaporanın yarısı satıcıya bırakılır işin raconu adeleti budur

Çünkü senin malı ayırttıgın müddet zarfında belki müşterisi çıkıcaktı ve satılcaktı mal

burda da sen hatalısın hacı abi

Tabi aranızda nasıul konuştunuz detay bilemem belki yazmadıklarınız vardır
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

can_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam K20 için vermemiş kaporayı H22için vermiş ve daha ortada motor yok

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Adam gec saatte gitse ne olur erken gitse ne olur burda dogan cok sacma konuşmuşsun kusura bakma

Denona gelince

Bu tip durumlarda beklettigin süreye göre kaporanın yarısı satıcıya bırakılır işin raconu adeleti budur

Çünkü senin malı ayırttıgın müddet zarfında belki müşterisi çıkıcaktı ve satılcaktı mal

Kaparo k20 için değil, daha sonra getirtilecek olan h22 için verilmiş.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hee pardon ozaman

Dogan da öyle bir yazmışki K20 için gibi anladım ben

Çok saçma gerçekten
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Denona gelince

Doğan öyle yazmışki okunduğu zaman kapora k20 için alındı gibi anlaşılıyor bende öyle sanmıştım. Ama olayın net açıklaması aşağıdaki gibi.

hacı o 1000tl nın bızım bakmaya gıttıgımız k20 ıle alakası yok , bakın olayı başından sonuna yazacam ortada dönen dalavere farklı

dogan konu açtı motor var dıye

gıttık baktık motor cacık

dogan dedı gelecek motorlar var 10 gune kadar h22

tamam dedık

erkut aradı dogan motor almaya gıttı parası bıtmiş 1000tl kaparo gönderin ben kefilim dedi

tamam dedik yolladık

dogan 10 gune kadar motor gelecek dedi , biz 30 gün veriyoruz sana dogan dedik

aradan 53 gün geçti paramızı istedik , telefonlar kapalı , cevap verılmıyor, numaralar engellenıyor

şimdide dogan paşam dıyor kı : sız bakmaya geldıgınız k20 yı kötüledınız mıllete onun için bana yamuk yaptınız 1000tl yı ben ne zaman ıstersem o zaman yollayacam

bende dıyorum kı bızım paramızın ucu çatallı haksız yemeye kalkanın gırtlagına takılır yutamaz

1000tl için 5000 tl harcarım o parayı yedırmem birde üstüne rutubetlı F tipi nasılmış onu gösteririm

hodri meydan...............

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hee pardon ozaman

Çok saçma gerçekten
    hılmıcım olay k20 olayı değil , k20 ye baktık motor hakıkaten cok kotuydu almadık ve dedı kı kanka gelecek başka motorlar var onun için kaparo alayım sızden ok dedık , olay bu yanı yoksa bızde usul erkan adap bilen adamız , adamı bekletıp paramızı ıstemıyoruz

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hee pardon ozaman

Çok saçma gerçekten
    hilmi k20 yi benim için getirmiş olsa yine alırdım ben o motoru, zaten başkasına getirmiş getirdiği kişide almamış, e haliyle bitik motoru bende almadım, hesapta ondan sonra motoru satamamışta kafasına göre ceza kesiyo bana,

motorunda ne halde olduğu nasıl toplandığını yusuf yazdı geçen sayfalarda.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu kendilerine doğan bulamayınca bana çevirmeye kalkan yusuf emre doğanla aranızdaki pazarlığa girmeyi düşünmüyorum benim garajımda konuştunuz diye de bana abuk subuk şeyler maal etmeye çalışmanızı anlıyorum da sizin çözümünüz ben olmuycam artık çok eminim

gelelim şevki konusuna o zaman şevki için istedik geç geldi bu yüzden rica ettim iki tarafın da kabuluyle b16b taktık çlıştırdım ancak gelen şanzuman sorunlu çıktı 2 ye geçmiyodu bi arkadaşıma yaptırdım ama yapamamış şevki de kızmış yine biraz önce aradım şanzumanını okan açsın içine ne lazımsa yine göndereceğimi söyledim daha önce de öyle demiştim şeref abi açsın yapsın demiştim ama şevki gelmedi her neyse ben bi ustayım çok güzel motor swaplar yükler çalıştırırım beyinlerim ama beklemeler eksikler bunların sorumlusu hiç olmadım

konuyu bana maal etme çabanızdan vazgeçin

siz yine polemiğinize devam edin benle hesabı olan hiçkimse kalmaz
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu kendilerine doğan bulamayınca bana çevirmeye kalkan yusuf emre doğanla aranızdaki pazarlığa girmeyi düşünmüyorum benim garajımda konuştunuz diye de bana abuk subuk şeyler maal etmeye çalışmanızı anlıyorum da sizin çözümünüz ben olmuycam artık çok eminim

gelelim şevki konusuna o zaman şevki için istedik geç geldi bu yüzden rica ettim iki tarafın da kabuluyle b16b taktık çlıştırdım ancak gelen şanzuman sorunlu çıktı 2 ye geçmiyodu bi arkadaşıma yaptırdım ama yapamamış şevki de kızmış yine biraz önce aradım şanzumanını okan açsın içine ne lazımsa yine göndereceğimi söyledim daha önce de öyle demiştim şeref abi açsın yapsın demiştim ama şevki gelmedi her neyse ben bi ustayım çok güzel motor swaplar yükler çalıştırırım beyinlerim ama beklemeler eksikler bunların sorumlusu hiç olmadım

iyi madem benden günah gitti,

o para çarşamba mesai bitimine kadar benim hesabıma yatmasın, bu konuyla alakalı nekadar adam varsa alayını şikayet etçem, ondan sonrada böyle konuşabilceniz mi bakalım...
    MTM-PROSTOCK GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

malı satarken olayın göbeğinde oluyosun çünkü o işten çorba yiyosun , iş çetrefilli hale gelince ben bu olayın hiçbiryerinde değilim diyosun , neden o zaman daha önceki motor alışverişimizde HA BEN HA DOĞAN FARK YOK KANKA dedin , valla bu işten sıyrılmak hiçkimse için kolay olmayacak erkut ben yazacagımı yazdım gerisini doğanla konusun anlaşın paramızı yollayın , yada çok kişi yanacak bu işte

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malı satarken olayın göbeğinde oluyosun çünkü o işten çorba yiyosun , iş çetrefilli hale gelince ben bu olayın hiçbiryerinde değilim diyosun , neden o zaman daha önceki motor alışverişimizde HA BEN HA DOĞAN FARK YOK KANKA dedin , valla bu işten sıyrılmak hiçkimse için kolay olmayacak erkut ben yazacagımı yazdım gerisini doğanla konusun anlaşın paramızı yollayın , yada çok kişi yanacak bu işte
    bırak bırçet beaa sallama o para yatmasın çarşamba mesai bitimine kadar ozaman görücem ben orda atıp tutanları, hesap bilgilerimi geçmiş sayfalarda yazdım, aq yerinde madur olan biziz bide biz uğraşıyoz ne uraşçam beaa vercem aq icraya ne *** yerlerse yesinler he ordanda bi cacık çıkmadı şikayet etmeyenin.....
    MTM-PROSTOCK GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırak bırçet beaa sallama o para yatmasın çarşamba mesai bitimine kadar ozaman görücem ben orda atıp tutanları, hesap bilgilerimi geçmiş sayfalarda yazdım, aq yerinde madur olan biziz bide biz uğraşıyoz ne uraşçam beaa vercem aq icraya ne *** yerlerse yesinler he ordanda bi cacık çıkmadı şikayet etmeyenin.....
    sen ıcra falan karıştırma ben bu paranın gelmeyecegını anladım , yarın nokta atışı yapacam , yatırmasınlar o parayı bu saatten sonra

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan banane sizin doğanla hesabınızdan polise gitmeyen de şerefsiz evladı olsun hadi gidin son sözüm bu sabahtan beri bana abuk subuk yazıyosunuz benim bu işten para falan kazandığımı zanediyosunuz bu garajın en üst katı doğanın kardeşi tarafından kiralamıştı fiber işi yapıyodu bir ay önce de çıktılar bu yüzden buraya gelip kimle ne konuda muhattap olduysanız onunla görüşün gider ortaklarımla yaptığınız ticaret beni bağlamıyo adam yazmış ben kafama göre bi gün vericem ayıp ettiler demiş gidin onla halledin
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen ıcra falan karıştırma ben bu paranın gelmeyecegını anladım , yarın nokta atışı yapacam , yatırmasınlar o parayı bu saatten sonra
    sen yetkili bi abiye benziyon
    MTM-PROSTOCK GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi herkes yansın bakalım umrumda sanki
    ECUTECH İstanbul

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)