User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
196 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: doğan_1981 doğan kurt paramı gönder...

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne boktan işler vallah bıllahı

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çoluk çocuk karıştırmayaydın iyiydi be Erkut um
    benim burda pazarlık ettiler diye hakkımda yazılmayan çizilmeyen kalmadı abi burda bi kul hakkı var onu yiyen de en değilim yiyenler hesabını verir burda ya da öbür tarafda ,
    erkut da erkut erkut aradıydı selam verdiydi onun oraya gittiydik yanımızdaydı erkut ama erkut doğanla ticaretimz var ama erkut

bu konunun açılmasındaki amaç da buydu çünkü doğanın huyunu biliyorum tech e girmez bile 2 ay sonra falan gider yatırır yeter onlara der

sonuç esnaf adama *** atılır söylenmedik şey kalmaz sanki ben paralarını almışım sanki umrumda gibi yazılır da çizilir de

yine diyorum bana techden bi allahın kulu gelmesin bş allahın kulunun ben hakkını yediysem de benim de çoluğumdan çocuğumdan çıksın oldu mu abi
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen yolla sıkıntı yok, açıklamayada haram ettim yaz dekontuda buraya koy herkez görsün, birazda haram yiyelim madem.
    yazın lan iş bank hesap nosu şuraya şimdi gidiyorum haramınızı yatırmaya
    ECUTECH İstanbul

baymustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 dakika mı aldı bu konuyu okumak.

ben bu konu üzerinde yorum yapmıcam.

ben tarıks ile bi ticaret yaptım ve para değeri olmayan bir bedeldi bende cihaz çalışmadı diye aleti altı parasını ödedi mevzu kapandı.

tarık kralmışın kardeşim...
    GOT DİESEL&TORK

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim burda pazarlık ettiler diye hakkımda yazılmayan çizilmeyen kalmadı abi burda bi kul hakkı var onu yiyen de en değilim yiyenler hesabını verir burda ya da öbür tarafda ,
    erkut da erkut erkut aradıydı selam verdiydi onun oraya gittiydik yanımızdaydı erkut ama erkut doğanla ticaretimz var ama erkut

bu konunun açılmasındaki amaç da buydu çünkü doğanın huyunu biliyorum tech e girmez bile 2 ay sonra falan gider yatırır yeter onlara der

sonuç esnaf adama *** atılır söylenmedik şey kalmaz sanki ben paralarını almışım sanki umrumda gibi yazılır da çizilir de

yine diyorum bana techden bi allahın kulu gelmesin bş allahın kulunun ben hakkını yediysem de benim de çoluğumdan çocuğumdan çıksın oldu mu abi
    doğana ben mi kefil ol dedim sana,

sen kendin aradın beni hatta önce yusufu sonra beni, arada bende olayım yollayın para diye,

neyse beaa banane aq yolla kardeşim sen parayı yusufun hesaba, yollamazsanızda benim çok sikimde uğraşırsınız.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Valla ne yazacağımı bilemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun babacım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazın lan iş bank hesap nosu şuraya şimdi gidiyorum haramınızı yatırmaya
    iş bankası
    bursa yıldırım şubesi şube kodu 2206
    hesap no : 0548740
    yusuf külcü

yolla haram paramızı.
    MTM-PROSTOCK GARAGE

baymustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırsam blok işi artık bu saatten sonra patlar. bu sitede memurlar var biliyorum büyük ihtimalle mesajı aldılar. bu konuda bu şekilde eskide kalır gider.

ama problemler hiç bir zaman bilgisayar başında olmaz. yüzyüze konuşmak en mantıklısı ki daha önceden burada tartışma konusunu abarttı herkes arada bişey yyokken yorumlar okadar ağır geldiki neredeyse kan davalı olucaklardı.

ne zaman ben araya girip telefonda konuşmalarını sağladım mevzu hafifledi konu eskide kaldı.

bu tip muhabbetler ben demiştim sen dedin sen demedin mi gibi insanı parıldayakcatır.

inşallah olayı çözer ve paranız kimsede kalmaz...
    GOT DİESEL&TORK

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan yalancı sizin gibi olsun siz benim burda başka biriyle ticaret yaptınız

benim adımı garajımı bokladınız 2 saate çıkarım hesabında görürsün ben buraya makbuzu koyucam siz merak etme allah çoluğunuzan cocuğunuzdan çıkartsın fitil fitil
    ayrıca akşam yatırıcam iş bankası ver

doğana bir size iki hepinizin allah belasını versin oldu
    eger haram para yıyen varsa allah hakıkaten cıkarsın colugundan cocugundan erkut , kım yıyosa harbıden cıkarsın

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğana ben mi kefil ol dedim sana,

sen kendin aradın beni hatta önce yusufu sonra beni, arada bende olayım yollayın para diye,

neyse beaa banane aq yolla kardeşim sen parayı yusufun hesaba, yollamazsanızda benim çok sikimde uğraşırsınız.
    lan ne diyorum şikayet etmezseniz adam değilsiniz ben zaten bursadan başlıycam bugün etmeye kimler ne aldıysa ondan

doğan beni aradı abi ben bulgaristandayım numaraları yok benim hesaba kabora yollasınlar dedi bend e arayıp söyledim kimseye o esnada kefil de olmadım sonra aradınız doğan bizim parayı yollasın diye o da sizi bekletmiş adam ilk postda yazmış paranızı veririm ama canım isteyince diye siz çirkeflikle benden alacaksınız beni karaladınız onu da allah sizden çıkartacak zaten ben varya sizin o paranızı doğandan bile istemiycem
    sadece beddua edip yolluycam şu lanet hesap noyu yollarsanız iş bnkası dedim hemen
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iş bankası
    yusuf külcü

yolla haram paramızı.
    ok bir saate geliyo dekont buraya haramınızı afiyetle yiyin her çıkışında beni hatırlayın
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam erkut biz çirkefiz yolla kardeşim sen parayı

üstte yazdım hesap numarasını

iş bankası
    yusuf külcü

yolla haram paramızı.
    MTM-PROSTOCK GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok bir saate geliyo dekont buraya haramınızı afiyetle yiyin her çıkışında beni hatırlayın
    hem dolandırılıp hemde haram yiyen ilk insanlarız biz, şaka gibisiniz siz harbiden

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke başka yollardan halledilse bu olay 69 kayıtlı ve 35 misafir okuyor,misafirlerin kim oldugu bilinmiyor . En hayırlı yoldan halledilir umarım benim bile canım sıkıldı
    imzasız..

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işim görülsün gerisi kolay hallederiz çalışır öderim heves yaptım hemen olsun zihniyetindeki bütün insanların başına gelen gayet alışıla gelmiş ve tecrübe ile sabit (sindirerek doğru kişi kurum ve mekanlarda bazı işler halledilir gerçeğinin kanıtlandığı bir durum) hayatta tek bildiğim şey var paramı bir işe yatırdım.. gelecek olacak bu sefer doğru yok yan yattı çamura battı gibi kıvırmalar olduğu anda bilinki o iş yalan olmuş bile üzerine su iç (öldüremessin vuramassın paranıda alamassın öle lanet bir durumki anlatırsanda işte böle haklıyken haksız olursun)
    low is low

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadigim bende konuyu okudum sabahtan beri takipteyim bursali 2 arkadas madur bu apacik belli ama neden konu hep bladerk? yani siz asil paranizi alan adamin ustune neden gitmiyorsunuz adam bi post atmis yurumus dogru duzgun cvb bile yazamamissiniz ne biliyim bu adamdan bi cekincemi var yoksa erkut abimi cok yumusak? Kefil kefil denilmis sanki senet altinda imza var

Yanlis anlasilmasin ama 1000 lira icin esnaf adam karalanmaz hee 1000 lira ufak para degil 1 ay calisiyoruz bu paraya ama burda suclu kimse onun ustune gidilsin oldu olucak konun basliginida degistirin bladerk parami gonder olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim anlamadigim bende konuyu okudum sabahtan beri takipteyim bursali 2 arkadas madur bu apacik belli ama neden konu hep bladerk? yani siz asil paranizi alan adamin ustune neden girmiyorsunuz adam bi post atmis yurumus dogru duzgun cvb bile yazamamissiniz ne biliyim bu adamdan bi cekincemi var yoksa erkut abimi cok yumusak? Kefil kefil denilmis sanki senet altinda imza var

Yanlis anlasilmasin ama 1000 lira icin esnaf adam karalanmaz hee 1000 lira ufak para 1 ay calisiyoruz bu paraya ama burda suclu kimse onun ustune gidilsin oldu olucak konun basliginida degistirin bladerk parami gonder olsun
    kardeşim açtığım konunun ilk msjını iyi okumadın zannedersem, adama ulaşamıyorum, adam numaramı engellemiş, başka numaradan arıyorum açmıyor, kimseden bi çekincem yok Allaha şükür çünkü ben haklıyım, hakkımıda heryolda ararım kimseyede bırakmam, kim bu adama kefil olduysa onunla hallediyorum işimi, yazdığım postlara bi bak bakalım kefilliği haricinde esnaflığıyla ilgili birşey yazmış mıyım, şevki nin problemi olmuş çocuk paylaşamamış gelmiş burada yazmış.
    MTM-PROSTOCK GARAGE

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim açtığım konunun ilk msjını iyi okumadın zannedersem, adama ulaşamıyorum, adam numaramı engellemiş, başka numaradan arıyorum açmıyor, kimseden bi çekincem yok Allaha şükür çünkü ben haklıyım, hakkımıda heryolda ararım kimseyede bırakmam, kim bu adama kefil olduysa onunla hallediyorum işimi, yazdığım postlara bi bak bakalım kefilliği haricinde esnaflığıyla ilgili birşey yazmış mıyım, şevki nin problemi olmuş çocuk paylaşamamış gelmiş burada yazmış.
    Abicim ben dusuncemi yazdim sen haklisin ona kimsenin lafi yok ilk msj inisa okudum ama mevzu belli sen o tarftan umidi kesmissin erkut sen vere getirmissin e otomatikmen bu adam karalanmis oluyor sahsi dusuncem bence yanlis ( tabi diyceksinki basina gelmedi konusmasi kolay) neyse ins en kisa zamanda cozulur kimse kimseyle kotu olmadan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlis anlasilmasin ama 1000 lira icin esnaf adam karalanmaz hee 1000 lira ufak para degil 1 ay calisiyoruz bu paraya ama burda suclu kimse onun ustune gidilsin oldu olucak konun basliginida degistirin bladerk parami gonder olsun
    hocam bak erkutla daha öncede polemıgımız oldu başka bır tıcaretten ötürü , ben doganla muhattab olmak ıstedıkce o kendını olayın tarafı ılan etti, bu mevzuda da aynı şeyı yaptı , kaparo istemek için erkut kendı aradı benı de despeyıde , kaparoyu ıstemek için aracı oluyosan iade etmek içinde sen aracı olacaksın, aracı oldugun adam ödemıyosa sen ödeyeceksın , bılıp bılmeden yorum yazılmasın , ılerde bır gun bırıde sana 1000tl gıbı ufacık bır madik atmaya kalkarsa o zaman konusuruz tekrar

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)