User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
151 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Saydırdığınız yönetim varya

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes az birsey özen gösterirse hiçbir sorun olcagini sanmıyorum. Birsey olduysa yöneticilerimiz gayet ılımlı ve yardımcı oluyorlar. Bunda sizin yaklaşımınızda önemli. Ne ekerseniz onu biçersiniz. Cem abi olsun, Evren abi olsun, Özgür abi olsun(Benkm iletişim kurduklarım) ne sorunum varsa yardımcı oldular ama bende saygılı ve sevgili yaklaştım. Yöneticilerimizin hakkı verelim haksızlık etmeyelim benim görüşümdur.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kime alinti yapacagimi sasirdim yazan herkez hakli. Forumun ayari kacti. Yonetim alttan aldikca seviye dusuyor.

Cogumuz ydisi forum okuyoruz yaziyoruz. Kimsenin gozunun yasina bakilmiyor onlarda.

Muhabbet edecek geyik yapacak adama 1000 tane baska forum var.

Edit: kim banlandi bilmiyorum, kisisel yazmadim kimseyede yarin onurgun vay sen bizim arkamizdan yazdin olmasin tanidik varsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    banlananlarda kasıt kim bilmiyorum ama çok bi faydası olucak adamlar değilse kaldırmayın derim...cezalarını çekipöyle gelsinler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ban falan açılmasın diyorum ben de.. Eşşek kadar adamlar bunlar.. Kafaları çalışaydı da yapmasalardı..

Çoluk çocuk değil burada üye olan insanlar.. Can çıkar huy çıkmaz gelirler yine huzur kaçırırlar.. Giden gitmiştir, geçmiş ola..

Affetmek Allaha mahsustur, acırsan acınacak duruma düşersin kusura bakmasın kimse..

Kurallar aynen devam etsin, hatta daha bile sertleştirilebilir..

Tabiki karar yönetimin lakin görüşlerimi paylaşmak istedim.
    +5500

açılmasın ban falan.. tekrar tekrar aynı şeyler olacak.
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kurallara uyanların , saygısını ,terbiyesini bozmayanların haklarını yedirtmeyin,

Banlanmada belirli süreli 2-3 gün sıkabilir insanlar dişlerini. Bunun için ana avrat küfür edene kesinlikle acınmamalıdır 1 kere dahi olsa bence bozulmamalı banları, ve zaten bi anda ilk hatasında kimseyi 3-5 ay yada sınırsız uzaklaştırıldıgını görmedim.

Not: cumartesi gecesinden beri forumda yokdum 2gün içinde kim banlandı ne konuları açıldı yada herhangi bişey olduysa olayın içeriğini bilmiyorum zaten sizler gerekeni gerektiği şekilde yapıyorsunuz.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit:yanlışlık oldu net kesikliğinden.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herne olursa olsun bu forumun açılış amacına uygun yazılması gerektigine sonuna kadar inanıyorum,yok ben bunu istemiyorum diyen olursada gidip yoncada facede vs.vs.sitelerde profil oluşturup oynıycak ,ha bende dahil sulandırdıgımız anlar olmuyo mu oluyo ama sonuçlarına da katlancaz sora ben küstüm oynamıyom denmiycek kural neyse uyulacak,defalarca ban ve ceza yememe ragmen hep yönetimi haklı bulmuşumdur bu konunda da bikez bile sızlanıp söylenmemişimdir ,ben ve benim gibi düşünenler bu siteden asla vazgeçmez

neyse ben yönetime ve kurallarına sonuna kadar inanıyom ve destekliyom ,taviz verilmemesinden ve bu sitenin bozulmammasından yanayım
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakın bazı innsanlar olabilir arada kaynamış sıkıntısı olan atsın ben degerlendiriceğim
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozgun suan forumu kspatsa hepimiz got gibi kaliriz ortada bakim icin bile 15 dakka kapaniyo patliyoruz ulen biraz kiymet bilin be

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bir kez banlandım 10 gün, onda da çok kötü saydıracaktım üyenin birisine, senna ve evrenle binbir rica ve pazarlıkla kendimi banlattırdım daha fazla yazmamak için..
    Sakinleştim 1 hafta sonra geri geldim..
    Millet küfür kıyamet, tartıştığı adamın annesinin adı geçiyor, sonra geri dönmek için binbir takla atıyor.. Ya ben tuhafım ya da insanlar acayip..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede ban açılmasın sitede kardeşim çekip siteden banlamınca sitenin amk ordakilerin amk diyen adamlardan bi *** olmaz diyip küfür eden adamlardan ne köy olur ne kasaba

BAŞAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozgun suan forumu kspatsa hepimiz got gibi kaliriz ortada bakim icin bile 15 dakka kapaniyo patliyoruz ulen biraz kiymet bilin be
    mustu abi doğru söylüyor bakım için 15 dk kapanıyor o 15 dk içinde bana daral geliyor siteye girmediğim gün yok neredeyse.

Honda Type_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozgun nie kafana takiyorsunki bunlari acma banlarini olsun bitsin her yerde curuk elmalar cikacaktir. keza yonetimdeki arkadaslarda geregini yapiyorlar acmasinlar banlarini olsun bitsin...
    2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
    12,5 cr

Istanbul Park FWD Suresi
    Time:2.34.223

Dr Oz`

To Be Contunied....

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakın bazı innsanlar olabilir arada kaynamış sıkıntısı olan atsın ben degerlendiriceğim
    son 1-2 gün içinde arada kaynayan insanlar olabilir,

öncesine kesinlikle müsama göstermeyin derim ben de...
    Loading...

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben foruma girip yeni mesajlara tikladigimda geyik muhabbetinden ziyada araclarin sorunlari, yapilan diy konulari teknik makaleler vs vs gormek istiyorm sahsen.. bu sertlikten oncesinde ise geyik muhabbetleri arasinda teknik bilgi kovaliyorduk resmen diye dusunuyorum.. capsler falan filan allah hak getire.. bu sertlik ve ciddiyet iyi bence, toparlanma hissediliyor forumda... Yumusama olmamasi taraftariyim ben de.. zaten geyik sohbet muhabbete yeterli seviyede izin veriliyor, hatta yer yer adminler bile sureli konu acip forumu desarj ediyor.. fazla bile dusuncelisiniz diye dusunuyorum bunca yogunlugun arasinda.. ozetle, sertlik iyidir
    If you have no LAG, you have no turbo..

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Honda Type_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozgun nie kafana takiyorsunki bunlari acma banlarini olsun bitsin her yerde curuk elmalar cikacaktir. keza yonetimdeki arkadaslarda geregini yapiyorlar acmasinlar banlarini olsun bitsin...
    ya kanka arkamdan eder eder akalarım bigün sikinti olue ben kimsenin banını açmayacam normalde amma kurunun yanında yas insanlardsa oluyor bunlarda belli mesela 1 kişi mail attı baana çok düzgün yazmış değerlendiriyorum acıkcası sammimiyetine güvenerek acabilirim bizimkielre sordum cvp bekliyorum sıkıntı onların olması değil zarardan baska bişi vermiyorlar ama seni banalmış olsak biriyle tartıştın die ozaman sen karaktersizmi oluyorsun evet bazen hatalar yapılır amma arada sucsuzo lanlar olcucak olmak zorunda zaten onları çıkarmak amacım
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    it ürür kervan yürür

Boşuna kafa takmaya gerek yok ban açmayada lüzum yok , olası durumda en ufak cezaya dahi itiraz eden insanlar var vay efendim ben neden ceza aldım ya aldın işte uzatma ben bunu maçta sarı kart görüp itiraz edenlere benzetiyorum sarıyı yedin sus daha konuşur itiraz edersen 2. sarıdan kırmızı yer çıkarsın

Hayır anlamıyorum zorla üye olmuyosun e olurkende her şartı kabul ediyosun e daha neyin muhabbetidir valla tech olmasa gün geçmiyo

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanoğlu nankör abi. Kıymet bilmiyolar.

Büyüğüne saygılı davranmayı bilmeyen adamın ne işi var bu forumda.

Şimdi gelirde kağmuran Özgün abiye mesaj atar, açarmısınız banımı derse şaşırmam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slm salih_560,

Bizden uyarı mesajı almış bulunuyorsunuz.

Uyarı Nedeni:
    -------
    ProjectCars Bölümünde Teşekkür Butonunu Kullanmamak

sitedeki ilk zamanlarım kural var kardeşim adam oraya teşekkür butonu koymuş maşşallah yazmışım itiraz degil ayıp ettigimi bile düşündüm ama diger yazılanlar biraz agır olmuş delikan adam gider adam yüzüne söyler ne söylicekse arkasında konuşmaz ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)