User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
151 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Saydırdığınız yönetim varya

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben foruma girip yeni mesajlara tikladigimda geyik muhabbetinden ziyada araclarin sorunlari, yapilan diy konulari teknik makaleler vs vs gormek istiyorm sahsen.. bu sertlikten oncesinde ise geyik muhabbetleri arasinda teknik bilgi kovaliyorduk resmen diye dusunuyorum.. capsler falan filan allah hak getire.. bu sertlik ve ciddiyet iyi bence, toparlanma hissediliyor forumda... Yumusama olmamasi taraftariyim ben de.. zaten geyik sohbet muhabbete yeterli seviyede izin veriliyor, hatta yer yer adminler bile sureli konu acip forumu desarj ediyor.. fazla bile dusuncelisiniz diye dusunuyorum bunca yogunlugun arasinda.. ozetle, sertlik iyidir
    Aynen öyle. Yönetim şuan çok dengeli bence. Admin veya mod.lar gerektiği zaman kendileri geyik konusu açıyor zaten. Yeterince anlayışlılar.
    Gün gelirde yönetimde değişiklik olursa o zaman görücez yönetime küfür edenleri.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanal ortam birsey sanal oldumu kuralda yok sayiliyor kanunda, atar gider yapma olayinida bir kez gercek oldugunu gorsem helal olsun diyecegim, uzun lafin kisasi hoşgöru bitmemeli.

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben foruma girip yeni mesajlara tikladigimda geyik muhabbetinden ziyada araclarin sorunlari, yapilan diy konulari teknik makaleler vs vs gormek istiyorm sahsen.. bu sertlikten oncesinde ise geyik muhabbetleri arasinda teknik bilgi kovaliyorduk resmen diye dusunuyorum.. capsler falan filan allah hak getire.. bu sertlik ve ciddiyet iyi bence, toparlanma hissediliyor forumda... Yumusama olmamasi taraftariyim ben de.. zaten geyik sohbet muhabbete yeterli seviyede izin veriliyor, hatta yer yer adminler bile sureli konu acip forumu desarj ediyor.. fazla bile dusuncelisiniz diye dusunuyorum bunca yogunlugun arasinda.. ozetle, sertlik iyidir
    Arkadaşa katılıyorum.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

ST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buranın kalitesi belli,

Diğer forumlara benzemez , benzemedi hiç bir zaman.

Bu kaliteye erişemiyorsanız,hiç üye olmayın daha iyi.

Diğer sitelerde şahsi olarak söylüyorum benim üyeliğim yok,çoğu bilgimi ben buradan öğrendim.
    Diğer sitelere gerek bile duymadım..

Kıymetini bilen insanlar lazım,seviyesizler değil.

Saygılar.
    Serdar TURGUT

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acmayin ban man abi; hic gerek yok.. kurala uyan buyugunu kucugunu bilen adam gibi paylasan adamin basi kel mi?

Yeter harbiden artik.. Hatta daha da banlayin direten varsa..
    Tango-1 never dies.

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm oto forumlarında üyeliğim vardır ama tech gibi oto forumu asla görmedim ben,o sebepten kıymeti bilmek lazım...
    tabi ya ...

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bunu maçta sarı kart görüp itiraz edenlere benzetiyorum sarıyı yedin sus daha konuşur itiraz edersen 2. sarıdan kırmızı yer çıkarsın
    Frat aydınus detected

Dun arabada trafikte okuyordum bazı konuları, hatta Bugra Baskanlada dun nikahta konustuk biraz.. Yönetim artık olaya el koydu, sonuna kadar destekliyorum..
    Tum yonetim ve moderatorleri sabrından dolayı tebrik ediyorum, bu forum bunca senedir yürüyorsa; hem hiç bir yerde bulunamayacak teknik bilgilerden hemde yöneticilerin bu katı tavrından dolayı bunca sene ayakta kaldı ve kalmaya devam edecektir.

Banlar kalkarsa piç olucaz, sakın derim.
    Ayrıca şişman admin sözüm sana, arkandan çok sövüyorum
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı şekilde bende.. sitenin bazı kuralları var hiç bir şekilde taviz verilmemesinden yanayım kurulu düzenin bozulmamasından yanayım ... geçen gün bende 3 gün ban yedim önce cem abiye kızdım sonra düşündüm adam haklı , okumamışsın kuralları diyo. 1 yönetici ve 1 üye olsaydı evet kural olmazdı bu forumda . Ama yüzlerce kişinin olduğu yerde bi disiplin olmalı gerekirsede çok katı
    SM PERFORMANCE

NHT39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgisayarı açıp ınternetı exp. tıkladığımda hesabım olan banka ,takip ettiğim gazete,maillerim ve techturkey açılıyor.. bence bu kadara açıklama yeterlı bu forumun bızım hayatımız yerı ve önemı hakkında.Daha da detaya gırersek adam bılmediği bir şehırde bılmediği bir forum uyesı tarafından karşılanıyor yedırılıyor içiriliyor ve işi görülüyor dostlukla oluşuyor,ıssız bır yerde yolda kalıyor forum sayesınde yardımına koşanla oluyor vb. gibi aklımıza gelebilecek örnekler.Daha öncekı zamanlarda pc başında acabahangi sıteye takılsam falan diye düşünür dururduk forumumuz sayesınde her şeyı buradan öğrenip bılgı sahıbı olabılıyoruz yerı geliyor alış-veriş yapıyoruz bu yüzden böylesı bır platformda herkesın herşeyı bılmesıne gerek yok ''haddimizi'' bılsek yeter...çok atar küfür vs. yapacaksan at pm al tlfnunu vs yüzyüze paylaş konuş ne yapacaksan...

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi banladıktan sonrasınıda düşünmek lazım fake üyelikle vs. saçma sapan şeylerlede geri dönmeye çalışacak çok yalama adam biliyorum. Bence üye alımıda artık referans davetiye sistemine dönsün referans verilecek üyenin kaç senelik üye olduğuna forumdaki aktifliğine(bundan kastım mesaj sayıs değil 2006 da üye olup 500 mesajı bile olmayan üyelerde var) bakılsın bence.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Süresiz banlanan'lar gelmemeli geri. Normal ceza alanlar zaten süresi dolduğunda dönmüş olacak.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumdaşlar, adminler, yaşımdan ve yeni üye oluşumdan ötürü tabiri caizse bir yere yazmadan, yeni konu açmadan önce oturup dakikalarca düşündüğüm oluyo. Yıllardır farklı forumları takip ettim, Tech'i uzun zamandır biliyorum, takip ediyorum ama kendime zehir vermemek için üye olmadım, en sonunda projelik bir araç buldum ve buraya üye oldum. Ama bulduğumu sanmışım, buradan edindiğim bilgilerle aslında amacına hiç uymayan bir araç aldığımı öğrendim.

Her neyse, bence ban kaldırılmamalı, memlekette herkes klavye delikanlısı oldu çıktı, aslında yapmayacakları şeyleri klavye başında yapacakmış gibi yazmak kolay geliyo heralde, bilmiyorum. Eğer kural varsa uyarsın, uymuyosan da cezan kesilir, razı olursun. Bu bu kadar basit. Burası dingonun ahırı değil, olmamalı da. Yönetime hep destek tam destek.

Ayrıca atıp tutup sonra buraya geri geleni de anlamıyorum? Az delikanlı ol, sözünde dur?
    öyle işte.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üye sayısı devamlı artan forumların genel sıkıntısı bu maalesef... belli bir yerden sonra çekirdek kadroların azınlıkta kalma ihtimali bile var....

her siteyi bir kuran ve de felsefesini oturtmak için oluşturduğu da bir yönetim vardır, o felsefeler hoşunuza giderse devam edersiniz,yok uymadı, hadi eyvallah der gidersiniz... benim de forumculuk ve yöneticilikte 12. senem dolacak, bu tarz emek verilen sitelere hep saygım olmuştur...

bu tarz hemen hemen bütün arabaları kapsayan büyük bir sitede, 100 kişi otomobilleriyle alakalı bir şey yapıp paylaşıyorsa, hayatında anahtar sıkmadan sadece video görüntüleri viki bilgileriyle yorum yapan da en az 1.000 kişi oluyor... site özellikle project cars ve DIY bölümlerindeki admin onayıyla aslında bilgi kirliliğinin önüne geçmiş, fakat 'SOHBET' bölümünde her aklına bir şey gelenin konu açtığı bir yer haline gelmesini engelleyememiş, engellemesi de mümkün değil, o zaman forum olmaz...

bu forumda çok güzel bilgiler paylaşımlar var, ama bazı konulara bakıyorum, başlık düzgün konu güzel tam dalıyorum okumaya 7-8. posttan itibaren geyik dönmeye başlıyor, konunun özünü atlaya atlaya bulmaya çalışıyorum bakıyorum kaçıyor, kapatıyorum... insanlar üyeler birbirlerini tanıyor olabilir, çok samimi de olabilir ama bazen bu samimiyet konuların gevşemesine yolaçıyor, çok ciddi konular 'kankam naptın dün yaa haber gelmedi' 'başkan dün aradım telefonuna bak' gibi mesajlarla dolup taşıyor... tamam arkadaşlar ne güzel hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz ama konu başlığıyla yapılan muhabbetin hiç alakası olmuyor... sonrasında ise ipin ucu kaçıyor, bir sürü gereksiz konu ve post oluyor...

ben mesela kendi sitemde geyik, karikatür, komik video vs bunları tek konuya topladım, sıkılan gidip orada yapıyor geyiğini, ana konular kirlenmiyor, konulardaki geyik ve ciddiyetsiz mesajların çoğunu da yönetim olarak siliyoruz, belki siz de bu konuları tek bir başlığa indirmelisiniz...

üye sayısı artan bütün forumlarda kalite sıkıntısı olur, yönetim çok iyi niyetli, bu olayları çok rahat halleder...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Banlanırsam belki canım biraz sıkılır, bir yanlış yapmışımdır kuralları tekrar okur şüphem varsa mail atar öğrenirim de herhangi bir forumdan ban yedim diye admine moda ana avrat sövmek bana üç gram mantıklı gelmiyor.
    Ben kısa süreli banlananların banının kaldırılmasından yanayım da gidip admine moda sövüyorsa ya da herhangi birini asarım keserim diye tehdit ediyorsa süresiz ban olmalı.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üye sayısı devamlı artan forumların genel sıkıntısı bu maalesef... belli bir yerden sonra çekirdek kadroların azınlıkta kalma ihtimali bile var....

her siteyi bir kuran ve de felsefesini oturtmak için oluşturduğu da bir yönetim vardır, o felsefeler hoşunuza giderse devam edersiniz,yok uymadı, hadi eyvallah der gidersiniz... benim de forumculuk ve yöneticilikte 12. senem dolacak, bu tarz emek verilen sitelere hep saygım olmuştur...

bu tarz hemen hemen bütün arabaları kapsayan büyük bir sitede, 100 kişi otomobilleriyle alakalı bir şey yapıp paylaşıyorsa, hayatında anahtar sıkmadan sadece video görüntüleri viki bilgileriyle yorum yapan da en az 1.000 kişi oluyor... site özellikle project cars ve DIY bölümlerindeki admin onayıyla aslında bilgi kirliliğinin önüne geçmiş, fakat 'SOHBET' bölümünde her aklına bir şey gelenin konu açtığı bir yer haline gelmesini engelleyememiş, engellemesi de mümkün değil, o zaman forum olmaz...

bu forumda çok güzel bilgiler paylaşımlar var, ama bazı konulara bakıyorum, başlık düzgün konu güzel tam dalıyorum okumaya 7-8. posttan itibaren geyik dönmeye başlıyor, konunun özünü atlaya atlaya bulmaya çalışıyorum bakıyorum kaçıyor, kapatıyorum... insanlar üyeler birbirlerini tanıyor olabilir, çok samimi de olabilir ama bazen bu samimiyet konuların gevşemesine yolaçıyor, çok ciddi konular 'kankam naptın dün yaa haber gelmedi' 'başkan dün aradım telefonuna bak' gibi mesajlarla dolup taşıyor... tamam arkadaşlar ne güzel hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz ama konu başlığıyla yapılan muhabbetin hiç alakası olmuyor... sonrasında ise ipin ucu kaçıyor, bir sürü gereksiz konu ve post oluyor...

ben mesela kendi sitemde geyik, karikatür, komik video vs bunları tek konuya topladım, sıkılan gidip orada yapıyor geyiğini, ana konular kirlenmiyor, konulardaki geyik ve ciddiyetsiz mesajların çoğunu da yönetim olarak siliyoruz, belki siz de bu konuları tek bir başlığa indirmelisiniz...

üye sayısı artan bütün forumlarda kalite sıkıntısı olur, yönetim çok iyi niyetli, bu olayları çok rahat halleder...
    Bu belirttigim yeri hic utanmadan yazdin dimi burasi icin sen once git kendi cahil adamlarini egit sonra gel burda yorum yaz bu sekilde ne zamandir yazmiyim diyorumda bulent harbiden cok farkli bi adamsin bmwteam in alayi wikipedi ci la kapa siteyi ozaman iki tane tecrubeme dayali kelime ettim uyeligimi sildiniz Adamlikmi bu
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray seni atan ben değilim, hatta yeni üyelik alabileceğini ya da eski üyeliğinin devam edebileceğini LastZZ ye aynı gün söyledim, her sitede kurunun yanında yaş da yanabiliyor, sonuçta şu an yaklaşık 50bin üye oldu orda da..
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bitek ben degilimki bulent saydirma bana uyeligi silinen banlanan arkadaslarimi gercek bmw cileri soguttunuz takiliyosunuz
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceza yiyince polise atar gider , ban yiyince yönetime atar gider ??? yeni trend bu olsa gerek ???

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ceza yiyince polise atar gider , ban yiyince yönetime atar gider ??? yeni trend bu olsa gerek ???
    Senin de yeni trend iveco sürmek galiba abi
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)