Yapay göl yapacaklarmış üşenmişler göbek yapmışlar![]()
bu ne la
![]()
![]()
Yapay göl yapacaklarmış üşenmişler göbek yapmışlar![]()
bu ne la
![]()
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Dikmen Keklikte tipi vardı biraz. Sabah arabayı çıkartayım dedim, tam cam hizasına kadar karla kaplıydıuzun uğraşlarım sonucu çıkardım.
Ana yollar temiz bu arada ama ara sokaklar cidden çok kötü durumda
görme engelliler için kaldırımlara döşenmiş sarı şeritlerden geçmemeye dikkat edin. yağ gibi kayıyor. sabah az kalsın düşüyordum![]()
dün içimde uhte kaldı derken bugün batıkentden ostime eğlenerek geldim sonundabatıkent temizdide ostimin ara sokaklar tam kazaya davet.. ve halen tuzlama yok
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Sabah sınava yetişmeye çalışıyorum. Arabadan indim kitledim kaldırımda hızlı adımlarla yürüyordum ki düştüm. Sınav boyunca zor oturdum götümün üstüne. Bileğimde ağrıyor hala. Sınavdan çıktım kaldırımda kızın biri sarı şeride basıp düştü. Rezillik resmen. Nasıl bi kaygan malzeme kullanmışlarsa artık. Engellilerin allah yardımcısı olsun. Hayatları zaten zor birde tuzaklar kuruyorlar böyle düşüncesiz belediyeler.
sileceklerle birlikte otomatik çalışan far yıkamadan soldaki donmuş biraz dışarıda kalmış benim gibi obsesif adama bildiğin sinir krizi sebebi.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Feci ayaz var. Durulmuyor dışarda. Ana yollarda bile buzlanma var bazı yerlerde.. Kış lastiği olmadan aman diyeyim yola çıkmayın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)