shumi Nickli Üyeden Alıntı
s2k olsun çamurdan olsun :D:D
bencede vsa bir avantaj...yorumları okudumda genelde kullanıcılar sürüş karekteristiklerine,bulundukları illerin yollarına göre yorum yapmışlar vsa sız için yol çok önemli izmir gibi bir şehirde vsa sız s2k kullanmak bence büyük risk vsa nın bile sapıttığı yer var :)
har gür gazlamıyacağım pistlerden pistlere gitmeyeceğim derseniz vsa lı tavsiye olunur,farklı amaçta ise vsa sız doğru seçenek...aracın model yılı açısından vsa sız fiyat olarak daha uygun tabiki
bende alırken vsa sız alayım en azından fiyat avantajı var dediğimde arkadaşlarımdan bayağı tepki almıştım ilk arkadan itiş deneyimi s2k gibi bir araçta zorlanırsın demişlerdi,ben ne kadar gazlamak için almıyorum desemde belkide onların fikirleriyle vsa lı tercih ettim,şimdi görüyorum iyikide vsa lı model tercih etmişim bunlar benim sürüş ve kullanım tarzıma göre anlattıklarım tabiki yanlış anlaşılmasın burada yazılanların hiçbiri diğer modeli kötülemek,kullananları farklı göremek gibi bir durum söz konusu değil diğer yorumlarda bu yönde bence,siz yorumları okuyup tarzınıza göre bir s2k alın bence ama muhakkak alın :)