Bora yanlış bilmiyorsam AP1 ve AP2 egzantrik farkı Amerikadakiler için geçerli. Yani Türkiyedeki bütün S2000 lerin egzantrikleri birbirinin aynı
Printable View
Kiralik s2k var mi?
bunu nasıl bagdastırdın bu sekılde emre maddıyatıda soktun ısın ıcıne :)
ben safkan arac kullanma taraftarıyım , typerda oyleydı vtecte oyleydı s2000ınımde oyle, soforlugume guvenıyorum gıdıp vsa lı alamazmıydım? alırdım ama gıdıp 90 bın tl bıle verınce bu sekılde bı sarı alamıyosun cunkı sayılı ;)
aynen abı setupım gercekten guzel lastıktede paraya kıydım orjınalıne muaıl olan en ıyı lastık dıyebılecegımız bı markayı aldım ve yararı alenen ortada, ılk etapta 1 gun kullanılmıs kumho almıstım T1s te ebat yok dıye sonrasında Jantmax Cem abı sagolsun T1s lerı alınca arabanın kaderı degıstı.
aynen ogun cok eglencelıydı gercekten keyıf aldık :) ALLAH a sukur aksılık yasanmadı:icon_tup:
selcuk zaten bu aracın vsa kısmı 2. plan bence temizini bulursan kaçırmıcan :D
kankacım benım hayatımda arkadan ıtıs tecrubem hıc yok :) bır keresınde kuzenımın dogan slx ınde karda yanlamaya calısmak ada donmeye calısmak dısında bı kere bır 200sx e bır kerede m3 e36 ya bınmıslıgım var. ama kendını bılırsen emın ol 2 aya kalmaz adaları rahat donmeye yola cıkarkan dıp gaz oturup yanlayarak cıkmaya trafıktede gazlamaya baslarsın. sadece onemlı olan abartmadan bırseylerı yapmaya baslamak hemen gazı koklemek deıl. ben suan benı tatmın edecek kadar gazlıyorum ada donuyorum duzde yanlıyorum ama tabıkı daha cok ekmek yemem lazım. ALLAH cumlemıze kaza bela vermesın
buna tamamen katılıyorum. ıyı lastık aldım suspansıyon sıstemımıde bızım yollarımıza uygun halde ayarlattım, coılover takıp en serte alır genel kullanıcılar, benım aracım normal sertlıkten az daha sert durumda yolda oldukca konforlu bozuk satıhtada keyıflı sıkıntı yaratmıyor sekmıyor. kombınasyonu bulunulan sartlara gore ayarlarsa sofor maksımum performansı alır dıyorum bende
Sonunda Honda camiası ile uzlaşabildiğimiz noktalar olduğunu görmek sevindirici.
Şaka bir yana, aklın yolu bir
Saçma sapan kamber ayarları, "dip basık" süspansiyon setupları, minimilk marka lastikler... Sadece S2000'de değil, tüm rwd araçlarda hayatınızı tehlikeye sokar.
VSA'sız S2000, stock süspansiyon ve stock jant-lastik ile yol seçiyor. Hele hele inceden tozlu yolları hiç sevmiyor. Arkadan itiş tecrübesi ister. Hemen alayım yan yan gideyim bi araç değil.
tatlı tatlı dalga geçiyon "honda camiası" ile
ancak unutma ki honda yıllarca didinerek geliştirdiği fitek teknolojisi ile en gözde saplama aracıdır
gençliğine veriyorum artık :)
eskilerden unutulmaz bir söz vardır;
sen gti'ı itekle,
ben gelirim fitekle
konu kilitlenebilir ;)
honda ile gti teknolojisinimi karşılaştırıyoruz