User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
84 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: S2000'cilere bi kaç sorum var ?

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesela Ap1 lerin egzoz egzantrigi AP2 lerden daha agresiftir Bunu da herkes bilmez. Dolayisi ile AP2 lere AP1 lerin egzoz egzantrigini alip ustune TODA nin timingli kasnaklarini takip rotar verenler cok Amerikanyada. Bu arada telli gaz kelebegi ile telsiz gaz kelebeginin tepkisi farkli oluyor evet ama bu fark oyle aham saham bir fark degil. Elektronik gaz kelebekli s2k larin zaten gaz tepkimeleri cok iyi. Dolayisi ile oyle boy ile ifade edilecek bir fark yok aralarinda.

Bir de VSA benim de bildigim sadece gazi kesmiyor. Cunku gazi keserse o da direk fren etkisi yapar ve araba daha beter savurur yuksek hizlarda hele hele virajlarda. Bildigim kadari ile dengeliyor.
    Bora yanlış bilmiyorsam AP1 ve AP2 egzantrik farkı Amerikadakiler için geçerli. Yani Türkiyedeki bütün S2000 lerin egzantrikleri birbirinin aynı
    Ms2k
    Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
    100-200km 5.15sn
    561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER

hantypR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum mesajın alındı İstanbula geleceğim zaten ilk sana telefon açacağım
    Bu arada sende kullanmayı beceremiyorsan hiçkimse kullanamaz s2000'i be
    Sinan beklıyoruz övgü ile haber yolluyorum sana karsılıklı sohpet edelim

hantypR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Urfa ne anlar s2000 den : D ya varya hala o bonelerle fotografinizi nasil cekmedim ona yaniyorum : D
    Hala arabanın bagajında duruyo sarı olanından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hala arabanın bagajında duruyo sarı olanından
    hauhau yazin takariz : D birde onunla gangam style videosu yaptikmi yemin ediyorum onlar kadar unleniriz

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bora yanlış bilmiyorsam AP1 ve AP2 egzantrik farkı Amerikadakiler için geçerli. Yani Türkiyedeki bütün S2000 lerin egzantrikleri birbirinin aynı
    Aynen. Turkiye' de AP2 olmadigi icin bu olay Turkiye icin gecerli degil.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiralik s2k var mi?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada iki araçta da double din gibi bişey var. O nedir? Japonyadakilerde öyle bir sistem mi var? Bir de tuned battle'da diğer 2 araç silecek kullanırken J's racing neden buna ihtiyaç duymuyor ki
    O ekranlar JDM olmasından kaynaklı ne yazık ki Honda'nın tüm araçlarında yaptığı gibi çoğu donanımı yurtdışına göndermiyor..

Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    70bin TL'lik arabaya 30 TL'lik lastikle binip sonra "yol tutmuyor" diyenler çok S2000 için. Bu konuda değil sadece, genel kanı o yönde.
    Kaldı ki güzel görüntü olsun diye takılan aftermarket süspansiyonların pek çoğu sokak kullanımında fazla sertlikten dolayı yol tutuşu zayıflatıyor. Çok kaliteli parçalar kullanılsa ve pistte daha iyi hale gelmiş olsa bile, genelde sokak asfaltında daha kötü yapıyor.
    Standart ve sağlıklı yürüyen aksam ve 4 adet kaliteli lastik ile s2000 zaten pistte otorite sayılan araçlardan biri.
    Yol tutuşunun beğenilmediği tek yer Türkiye olsa gerek
    Unutulmaması gereken bir diğer nokta, yanlış kullanımla ön çekerin ya da 4 çekerin de yüksek süratlerde arkası gelebilir. Aksiyonlu anlarınız S2000'de yaşandı diye S2000'i bu kadar kötülememek lazım.
    Gözlerim yaşardı
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufbatırel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s2000 bıne otomatık sanzıman takılamıyormu hıc
    otomatik vites şahin gordukten sonra illaki yapılır ama bu araca hangi şanzıman koyulursa sağlıklı duzgun verimli olur iyi araştırmak lazım

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah aşkına herkes Stig sanki. VSA'lı S2000 kullananlar araba sürmeyi bilmiyor mu? Saçma sapan yorumlar var yukarda. Gaz teli olan S2000 olsa ne olur elektronik gaz kelebeği olan olsa ne olur çoğunluğumuz sokakta gazlamak için kullanıyoruz arabayı gören de her gün istanbul park'tasınız sanacak. Aradaki farkı ancak rollde yarım boy yiyince hissediyorsunuz. Günlük kullanımda her saniye VSA off gezen var mı aramızda?(VSA olup da kapatan yani?) VSA günlük kullanımda çok da elzem bir özellik bence. Her dk. gazlamıyoruz.

Alınacaksa VSA'lı alınmasında yarar var . İstediğin zaman bas tuşa kapat çok zor değil 0.5 sn sürüyor. Yağmurlu çamurlu havada gezmek de var. Ve VSA olmadığı için patlayan milyon tane S2000 var.

S2000'de yaşamadım ama Corsa opc'de takriben 170 ile giderken tuttuğunu ve bu yüzden de ESP / VSA sistemini bulan kişiye dualar ettiğimi bilirim. Sabiha Gökçene gidiyordum gece 4 gibi bostancı sahilden sonraki otobanda viraja sert girince 2 şerit değiştirip zank diye tutunmustu yola.

Daha öncesinde de ESP off iken 110 'la sakin kullanımda su birikintisine denk gelip 4-5 spin attığımı biliyorum Corsa ile. Koltugumu yatırmıs sakin sakin müzik dinlerken başına böyle birşey gelmesi hoş olmuyor.

Kısacası "amaan VSA'ya gerek yok ben sert kullanıyorum zaten" zihniyeti yerine bence maddi durum varsa teknolojinin nimetlerinden de yararlanmak insanı küçük duruma düşürmez,gururunu kırmaz,kimseyi rezil etmez. Biraz güvenliğinizi de düşünün derim.Ha aracı pist aracı yapıp günlük kullanmayacaksanız no problem.

Mega Battle videosunu izleyin. Aradaki fark orada. 2004ün birçok avantajını anlatıyor. Ayrıca 16" jantlar ile 2004 olan çok daha eğlenceli oluyormus
    bunu nasıl bagdastırdın bu sekılde emre maddıyatıda soktun ısın ıcıne

ben safkan arac kullanma taraftarıyım , typerda oyleydı vtecte oyleydı s2000ınımde oyle, soforlugume guvenıyorum gıdıp vsa lı alamazmıydım? alırdım ama gıdıp 90 bın tl bıle verınce bu sekılde bı sarı alamıyosun cunkı sayılı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wolkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selçuk cant lastık bırde coolever kombınasyonun gayet basarılı.Ama bence en onemlı sey lastık benım lastıkler bıtık oldugu ıcın vsa olsada cokda kasamıyorsun ***** bırde yanımdakını gordun.donus cok guzeldı ALLAH a sukurkı kımse kımseyı tehlıkeye atmadan sag saglım donduk.
    aynen abı setupım gercekten guzel lastıktede paraya kıydım orjınalıne muaıl olan en ıyı lastık dıyebılecegımız bı markayı aldım ve yararı alenen ortada, ılk etapta 1 gun kullanılmıs kumho almıstım T1s te ebat yok dıye sonrasında Jantmax Cem abı sagolsun T1s lerı alınca arabanın kaderı degıstı.

aynen ogun cok eglencelıydı gercekten keyıf aldık ALLAH a sukur aksılık yasanmadı

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcuk zaten bu aracın vsa kısmı 2. plan bence temizini bulursan kaçırmıcan

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük ihtimalle benim vsa sı olmayan s2000 ile maceram en yakın kaldırımda biter

açıkcası arkadan itiş tecrubesi fazla yoksa ki soylenen ve gozlemlediğim s2000 zor bir araç

vsa lı çok mantıklı gibi duruyor

birde videolarda falan vsa li makyajlı olan zaten daha iyi zaman yapıyor stock olarak buda iyileştirmelerden dolayı bütçe varsa makyajlısı iyi demekde bi sakınca gormuyorum
    kankacım benım hayatımda arkadan ıtıs tecrubem hıc yok bır keresınde kuzenımın dogan slx ınde karda yanlamaya calısmak ada donmeye calısmak dısında bı kere bır 200sx e bır kerede m3 e36 ya bınmıslıgım var. ama kendını bılırsen emın ol 2 aya kalmaz adaları rahat donmeye yola cıkarkan dıp gaz oturup yanlayarak cıkmaya trafıktede gazlamaya baslarsın. sadece onemlı olan abartmadan bırseylerı yapmaya baslamak hemen gazı koklemek deıl. ben suan benı tatmın edecek kadar gazlıyorum ada donuyorum duzde yanlıyorum ama tabıkı daha cok ekmek yemem lazım. ALLAH cumlemıze kaza bela vermesın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    70bin TL'lik arabaya 30 TL'lik lastikle binip sonra "yol tutmuyor" diyenler çok S2000 için. Bu konuda değil sadece, genel kanı o yönde.
    Kaldı ki güzel görüntü olsun diye takılan aftermarket süspansiyonların pek çoğu sokak kullanımında fazla sertlikten dolayı yol tutuşu zayıflatıyor. Çok kaliteli parçalar kullanılsa ve pistte daha iyi hale gelmiş olsa bile, genelde sokak asfaltında daha kötü yapıyor.
    Standart ve sağlıklı yürüyen aksam ve 4 adet kaliteli lastik ile s2000 zaten pistte otorite sayılan araçlardan biri.
    Yol tutuşunun beğenilmediği tek yer Türkiye olsa gerek
    Unutulmaması gereken bir diğer nokta, yanlış kullanımla ön çekerin ya da 4 çekerin de yüksek süratlerde arkası gelebilir. Aksiyonlu anlarınız S2000'de yaşandı diye S2000'i bu kadar kötülememek lazım.
    buna tamamen katılıyorum. ıyı lastık aldım suspansıyon sıstemımıde bızım yollarımıza uygun halde ayarlattım, coılover takıp en serte alır genel kullanıcılar, benım aracım normal sertlıkten az daha sert durumda yolda oldukca konforlu bozuk satıhtada keyıflı sıkıntı yaratmıyor sekmıyor. kombınasyonu bulunulan sartlara gore ayarlarsa sofor maksımum performansı alır dıyorum bende

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonunda Honda camiası ile uzlaşabildiğimiz noktalar olduğunu görmek sevindirici.
    Şaka bir yana, aklın yolu bir
    Saçma sapan kamber ayarları, "dip basık" süspansiyon setupları, minimilk marka lastikler... Sadece S2000'de değil, tüm rwd araçlarda hayatınızı tehlikeye sokar.
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonunda Honda camiası ile uzlaşabildiğimiz noktalar olduğunu görmek sevindirici.
    Şaka bir yana, aklın yolu bir
    Saçma sapan kamber ayarları, "dip basık" süspansiyon setupları, minimilk marka lastikler... Sadece S2000'de değil, tüm rwd araçlarda hayatınızı tehlikeye sokar.
    sigara kutusuyla foto cekcektim ama
    Experience is what you get when you don't get what you want.

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VSA'sız S2000, stock süspansiyon ve stock jant-lastik ile yol seçiyor. Hele hele inceden tozlu yolları hiç sevmiyor. Arkadan itiş tecrübesi ister. Hemen alayım yan yan gideyim bi araç değil.
    セルカン+レーラ=愛

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tatlı tatlı dalga geçiyon "honda camiası" ile
    ancak unutma ki honda yıllarca didinerek geliştirdiği fitek teknolojisi ile en gözde saplama aracıdır
    gençliğine veriyorum artık
    eskilerden unutulmaz bir söz vardır;

sen gti'ı itekle,
    ben gelirim fitekle

konu kilitlenebilir

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda ile gti teknolojisinimi karşılaştırıyoruz
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phantom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatlı tatlı dalga geçiyon "honda camiası" ile
    ancak unutma ki honda yıllarca didinerek geliştirdiği fitek teknolojisi ile en gözde saplama aracıdır
    gençliğine veriyorum artık
    eskilerden unutulmaz bir söz vardır;

sen gti'ı itekle,
    ben gelirim fitekle

konu kilitlenebilir
    sadece hondadamı var o teknoloji
    Team PAŞAOĞLU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)