Soguttular resmen..
Zevkle izlerim bu videoyu her seferinde
Bu aracta Invidia egzoz olacakti bir de, asil seyir zevki o zaman olurdu
tv kanallarının yaptıkları apayrı bi saçmalık ona lafım yok ama bu videodaki gazlama şekli nedir ona anlam veremedim o sıyırdığı minübüsün güzergahını ben hergün kullanıyorum o yolda gazlamak bi yana vites yükseltmek risk yani s2000 i kullanan arkadaş ne yapıyo yada ne yapmaya çalışıyo hiçbişekilde anlıyamadım 37nci saniyedeki yerden kazasız belasız nasıl çıkmış oda bir muamma orası okadar yoğun oluyoki minübüsler sürekli indi bindi yapıyolar o bölgede valla sölencek tek şey var ALLAH bizi bu şuursuzlardan korusun :S
34 E 1649... - Cengiz SEMERCOLU - Hrriyet
sanırım gazeteye de çıktı
Harbi harbi araç sahibi arkadaşların başı ağrıcak :/ Adamlar işi gücü bırakmış uğraştıkları şeylere bak..
Allah korusun minibuse carpsaydi o zaman gorurdum. Bizim tanidigin basina geldi kac senedir sıkınti cekiyor. Minibus indi bindi yaparken minibise carpiyor kiz binerken ölüyor yazik degil mi onun sucu ne ? Kimse istemez bilerek yapmaz ama olabilicek durum yaratmamak gerekir. Boyle olaylar kimsenin olmadigi saatlerde yapilmali .
haberin altına yorum yazma olayı neden yok. ayrrıca bunların yapılmasını sağlayan kişi kesinlikle siteye üye. benim vidyomda ilk bu hürriyyette çıkmıştı.
Ulkede kimsenin isi gucu yok gs-fb mac yapar 2 hafta gundem olur. Bir iki s2k vs gazlar gundem olur.
Her halti bitirdik bi bu kaldi zaten ulkenin sorunu.
tv 8 ana haber bülteninde az sonra bir haber daha var.. bu sefer sonu ölümle bitiyor sanırım..
milletin başka işi gücü kalmamış yaa haber bulamayınca böyle çamur atmayla haber yaptıklarını sanıyorlar .....
-Mapped by chare-
bursalı gençlerin ambulansla yarışma videosunu gösteriyor...
10 gün sonra da kaza yapmışlar 1 kişi ölmüş..
beyaz gc8 bursadaki
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)