offf gerçekden çok üzücü bir durum ya ölene allahdan rağmet arkadaşıda allah kurtarsın ya cidden çok üzüldüm allah kimsenin başına vermesin![]()
offf gerçekden çok üzücü bir durum ya ölene allahdan rağmet arkadaşıda allah kurtarsın ya cidden çok üzüldüm allah kimsenin başına vermesin![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Suan bende sok oldum ben sattiktan sonra alan cocuk bursaya satmisti araci bursada alan arkadas yapmis cok kotu bir durum ALLAH kimseye yasatmasin ALLAH rahmet eylesin arac sahibinede ALLAH yardim etsin![]()
suçlamak gibi olmasın ama araçla sahilyolunda bi iki defa karşılaştım fena gazlıyordu. hiç gerek yok olayın olduğu yer zaten çok ama çok tehlikeli aydınlatma yeterli değil ve araç bu resimdeki halde ise pek yavaş gittiğini düşünmüyorum. yine de olan oldu allah her iki tarafa da sabırlar versin büyük geçmiş olsun bugün 2 tane ölüm kazası. Bursa da Manço abimiz Ferrari si ile öldü akşamda bu. biraz dikkat etmeliyiz.
kaza Bursa da değil akşam saat 17:00 da istanbul Kartal sahilyolunda oldu.
kaçtane yaya geçidi tamamen ışıklandırımış ve burda yaya geçidi olduğunu gösteren işaret var çoğu yaya geçidinin çizgileri bile silinmiş. Türkiye'de trafik kültürü yok bunu almadıkçada her ne olursa olsun bu tip kazalar yaşanır. Arkadaşa geçmiş olsun ölenlerinde ailelerine baş sağlığı diliyorum.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
çok kötü yaw
arkadaş foruma üyemiydi acaba..
vefat eden kişinin ailesine rabbim sabır versin
bugun bağcılara gittim böyle saçma bi yer olamaz millet ölmek için yollara atlıyor bitaneside benim önüme atladı cok yavaş olmsam belki arkadaşn yerinde ben vardım![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bizim ulkede hayvan soforler (genelleme oldu ama) haklisinizda, goz gore gore gelen arabanin onune atlamani neresi savunulabilir? hadi kendi canini umursamiyo, milletin hayatini karartiyo, burda mesela yayalara yol veriyo herkes, Ben istanbuldada veriyorum elimden geldigince, ama bazilari var verdigine bin pisman oluyosun sanki adam evinin koridorunda yuruyo, Bazilarida oyle anneler olmaz olsun elinden alinmasi lazim cocuklarinin, bebek arabasini yola suruyo once kendinden ki yol versinler zorla, Cocuga yazik ya..
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
İstanbulda durum böyle değil,
Taksimde yoğun trafikte yolun diğer tarafına geçmeye çalışıyorduk,
İstanbulun trafiğini ben bilmem, yanımda kuzemin var,
O yaklaşık 15 yıldır İstanbulda yaşıyor, eliyle yol istedi,
araçların hepsi durdu, en sağ şeritten bir araç fırladı,
bir Mini Cooper, ben yaşlarda bir arkadaş, geçiyor olduğumuzu görünce küt diye durdu,
camı açıp özür diledi, arkadaşın geldiği nokta kör noktaydı,
bu sebeple yayanın geçtiğini görmesi çok zordu,
başka bir yerde olsaydı eminimki biz azar işitirdik ama İstanbul farklı bir şehir,
ayrıca sahil yolundada çok hızlı kullananlar var,
2 tekerlerde o yolda gazlıyor,
Merhuma allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim,
kazayı yapan arkadaşında Rabbim yar ve yardımcısı olsun
ölen kişinin ailesine allah sabır versin.. En kötü durumdur yaya ya çarpmak
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Allah rahmet eylesin.Sürücününde Allah yardımcısı olsun.Yaya çarpmamak için elinizden geleni yapın bence gerekirse yol dışına çıkın saçma sapan trafik kanunları olduğu sürece böyle yapmak en iyisi.![]()
Bir şeyi merak ediyorum 50 km hızla şehir içinde gezerken aniden önümüze çıkan birine vursakta bizmi suçluyuz ??
Bugün bende gördüm.. Oraya gelmeden daha öncede maltepede bitane linea spin atıp ortadaki çalılıklara çıktı.. Arabayı sürmekten soğudum üstüste görünce.. Allah her iki tarafında yardımcısı olsun.. Ölen kişiyede Allah rahmet eylesin.. O kartal tarafındaki yolun ortasındaki ufak ağaçların arasından insanlar hep fırlıyor.. virajdan ve dallardan gözükmüyorda hele geceleri x2 nerdeyse.. Dikkatli olalım.. Çok üzücü bi durumheleki bi üni.öğrencisi için.. (maltepe uni.yorumundan yola çıkaraktan)
ig: erayender
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)