96-97-98-99 model 1.6 klimalı arabaya 20k+ para ödeyen kişi/kişilerin tedavi masraflarını karşılayacağımı beyan ediyorum.
96-97-98-99 model 1.6 klimalı arabaya 20k+ para ödeyen kişi/kişilerin tedavi masraflarını karşılayacağımı beyan ediyorum.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
kaput yan sanayi ön tampon cıkma bagaj yamuk farlar çakma direksiyon ve el freni arasında bariz fark var el freni daha fazla yıpranmış yani bu araba feleğin çemberinden A++ ile geçmiş
birde cıvıc alan neden otomatik almaz ?
bide şuna bakın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4725861/detay#
Arabanın arkasını sorana kadar önünü soraydın keşke ters ilişki yaşadıysada sorun olmaz da önden olabilecek darbeler yıkıcı olabiliyor![]()
Sorma sebebim, farklı birkaç araçta daha aynı durum var. 1.6 ies ler için kronikleşen bir durummudur onu merak ettim. Araba zaten turşu kıvamında.
"BUILT. NOT BOUGHT!" JDM
1.6 16 valf İES güvenlik paketli çift airbag abs klima nevigasyon park sensörü anfi cihaz v.s
bence fiyat makul, henuz türkiyede bulunmayan bı özellik NEVİGASYON war araaçta.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
ne olduysa ben ies arıyorm diye konu acktıkdan sonra oldu...
ogündür fiyatları yükseldi machinaların
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
araç çok kötü duruyor be abi :/ dağınık duruyor yani bana öyle geldi yada. bu fiyata sağlam 1.6ies'ler bulunur gibi sanki?
cstuningstore
2 araçta ayarsız ama 2.si tam bir facia olmuş gerçekten :S 1.si daha düzgün 2.ye göre![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)