Sen nerden biliyon len? Münneccim misin Blacktop' cı :D
Printable View
Arkadaşıda tanımıyorum, yeteneklerini de bilmiyorum. Sizi dende bilgilerinizi bilmiyorum. Kendimi ve bilgimi biliyorum. Eğer pc ile alakalı bir kişiyse 1 aylık 1 demo sürecinden osnra WP ile bu işi yapabileceğini biliyorum. En büyük sıkıntı bilgilerin güncel ve doğru olması.
ya kavgayı bırakın
şimdi ben bi alan adı ve hosting mi ne alacam herifin tekide ( coder ) :D ufaktan bi site yaptı ben bu zımbırtıları alınca site hemen yayınlanırmı nasıl oluyo bu işler :D
Estağfurullah, atar falan yapmıyorum. :)
Sadece basılı yayınların yavaş yavaş öldüğüne (malesef) inanan biriyim. Uzun yıllar basılı - online yayınlarda yazarlık, editörlük yaptım ve sadece bu işte "kaliteli" bir ürün çıkartmanın düşünüldüğü kadar kolay olmadığını belirtmek istiyorum.
--
Aksi tavrıma da bakmayın, icab-ı dahilinde elimden geldiği kadar yardımcı da olurum. Doruk Fasih'i çok severim, bana Bomonti filtresiz bira ısmarlasın, hep yardımcı olurum...
evet harbiden şimdi adam akıllı hesabı vereyim ben;
Domain .com yıllık ücreti 7 usd alıyorum.
Server düşünürse (dedicated) aylık 285 TL veriyorum.
Tasarım için istediği tasarımı söylesin 100 TLye çok rahat bulurum. (wordpress)
olay bu şekilde ilk açılış 400 TL patlıyor sonra diğer aylar 285 TL.
Yardımlarınız için öncelikle teşekkür ediyorum. Öncelikle yapmak istediğim (şuanlık) forum olmayacak sitede. Yani stance nation sitesinden forumu çıkarttığınızda oluşabilicek bir site istiyorum şu an'da millet neler yaptığımızı öğrenmek adına daha sağlıklı olur. Host/Domain işinden pek anlamıyorum tek bildiğim kodlama ve tasarım kısmı.
O yüzden sadece site yüzeysel neler yaptığımızı neler çektiğimizi ne gibi işler yaptığımızı görmesi adına anasayfada stancenation tarzı bir bölüm olucak. Çoğu kişi bakmıştır zaten stancenation.com'un sitesine o yüzden tasarım olarak bu bence çok sağlıklı forum olayı ilerleyen zamanlarda oluşabilicek site çok fazla hit aldığında çok fazla bilinen bir şekil haline girdiğinde forum özelliği aktif edilir.