ben beğenmedim son kasa bundan kat kat güzel duruyor
Aynen ya ön arka uyumu bi nebze olsa bir araya gelmiş.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
eskisi çok daha iyidi ama bu da kötü olmamış , canlısını görünce beğenicez muhtemelen.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
şimdide neon furyası çıkmış farın içinden neon çizgiler geçiriyorlar orjinal fabrikasyon bile olsa ne kadar çakma duruyor..
ne audiye yakıştırabiliyorum ne mercedese biraz daha özgün olsalar..
ilk kasa güzeldi kendine özgün bir havası vardı gene bozmuşlar birşeylere benzetmeye çalışmışlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
her araç ilk çıktığında eski model daha iyiydi diyoruz da sonra göz alışıyor "aslında güzelmiş be !" diyoruz
ilk başta f10 kasa için de e60 çok güzeldi, e60 içinde e39 efsane tasarımdı filan124 kasa e veya 140 kasa s mesela hala yüzü eskimedi bence ama göz yeniye her zaman alışıyor
![]()
ben hala e39 ve e60 ı birbirinin devamı değil iki farklı araç gibi görürüm.. çok güzel kasalar.. f10 lara ilk çıkdığı günde ısınamadım halada ısınamıyorum bence bmw ye hatta almana yakışan bir tasarım değil japonların amerika pazarı için ürettiği lexus toyota camry tarzında araçlar vardır onlara benziyor neresinden baksan bir araca benziyor f10 lar...
mercedes makyaj atmamış kasaya resmen kasayı rötuşlamış.. mercedes eskiden böyle büyük rötuş atmazdı.. w210 a bakın yada w211 (benim favorim).. bu w212 de ilk defa bu kadar büyük değişime gittiler..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bu sefer güldürmedi panpa gibi bişey olmuş ne biçim bi tasarımdır ya! E class'ın bir ağırlığı vardı.
feel is everything
Shooting-brake - Wikipedia, the free encyclopedia
hocam tamamen ayrı bir sınıf değil. temel olarak bir station wagondur bu araçlarda.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
sıçış.......
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
içinde bi farklılık göremedim, ben arkası iyi olmuşta aynı şeyleri önü için söyleyemeyeceğim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)