Eti cok iyi biliyo piyasadaki cogu insana gore dogruya dogru, ayrica cogunlukla gelir masaya kendi sunum yapar falan baya ilgilidir. Ona gore biraz, bana gore bayagi cig birakir eti sunum yaparken sipariste, ozellikle soyliyceksiniz yoksa bildiginiz kanli et gelebilirLokum ve kafes diye tabir edilen etleri bana gore 10 numaradir
Fiyatlar cok uygun sayilmaz. Seven cok sever ya da direk kil olurlar, oyle bi mekan
![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
O değilde geçen gün tavsiye üzerine Çiftehavuzlardaki J.Burger'e gittik, 10 TL hamburgere verince bir an egt 800'leri gördü![]()
O kadar tavsiye ettiler ama çok affedersin hiç 10 TL'lik değildi, üstelik mayonez ve ketçup'ı kendileri yapıyorlarmış, mayonez bildiğin sümük gibi.
Nusret'te sanırım adam başı minimum 100 TL ödeniyordur. Kapıdaki valelerde hesaba son geçirmeyi yapıyorlardır.
Haliyle içerideki yaşanan acı yüzünden bir hışımla otomobiline binip gazlama diye aracı vale getiriyor, o ara sen valeye sardırdığından yediğin kazığın acısıda kafadan gitmiş oluyor, ama beyinde yer ediyor. Sonra ne zaman sado mazo istesen doğru nusrete![]()
![]()
![]()
Ataşehirde Özgür Şef var, kapıda da haliyle bilimum valeler var, ilk defa gidince ulan içeride ne kadar geçirecekler diye gittim kendim park ettim. Neyse ne diyecektim, adama dedik iyi pişmiş getir, et bir geldi, yumruğum kadar ve bildiğin az önce yaralanmış gibi gayet kanlı canlı
Birader bu ne ben yemem bunu dedim, aldı eti gitti, 15dk sonra geri getirdi, bir bıçak darbesi ile yine etraf kan revan oldu, zannedersin eti Dexter pişiriyor. Bu yine kanlı canlı dedim, ama usul böyle hede höde höy diye zırvaladı bende mecburen kanlı kanlı yedim eti. Kıl oldum bir dahada gitmedim.
Kapıdan da nasıl çıktıysam artık valeler başıma üşüştü, aracınızı getirelim neydi markası falan dediler(ödediğim hesaptan yüreğim şişince haliyle 2 beden genişlemiş vaziyette dışarı çıktığımdan beni ne sandılarsa artık, ne marka söylesem getireceklerdi herhalde
![]()
![]()
)
Cars baya iyi buaradasadece mekan kotu cevahirde olmasin ya
cevahir diyince oranin yikamacisiyla tartistigim aklima geliyor. O derece pislik tipler.
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)