alperen o adamın yaptığına ayıp diyorsan. senin yaptığın 10 katı daha ayıp. biraz düşünün yazmadan önce be kardeşim.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
kollamak ayrı. kariyer sahibi ve senden 14 yaş büyük adama başarısız olmuş kedicik demek ayrı. ben demiyoruki adam haklı yada siz haklısınız. kimin haklı olduğu önemli değil. ama nolursa olsun ortada küfür yok bişi yok. bu şekilde büyüğüne davranman haklı olsanda haksız duruma düşürür.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Quantum u 2 dk da ezmeye çalışmıssınızda 1 kişide sorularına cevap verememiş
bende duymadım bi açıklasanız ?Gelişmiş ülkelerden bahsediyorum,araştırmak ayıp değil,dağılmaya gerek yok
gelişmiş ülkelerde yolu kiralanan kişi yapar işletir devreder
bilmediğimiz birşey varsa açıklayında oğrenelim sonuçta bu konu bunun için var
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ozellestirme iyidirde
25 yilda en az 10 milyar dolar kaynak yaraticak bi isletmeyi
5 720 ye kiralamak ne derece mantikli onu iyi hesap etmek gerekir.
Everyday I ** çapuling...
benim vergimle yapılmış yolun başkasına kiralamasını
gelişmiş ülkelerde ihaleye çıkıp kiralanan şirkete yaptırılarak işletmesine izin verilip zamanı gelince devir alınan yollarla nasıl bir bağlantısı var onu oğrenmek istiyorum sonuçta bilmemek ayıp değil
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bir kişinin hayatta ne kadar başarılı olduğunun göstergesi arabalarımıdır?.Sizden yaşça büyük birisine böyle konuşmanız çok yanlış olmuş..
Ne Mutlu Türk'üm Diyene.
Bu olayın en başında söylenmiş aslında en son yazılması gereken bir yorumdu,ileriyi görüğün için seni tebrik ediyorum
Bu yorumda süper olmuş cuk oturmuş tabi anlayana
Buda bir teşekkürü hak etmiyor değil yani
Pardon başkanım bir yeri es geçmişsiniz
Kdv ödediğimizde size yol su elektirik olarak geri gelecek diyorlardı doğrumu ?
m.g kdv yi yine ödüyoruz elektirik zaten her ay köküne kadar sokuyorlar,alamadığım hizmetinde parasını alıyorlar gelen elemanın okuma ücreti dahil olmak üzere,okuduğu ayrı birde hizmet bedeli var yanı tek delikde 2 tarrak .
Su içinde üstdeki yazıların aynısı geçerli .
Gelelim otobana kdv veriyoruz yol olarak geri dönüyor (mu ?) nereye dönüyor otobana girince parasını haşırt diye peşin peşin alıyor,şimdi peşin peşin almaya devam edecek,ayrıca benden kdv almaya yine devam edecek ve üstelik yoluda 25 yıllığına kiraya verecek,o zaman şöyle oluyor tek delikde malesef 3 tarrak.
Bildiğimiz birşey var o delik bizim malesef ama tarrağın sahibi belli değil .
ADALETİNİ DİKEYİM .
Şimdi bizede bunlar yapılıyor diye dağa çıkmamız gerekiyor değilmi _?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
avrupada diye gelişmiş ülkelerde diye örnek verdiğiniz ülkelerde.. YAP İŞLET DEVRET demek devlet yapsın halkın vergisiyle. sonrada peşkeş çeksin demek değildir.
adam yolu kendi öz kaynağından yada kredi ile yapar.
işletir parasını çıkarır..
sonrada devlete devreder.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)