Teskkr edrm ;)
Printable View
edit yanlış mesaj.
Caner usta kral adamdır Yılmaz sakallı ustanın yanında yetişti geçenlerde yılmaz sakallıya götürdüm aracımı güzel tamir işçilik vs. ama bence biraz fazla istiyor yapıyor ama alıyorda :D o nedenle şuan için caner usta bana bi yanlış yapmadığı sürece tek geçeceğim ustadır bana yaptıklarını hiçbir zaman unutamam verdiğim para son kuruşuna kadar helal olsun diyebiliceğim birisi ve gerçekten onu burda reklam etmek için demiyorum bunları bilen biliyor zaten öğrenci adamada kıyak geçiyor 3 liralık şeye 4 lira demiyor durum bu.
sözüm meclisten dışarı bazı arkadaşlar burda bi ustayı kişiyi övdü, şunu açık ve net bir şekilde söyleyebilirimki iş nedir biliyormusunuz sök tak işi adama söyledik 350 dedi işçilik yani tamir değil sadece sök tak yapacak 350 istedi güç bela 300 e indi ama caner usta pazarlık etmeden 200 tl ye olur kardeşim dedi farkı siz düşünün ;)
Kardeş başta yazsaydın sana anahtarcıya git derdim ben.Bu kadar uğraşmazdın :)
Ertanoğlu oto, yakup usta on numara almancıdır.
Yılmaz amca gerçek anlamda amcam gibidir ve sanayide en sevdiğim en Şeker en TonTon yanaklı ustamdır :D kolay kolay usta övmem hepsi gözümde aynıdır ama Yılmaz amcanın ustalığı ve esnaflığı ciddi anlamda güzeldir :) Parayı çok seven biri değildir aslında onca yılların tecrübesi hakkından fazlasını pek istemez
tatlıcan oto ya gittim arkadaslar 3 araç yaptırdım hiçbirinde sorun yok çözüm bir şekilde üretiliyor...Caner usta gerçekden ücret konusunda çok çok iiyi parçalarıda hersekkılde temin ediyor ve özel aracı ıle götürüp getiriyor surda git al filan demiyo:icon_tup:
kilit konusuna gelınce aracın baska sorunlarıda vardı Caner ustaya gösterdım sonucda dogru duzgun kımseyı bılmedıgımden onların yönlendirecegi bir yere gitmek daha mantıklı geldi o yuzdenden onların dedigi yere gittim yaptırdım ;)
kısmet tatlıcana oldu onun yerini daha kolay buldum Kısmet :icon_tup:
anahtar da daa sımdılık bı sorun yok