User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
91 sonuçtan 77 ile 91 arası

Konu: ADANA da bilinçli usta YARDIM...(HAYAT ARKADAŞI :D)

FunnyCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracin immo lambasi anahtari takinca sonmuyr ve arac calismiyor anahtari tanimiyor araci acio ama calistirmiyor... sans bazen duzeliyor bazen bozuluyor... Arac duzeli tamirciye goturdum Barkal in oraya sorunu anlattim elektrikciye gonderdi oda marsmotorunu sokdu takdi bisey yok dedi zaten bende birsey yok soktuk degistik dedim yok bakicam dedi 40 tl istedi baktikdan sonra verdik ... Immo bakilicak dedi bak dedik birak git 4 saat surer git dedi ...bende karsida okey oynadim amcalar ile sigorta kutusuna bakti takti arac 2 saat yatti bende gittim bitti dedi 150 lira istedi...Aracin sol tarafindaki isiklar patladi ve radyo gosterge paneli sondu bunlar ne olucak dedim onlar hassas seyler cukura dustugunde patlamis olabilir dedi lambada aldik (TatliCan a gittim Caner usta baya ilgilendi kuzenimin aracinida yapti..benm araci elektrikciye gonderdi)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FunnyCorpse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracin immo lambasi anahtari takinca sonmuyr ve arac calismiyor anahtari tanimiyor araci acio ama calistirmiyor... sans bazen duzeliyor bazen bozuluyor... Arac duzeli tamirciye goturdum Barkal in oraya sorunu anlattim elektrikciye gonderdi oda marsmotorunu sokdu takdi bisey yok dedi zaten bende birsey yok soktuk degistik dedim yok bakicam dedi 40 tl istedi baktikdan sonra verdik ... Immo bakilicak dedi bak dedik birak git 4 saat surer git dedi ...bende karsida okey oynadim amcalar ile sigorta kutusuna bakti takti arac 2 saat yatti bende gittim bitti dedi 150 lira istedi...Aracin sol tarafindaki isiklar patladi ve radyo gosterge paneli sondu bunlar ne olucak dedim onlar hassas seyler cukura dustugunde patlamis olabilir dedi lambada aldik (TatliCan a gittim Caner usta baya ilgilendi kuzenimin aracinida yapti..benm araci elektrikciye gonderdi)
    hatayı ilk başta hamza abiye götürmemekle yapmışsın hamza abi delidir melidir ama işinin hakikaten piridir bıraksan bi sürü icat yapabilecek kadar kapasitede bi adam hamza ustaya götürürsen sıkıntılarını giderir
    yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hamza usta nerede?.... Suan yine TatliCan dyim valla bu sefer de diger araba yi yaptiriyorum...

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baglar karakolunun yaninda hemen kaya elektrik 0532 376 39 68
    PROJECT 01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baglar karakolunun yaninda hemen kaya elektrik 0532 376 39 68
    Teskkr edrm

shele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit yanlış mesaj.

kkursat01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Caner usta kral adamdır Yılmaz sakallı ustanın yanında yetişti geçenlerde yılmaz sakallıya götürdüm aracımı güzel tamir işçilik vs. ama bence biraz fazla istiyor yapıyor ama alıyorda o nedenle şuan için caner usta bana bi yanlış yapmadığı sürece tek geçeceğim ustadır bana yaptıklarını hiçbir zaman unutamam verdiğim para son kuruşuna kadar helal olsun diyebiliceğim birisi ve gerçekten onu burda reklam etmek için demiyorum bunları bilen biliyor zaten öğrenci adamada kıyak geçiyor 3 liralık şeye 4 lira demiyor durum bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sözüm meclisten dışarı bazı arkadaşlar burda bi ustayı kişiyi övdü, şunu açık ve net bir şekilde söyleyebilirimki iş nedir biliyormusunuz sök tak işi adama söyledik 350 dedi işçilik yani tamir değil sadece sök tak yapacak 350 istedi güç bela 300 e indi ama caner usta pazarlık etmeden 200 tl ye olur kardeşim dedi farkı siz düşünün

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş başta yazsaydın sana anahtarcıya git derdim ben.Bu kadar uğraşmazdın
    Nadide şeyler değerlidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş başta yazsaydın sana anahtarcıya git derdim ben.Bu kadar uğraşmazdın
    Aynen yani senin problemin tamirci değilmişki zaten elektrikçi yada kilitçiye gidicektin tabii sağlam bir ustaya

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ertanoğlu oto, yakup usta on numara almancıdır.

ErayCerit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kkursat01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Caner usta kral adamdır Yılmaz sakallı ustanın yanında yetişti geçenlerde yılmaz sakallıya götürdüm aracımı güzel tamir işçilik vs. ama bence biraz fazla istiyor yapıyor ama alıyorda o nedenle şuan için caner usta bana bi yanlış yapmadığı sürece tek geçeceğim ustadır bana yaptıklarını hiçbir zaman unutamam verdiğim para son kuruşuna kadar helal olsun diyebiliceğim birisi ve gerçekten onu burda reklam etmek için demiyorum bunları bilen biliyor zaten öğrenci adamada kıyak geçiyor 3 liralık şeye 4 lira demiyor durum bu.
    Yılmaz amca gerçek anlamda amcam gibidir ve sanayide en sevdiğim en Şeker en TonTon yanaklı ustamdır kolay kolay usta övmem hepsi gözümde aynıdır ama Yılmaz amcanın ustalığı ve esnaflığı ciddi anlamda güzeldir Parayı çok seven biri değildir aslında onca yılların tecrübesi hakkından fazlasını pek istemez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tatlıcan oto ya gittim arkadaslar 3 araç yaptırdım hiçbirinde sorun yok çözüm bir şekilde üretiliyor...Caner usta gerçekden ücret konusunda çok çok iiyi parçalarıda hersekkılde temin ediyor ve özel aracı ıle götürüp getiriyor surda git al filan demiyo

kilit konusuna gelınce aracın baska sorunlarıda vardı Caner ustaya gösterdım sonucda dogru duzgun kımseyı bılmedıgımden onların yönlendirecegi bir yere gitmek daha mantıklı geldi o yuzdenden onların dedigi yere gittim yaptırdım

kısmet tatlıcana oldu onun yerini daha kolay buldum Kısmet

anahtar da daa sımdılık bı sorun yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FunnyCorpse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatlıcan oto ya gittim arkadaslar 3 araç yaptırdım hiçbirinde sorun yok çözüm bir şekilde üretiliyor...Caner usta gerçekden ücret konusunda çok çok iiyi parçalarıda hersekkılde temin ediyor ve özel aracı ıle götürüp getiriyor surda git al filan demiyo

kilit konusuna gelınce aracın baska sorunlarıda vardı Caner ustaya gösterdım sonucda dogru duzgun kımseyı bılmedıgımden onların yönlendirecegi bir yere gitmek daha mantıklı geldi o yuzdenden onların dedigi yere gittim yaptırdım

kısmet tatlıcana oldu onun yerini daha kolay buldum Kısmet

anahtar da daa sımdılık bı sorun yok
    Buda gerçekten usta arayanlara cevap olur umarım ne mutlu aracın hallolduysa sevindim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErayCerit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yılmaz amca gerçek anlamda amcam gibidir ve sanayide en sevdiğim en Şeker en TonTon yanaklı ustamdır kolay kolay usta övmem hepsi gözümde aynıdır ama Yılmaz amcanın ustalığı ve esnaflığı ciddi anlamda güzeldir Parayı çok seven biri değildir aslında onca yılların tecrübesi hakkından fazlasını pek istemez
    Herkesin amcasıdır zaten o çok iyi kalplidir seninde dediğin gibi hakkı öldürülmeyecek bir gerçek ustadır ama paracı olmasından ddeğilde biraz ücreti yüksek anlatabildim sanırım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)