gece gece tövbe yarabbii. 21 aralık feyk diye bağarıp duruyoruz. adamlar gerçek sanıp neler yapıyorlar.
gece gece tövbe yarabbii. 21 aralık feyk diye bağarıp duruyoruz. adamlar gerçek sanıp neler yapıyorlar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Allah seni bildiği gibi yapsın emi pis katil![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
İçi güzel olmuş hakkaten.
Gereksiz bir iş olabilir ama benzetmiş az çok, işçilikta güzel gözüküyor yamuk yumuk değil en azından orantılı hatları.
Uygun bir jant seçseymiş güzel gözükürmüş.
Bian arabayı alıp Bilal Göregen den ben hatay dört yoldan buraya geldim şarkısıyla piyasa yapasım geldi![]()
R-Turbo Arif Gökdemir
arabanın ilk fotolarını ben ekledim. muazzam bir işçilik var üstünde. tek bir hata bile bulamazsınız. ama del sol gibi bir arabaya neden böyle birşey yapılır ona bişey diyemeyiz tabi![]()
bu arabaya binmem ama işçiliği güzel gözüküyoriçi de hakikaten güzel olmuş. bir tek direksiyon göze batıyor, 10 liralık oyuncak arabaların direksiyonları gibi gözüküyor buradan ama olmuş mu olmuş
![]()
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
şanzıman hakkında bir bilgi var mı? ya da vti a otomatik şanzıman takılır mı diye sorayım , olursa hangi aracın şanzımanı uyar![]()
men dakka dukka.
Akülü lamboya benziyor valla ben hiç beğenmedim haliyle....
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
vallahi benim aklıma gelmişti lomborgini ye b16 swap lamak .
Aracc Delsol degill Adana da yesilevlerde dejavu tarafindan halisahanin otoparkinda yapiliyordu.. baya uzun bir zaman harcadilar (nitro aracimi kaplatirken gordum ) normal crx hatta bende video vardi aracim kaplanirken oda arkalarda gorunuyordu bulabilirsem eklerim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)