Kırmızı marlborodan aşağı içende yok :D
Printable View
Kırmızı marlborodan aşağı içende yok :D
abim tırcı ona söylemiştim oda getirdi avrupadan o yuzden baturdan aldığım redkiwi satılıktır bilginiz olsun.120 tl ye aldım bir kez kullandım 80 tl ye verebilirim,kutusu kılıfı şarjı ve likiti olduğu gibi duruyor.
Bunların iki çeşidi var bende joyetech olanını aldım tanklı sistem birde piyasada satılan ipli sistemler var o biraz tadı bozuyor bence ama bende aldığımdan beri sıgara kullanmıyorum çok güzel bi sistem ama ne derecede sıgarayı bıraktırır onu bilmem emzik gibi surekli elimde :)
Ya bunun likitleri ne kadar gidiyor. Pazartesi akşamı başladım içmeye
likiti yarıladım ?
anadolu yakasında oturanlar için soyluyorum yazıcıoğlunda satılıyor likiti
elektronik sigaraya dair:
Sağlık Bakanlığı uyardı!-HABERTÜRK
Valla bugün 1.hafta mı tamamladım.
Tam 1 haftadır ağzıma sigara sürmedim. Bu benim için rekor.
Yanımda sigara içilmesine tahammül edemiyorum. Iğrenç kokuyor meret.
Artık ağzım, üstüm başım sigara kokmuyor.
gecen hafta aynı durumu yaşadım abi,3haftadır sıgara içmiyorum gecen gun şarjım bıttı gıttım paket aldım 1 2 yakarım keser benı dıye yakmamla atmam bir oldu,ilk kez bu kadar iğrendim 13 yılıdır da verdıgım paraya ilk kez acıdım,insallah boyle gıder.
alan dıger arkadaslarda var onların nasıl gıdıyor merak edıyorum...
o haberde bir çok ülke yazmıs ama almanyada eczanelerde likitleri satılmaya başlandı..he sahte likitlere dikkat edilmesi lazım o ayrı,vergi düşmüştür tutuştular...
Bu saglik bakanligi ne is yapiyor anlamadim kansorjenmis bu elektronik sigaralar .hala satiliyor su sigarayadi yasaklasinlar kurtulalim bu pislikten..
Arkadaşlar bende Batur abiden aldığım red kiwi marka e-sigarayı ve yanında aldığım nikotinsiz likitleri satıyorum. Maksimum 3-4 kez kullandım hiçbir problemi yok.Zaten sigara içmeyen biriydim nargile gibi kullanmak icin almıştım.90 liraya verebilirim düşünen olursa pm. atabilir.
10MG LİK LİKİTİ 1 HAFTA DA BİTİRDİM :confused:
YALNIZ NETTE 20, 40, 60, 80, 100 HATTA 1000MG LIKLARI VAR.
60'LIK REDBULL ALIRSAM BUNU 1 AY İDARE EDERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
BEN ELİMDE EMZİK GİBİ DOLAŞIYORUM BÜTÜN GÜN İŞYERİNDE.
ESKİDEN 9,45'TEN 12,45E KADAR HİÇ İÇMİYORDUM YASAKTAN.
BU SERBEST OLUNCA BİRAZ FAZLA İÇİYORUM SANIRIM.
daha önceden denediğiniz site var mı bu likitleri alabileceğimiz ?
Orjinal ve güvenilir
Kerem abi belki zordur tabiki ama madem sigarayı bıraktın bu elektronik olandanda kurtul artık be abi