User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
132 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Kola bağımlılığından nasıl kurtulunur?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yaklasik 10 senedir gunde minimum 2.5 litre ve sadece kutu veya kucuk cam sise iciyordum, litreliklerin tadini sevmiyorum, 3 aydir diet yapiyorum hic icmedim normal kola, pepsi light iciyorum 2 kucuk kutu civari simdi gunde buzla guzel gidiyor, diete baslarken 91 kg idim, simdi 79 kiloyum kolaninda buyuk etkisi var biliyorum, gecen gun yarim bardak bir iceyim dedim anormal sekerli ve kotu tatli geldi ben bunu nasil iciyormusum dedim ama ben 3 aydir sekeride biraktim anca 2,3 gunde 1,2 kesmeseker onun haricinde splenda tatlandirici kullaniyorum, diet yapmak ilk 15 gun cok zor ama sonra hergun tartiya cikip sonuclari gorunce ciddi motive oluorsun, cok kolaylasiyor diet yapmak
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skunk 2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    severimde dışardan yemeyi severim ev yemeği fazla yemem genelde dışardan yerim evde abartılı yemiyorum öyle normal insan gibi yiyorum ama anormal bir insan gibi bi göbeğim var çok biçimsiz ve çirkin duruyor
    geçen bir yerde okumuştum
    Sigarayı bırakmak için çereze, çerezi bırakmak için sakıza, sakızı bırakmak içinde yeniden sigaraya başladım )) ben hayatı böyle seviyorum...

ama kesinlikle fasfood yemekleri falan, ya azaltman yada bırakman lazım Mis gibi ev yemekleri varken neden dışardan diyorsun hem sana hem kesene yazık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende çok kola içiyorum hatta şuanda ynmda var şişe bitmek üzere fkat bnde bir türlü kilo alamıyorum

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takiriben hayatımın 10 yılını aynı bu şekil kolaya bağımlı şekilde geçirdim taki bu sene ramazanda bırakma kararı alana kadar ve kolayı bıraktıktan sonra birazda yediğime içtiğime dikkat ederek 16 kilo verdim. Şu anda sadece ve sadece su içiyorum, yemek felan yerken eğer varsa taze sıkılmış meyve suları yada ayran içiyorum. Ve psikolojik mi bilmiyorum ama kola içmeyi bıraktıktan daha enerjik olduğumu düşünüyorum.
    feel is everything

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gençler tatlandırıcıya geçsem çay için zararlımı onlar?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kolayı bırakmanın en iyi yolu enerji içeceğine sarmak

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    le cola içersen 3-4 tane. koladan tiksinmeye başlayabilirsin. detaylı bilgiler için şanzelizeye başvurulabilir.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir anda bırakıp ne olursa olsun içmemek gerekiyor. Başka çaresi yok maalesef. Onun yerine abartmadan çay-çekirdek ikilisine başlayın.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

cXe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6-8 ay öncesine kadar bende çok kola içerdim ama artık baya seyrelttim, zararlarını pek fazla bilmem ama içinde aşırı oranda şeker olması benim bırakmama yeterli oldu.
    Alıntı mehmet767 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bence maf sensörü yada westgate.
    Alıntı capri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracta ikiside yok ama

akarags1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aman aman bir bağımlılığım yoktu ama bir süre günde 2.5 litreyi görür hale gelmiştim sonra ev arkadaşımın soda bağımlığını bana da aşılamasıyla kolayı görmez oldum özellikle kızılay'ın sodası olmazsa içmiyorum bana daha güzelmiş gibi geliyo günlük ortalama 2-3 civarı içiyorum, başta yadırgayabilirsin ama sonrasında emin ol alışıcaksn

bunun dışında tavsiyem bir arkadaşın yazdığı 'niğde gazozu' ve ice tea.. niğde gazozu müthiştir tabi abartmamak lazım ice tea'ye gelirsek önceden burger vs. gibi yerlerde kolaya atlardım şimdi buzsuz ice tea forever

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kolayı bıraktım arada sırada nadiren içiyorum onunla birlikte sporada başlayınca 1.5 ayda 5 kilo verdim

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kolayı bırakalı 3-4 sene olmuştur herhalde, ice tea aldı yerini; ice tea sayesinde kurtuldum
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

Aydın22B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uludag gazoz ic bende cola ıcıyodum artık ıcmıcem o zıkkımı sımdı yarım lıtre gazozla cozuyom ısı
    AKDMOTORS
    DRECU

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akarags1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aman aman bir bağımlılığım yoktu ama bir süre günde 2.5 litreyi görür hale gelmiştim sonra ev arkadaşımın soda bağımlığını bana da aşılamasıyla kolayı görmez oldum özellikle kızılay'ın sodası olmazsa içmiyorum bana daha güzelmiş gibi geliyo günlük ortalama 2-3 civarı içiyorum, başta yadırgayabilirsin ama sonrasında emin ol alışıcaksn

bunun dışında tavsiyem bir arkadaşın yazdığı 'niğde gazozu' ve ice tea.. niğde gazozu müthiştir tabi abartmamak lazım ice tea'ye gelirsek önceden burger vs. gibi yerlerde kolaya atlardım şimdi buzsuz ice tea forever
    Soda olayı bendede var , normal zamanda günde 2-3 tane içerim...Alkol aldığımın ertesi günü 4-5 tane içerim...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bıraktım + diet ile ortalama 15 kg verdim

önce kendimi ice tea ye alıştırdım ben bir süre sonra çok daha hoşuma gitmeye başladı kışın bu tarz içecekleri bırakmak için büyük fırsat

yaz gelince ice tea son gaz devam
    ice tea'da bağımlılık yapıyor. öyle alıştım ki her sabah kahvaltıda ice tea mango içmezsem olmuyor.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birkaç ay öncesine kadar ciddi bağımlısıydım ben de. Kendimi bildim bileli içerdim ama son 4-5 senedir günde ortalama 2lt içiyordum. Birdendire azaltmaya karar verdim. Önce akşamları almamaya başladım sonra öğlen yemeklerinde de içmemeye başladım. Arasıra içiyorum yine ama ne oldu bilmiyorum, artık eskisi kadar güzel gelmiyor ve 1-2 bardaktan sonra içemiyorum.

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu çözümü söylüyorum işte sizee bi bağımlılıkdan kurtulmak için zararı az, görevi aynı şeyler kullanın. koladan vazgeçmek istiyorsanız; hararetinizi geçiştircek şeylere yönelin. ben enerji içeceğine yöneldim. zaten nasıl olduysa müthiş bi şekilde ucuzladılar. bir de dolabımda Monster Rehab var. yılbaşına saklıyorum. nasıl kıycam bilemiyorum

Providence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendimi hatırladım konuyu görünce , bende günde 3lt ye yakın cola içerdim günüm cola ile başlar ve biterdi , 2011 kasım da bıraktım bende colayı , böbrek taşı ve kum oluşumu yüzünden 3-4 kere taş düşürdüm ard arda birkaç sene , 3-4 kere derken her seferinde sağ ve sol böbrekten birkaç tene düşürüyordum , en son geçen ekimde olunca artık bir karar vermem gerekti , bu acıyı çekmek mi cola mı dedim ve top yekün tüm meşrubatları kestim bir anda , buna diet ürünlerde dahil , tamamen bıraktım , nisana doğru da şekeri tamamen kestim.

Nisan ayında 149.5 kilo idi kolayı bırakmış halim , öncesinde tartılmadım ,şu anda 127 kiloyum ve aynı doğrultuda vermeye devam ediyorum kilolarımı , fitness ile daha doğrusu body building demek lazım , cardio sıfır gibi bişey artık Benim tavsiyem colayı kesmek istiyorsan mutlaka spor yap , çünkü colayı kesince beyin mutluluk hormonu salgılamıycak , endorphin salgılatmak için beyine mutlaka ve mutlaka spor yapman lazım ve tavsiyem kas deforme edicek spor yapman yani ciddi body building yada basketball olur çünkü max endorphin i salgılatıyor ikiside hatta basketball daha sağlam salgılatıyor

Bir tavsiyem daha war , keyifle su içmek istiyosan saka su al , ph 8.2 ve onu brita filtreli sürahi ile süzerek iç , kesinlikle su içmeni arttırıcaktır ve daha çok keyif alıcaksın su içmekten. Her cola içesin geldiğinde su içmeye çalış.

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendimi bildim bileli günde 3-4 kutu kola içiyorm litreliklerin tadını sevmiyorum... bikaç defa midemi çok ciddi rahatsız etti 3-5 gün içmedim geçti ama 2-3 senedir tekrar başladım sabah uyanındığmda bile içiyorum içmeden yapamıorum bağımlılık benimkide. Ama zararlarını inşallah görmem

edit : mide kanseri olursam haber vericem
    SM PERFORMANCE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)