Dalıp yanlışlıkla ceza yiyeceğiz gibi geliyor özellikle gece. Gündüz 70'i geçmek ne mümkün zaten saat 10'dan sonra anca 90-100.
Tiki memolar'da artık çapraz poz verir eds'lere))
Hız limiti tekrardan düzenlenecektir diye düşünüyorum 70 km sıkıntı yaratacaktır..
Unutan iyileşir...
arkadan çekmiyorsa sıkıntı yok bana, sökerim ön plakayı bağlarım sabit 90 a giderim. 70 nedir mk
Livestrong
Yaklasik 1 ay once florya hiz koridorunda 78 le girmisim , 154 lira ceza geldi. Bunlar da ayni mantik oldugu icin dikkatli olmak lazim , 1 kmyi bile affetmiyorlar.
Dun radar kameralarina elektrik verildigini kirmizi isiklarindan gordum.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Yanyollarda hiz siniri 50, yani 51 olursa ceza mi gelecek?
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
70 km/s hız sınırı 2 kamera arasınımı ölçecek yoksa çeken kameranın önünden 70 geçip ilerde 100 km/s çıkmak mı gerekli
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Şubat ayında halkalı - sirkeci hattı boylu boyuna 2 seneliğine kapatılıyor diye bir söylenti mevcut. Marmaray'ı komple halkalıya bağlayacaklarından dolayı ray iyileştirme çalışması yenı istasyonlar gibi çalışmalar yapılcakmış.
O yuzden Sahil yolunda boydan boya EDS (busline) varmış yoksa o yol üzerinden giden 2 hat var 96T ve 81 hatları. ama tren'i kaldıracakları için muhtemelen artık sahil yolu otobüs sıkışıklığı ile de biraz daha sıkılaşacak.
Şuan da bile akşam 6da unkapanı-bakırköy durkalk geliyoruz o zaman neler olcak bakalım bakalım![]()
esas boğaz içi bakıma alınıcak ve onun bakımı fsm gibide olmıycak bütün halatlar falan değişicekmiş yani köprü komple kapatılıcak.. düşünün fsm de 2 şerit kapandı istanbul felç olmuşdu boğaz içi kapanırsa fsm o yükü tek başına katiyen kaldıramaz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu sabah saat 7:45 de Kasımpaşadan yola cıktım okula doğru (B.Çekmece)..
Resmen işkence70 le orta seride bile gecemedim bir tek şirinevlerde tıkandı ama nerdeyse tıkansın diye dua edicektim dalıp gidiyosun cünkü
. Arkadan gelen servis ve kamyonların yokuşlardaki sellektörlerini saymıyorum bile
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)