aynı bölümde okuyoruz. :D Artık bunun hakkında yazmaktan ben bıktım öyle diyorum kapatıyorum. :D
edit: yazdığıma pişmam değilim ne yalan söyleyeyim ama işte :(
Printable View
Konuyu biraz dagıtıcam ama, yarın sabah termodinamik sınavı var :) ne önerirsiniz ? şuna dikkat et diyeceğiniz birşey var mı ? :D
yaşça bizden büyük tecrübeli kişiler tarafından iş durumlarının konuşulması, maaş konuları konuşulması hoşuma gitti bir nebze olsun önümüzü görmemizi sağlıyor..
anladım kolay gelsin size başlamak bitirmenin yarısı tabi :)
nerde o iş bavulları topladım hazırım:D
doğru olan adamı sevmiyorlar yalaka olacaksın yağdanlık olacaksın onu bunu satacaksın çalacaksın bu şekilde olan omurgasızlar prim yapıyor
en güzeli böyle omurgasız buldunmu ona gerektiği gibi davranacaksın artık düzen öyle olmuşki omurgasıza tepki gösteriyorsun suçlu sen oluyorsun, en güzeli fiziksel şiddet aluminyum adama vitesten attırınca yanaşamıyorlar :)
Valla o kadar dogrukı,dogruları soylersın duzene karsı cıkan adam olursun,sularına gıttıgın zaman vıcdanın elvermıyor, kurumsal bır yer olucak mudurun egosu olmayacak yalakalıga prım vermeyecek..
işte cogu ınsan yonetısı egosu yuzunden ısını bırakıyor..mobbıng olaylarına karsı bır onlem yok maalesef.
Genelde Arabistan'daki şantiyelerde 2-4 sene tecrübeden sonra 6000 tl (belki daha fazla) dolayında maaşlar ile çalışılması muhtemel. Bulgarisatan daki şantiyede 2007 yılında 2500 dolar maaş alıyodum. ki Bgnin arabistandan çoğu bakımdan şartları iyidir.Şantiye çekilcek dert değil bence, iş tatmini belki yüksek seviyede ama sosyal hayat çok az. Genç iken deneyim için iyide sonrası vahim.
şu an otoparktan egzoslu bir 6.30 gürül gürül çalışıyor. sahibi kim, polis.
kimse bişe diyebiliyor mu? yok.
yarın egzoslu aracımıı ben de otoparka çektiğimde birbirimize pis pis bakacağız.
neden , çünkü ben ona yalakalık yapmıycam beni hoşgörsün diye.
ha bu arada Afganistana gitmeyin :) roket bakkalda felan satılıyor galiba her gün cümbüş hergün havai fişek gösterisi:icon_wack
ben mi yanlis okudum:) m6li polis:)?
neresi ki burasi?
Konuyu okudukça gaza geliyorum.
Pazar günü sınavım var :) İnşaatçı olmak için ilk adımımı atacağım inşallah :) Bakalım kısmet.
6.30 ya
plakayı kes, film egzos :D
jantların rezilliğine bakar mısınız...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09122041/detay
makineacıyım. çelik konstr. mekanik tesisat çatı vs işleri.. inşaatçı çok var.
ben çoktan geldim aklı olan da durmaz zaten orda.
10000$ verirlerse bile gitmem.
afganların kullandıkları roketler çin malı, bazı mühendiszler toplanıp yutuptan o roketi aratıp videolarını izlemişler 10 dk sonra mp basmış ofisi. hapishaneden farkı yok. çoğu da patlamıyor havanların :D trajikomik bir hatıraydı benim için.
köyüme dönmeyi planlıyorum artık.
Gazi Üni. Makina Mühendisliğinde profesyonel öğrenciyim. 5.senem en pozitif durumda 6. senenin sonunda bitecek okulum. İlk iki sınıfı temizledim, 3 ün tamamı ve 4 ün yarısı duruyo şu an.
Ankarada okuyan arkadaşlar için kitap( onurguler_88 kardeşim statik kitabın hala bende duruyo, bigün tepede karşılarızı illaki :) ) not ihtiyaçlarında p.m atabilirler.