Sistem dinamigi vizesi icin uyanilir,***** kontrol sistemlerini bagliyo kalirsam okul 7 yila uzar :) bu arada bu yil en gec kapanacak okul gazi heralde, son butunleme tarihi 18 temmuz
Printable View
Sistem dinamigi vizesi icin uyanilir,***** kontrol sistemlerini bagliyo kalirsam okul 7 yila uzar :) bu arada bu yil en gec kapanacak okul gazi heralde, son butunleme tarihi 18 temmuz
arkadaşlar konuya parazit yapmak istemem ama zekanın hakkını hakatten verdiğinizi düşünüyorum :) odtü'yü geçen yıl bitiren 3 tane mühendis arkadaşım var yazlıktan aynı şeyi içiyoruz o kafayla ben toplama çıkarma yapamazken onlar baya derinde giriyolar bende avel avel dinliyorum başarılar :D
strength first mid-term grade : 100 =)))
Üstadlar tercih yapacak olsanız gazi makinayı mı yoksa %50 burslu uçak mühendisliğini mi önerirsiniz ?
Antepteyim ama oluyorsa Sakarya yada Kocaeliyi gaziye yeğlerim açıkçası
"student affairs information system active semester20121"
bekliyoruzz :)
Verildimi bilmiyorum ama beyler bu işten haberi olan var mı ? emeklerimize yazık günah değil mi okadar yıl oku emek ver adamlar bı sınavla şak mühendis... Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama
Yarın bütünleme sınavları var ama transkript hala açıklanmadı. :mad::ofk:
edit: şimdi açıklandı.
c++ ve thermoyu tek seferde geçmek mutluluk verici :D
inşaat mühendisi bir birey olarak her türlü desteğe varım :)
En başta aşırı sıcak :)
ardından haritacılar ile münakaşa , iş koordinesinde aksaklıklar , devlet işi ise devlet dairesinde ise hakediş kontrol ve iş ilerleyişinde olan olumlu-olumsuz durumların değerlendirilmesi vs vs vs uzar gider yani :) zevkli ve sıkıcı diyebilirim :)
şu an bulunduğum ilde yol kontrolü bende sıcaktan ve stresten eriyorum.