Önümüzdeki hafta 2 sınav.
10 gün sonrası için 20 sayfalık proje
cumaya ayrı bir dersin projesi
yarına bir adet ödev
pazartesiye bir adet ödev ve aynı gün o dersin sınavı var.
Çekin vurun beni.
Printable View
Önümüzdeki hafta 2 sınav.
10 gün sonrası için 20 sayfalık proje
cumaya ayrı bir dersin projesi
yarına bir adet ödev
pazartesiye bir adet ödev ve aynı gün o dersin sınavı var.
Çekin vurun beni.
Gazi Üniversitesi İmalat Mühendisliği 1. sınıf terk. Tekrar hazırlanıp İstanbul'da mühendislik okucam.
içinizde soil laboratuar raporları ile transport projesini aynı anda teslim eden yoksa halimi kimse anlamayaz :)
Arkadaşlar, elektirk elektronikle ilgili herhangi bir konuda research paper yazmam lazım, daha önce benzer bir çalışma yapan varmı ?
Afyon Kocatepe Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği 1.sınıfım okul ve bölümle ilgili yardımcı olabilirim.
Gelme Karabük'e :) Bitmez bu okul... 1-3 kilidi var.
Vizen ne olursa olsun finalde de 50 alamazsan kalırsın.
biyomedikal mühendisiyim her türlü konuda yardımcı olurum. pm atmanız yeterli.:icon_tup:
Otomotiv muh. daha yeni yeni açılan bölümlerden biri 5,6 yıllık geçmişi var bu yüzden piyasada çok bulunan bir dal değil ileride otomotiv sektöründe çok daha aranan bir hal alacak,makineye göre çalışma alanı daha dar ama otomotiv sektöründe makineye göre daha kalifiye bir mühendis olarak mezun oluyorsun bu da otomotivciyi öne geçiriyor.Tabi yine de herşey kendini geliştirmeye bağlı.Benim düşüncelerim bunlar.
geliştirmek önemli tabi,zaten ilgi alanım olduğu için bu daaha kolay olur.şimdi olmasa bile bende ilerde otomotiv sektoruunun ciddi yerlere geleceğini ve oto muh lerın güzel yerlerde olacağını düşünüyorum.zaten sayı az olduğu için bence iyi yerlerde olacak mezunlar.okul hakkında ve yerleşim hakkında gorusun var mı?okulda ıyı bır eğitim alınır mı.yurt vs durumları nasıl olur yerleşim yerli halk sıkıntısı olur mu.dgs ile geçicem ben..
teşekkürler bilgilendirme için..
Okul gelişmekte olan bir okul çoğu sözlükte hem okulu hem halkı kötülemişler,okul tabi ki bir anadolu,ege,9eylül değil ama gelişiyor sürekli halkı biraz tutucu eğitim seviyesi düşük ama iyi niyetliler öyle yobazlık bir durum yok,şehir normal bir anadolu kenti öğrenciler için 8,9 tane cafe 2 avm dışında bir şey yok sıkıcı yani beklentiyi yüksek tutmamak gerek :) şehirde güzel yurtlar mevcut yurt sıkıntısı yok.Okumak için gelinebilir yani.
İ.Ü Auzef Endüstri Mühendisliği hakkında bilgisi tavsiyesi olan var mıdır?
bu olay herkeste aynı herhalde :) okul bittikten 2-3 ay sonra bile aniden uykumdan uyanıp ders kaydı yaptırmadım, dönemi kaçırdım, okul uzadı diye yataktan sıçradığımı bilirim. ben bide çok mucizevi bir şekilde mezun olmuştum, son sene bir sürü alttan dersim vardı, arkadaşlarımın iki katı kredide ders alıp hepsini vermiştim ve okulu uzatmadan mezun olmuştum. çok şükür bitti 6-7 ay oluyor ama insanı etkiliyor gerçekten.
bu arada bende bilgisayar mühendisiyim, yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar ulaşabilirler.