laaa biz fakirizezme bizi .
Para herşeyin çaresi değil malesef![]()
peki yazdığın yazının içeriğini düzelterek bu yazdığına da anlam kazandırabilirsin
yani evet benimde okadar pahalı kaliteli bir aracım olsa yolda kimseyle uğraşmam bırakırım geçsin o insanda öyle mutlu olsun ama kalkıpta bunu yazarken insanların yok apartman dairesi yok anne babası diyorsun var olup olmadığı belli olmayan bir villadan bahsediyorsun
eşşek semer hikayesinin baş kahramanı olarak kendini gösteriyorsun yazık
Elamanın yaşı 22 ama zEka yaşı benim 2 yaşındaki kızımdan daha düşük..
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
hondacı techturkeye laf mı attın? şimdi başına belayı aldın! M@RdinLi_H0nDa'cı![]()
imkanım olsa neden aventador'a italia'ya binmeyeyim ?
tabii yüklü 1000hp+ yapılmış ciddi emek harcadığım 4 silindirliyi bir makineyi kullanırım imkanım olursa sıfırdan toplarım. exotic tokatlarım,kovalarım
twin turbo v8 durmaxx diesel'inde tadını almak kullanmak yeri geldiğinde tozutmakta isterim.
tamamiyle zevklerin imkanlarla sınırlandığı bir dünya. üstünde çok kafa yormamak lazım. Mesele herkesin şükretmesi biyat etmemesi emekçiye peşkeş çekmemesi birbirlerine maddi değil manevi yönden saygı duyulmasıdır. Çünkü ne olursa hepsi geçicidir. Karakter,insanlık kalıcıdır gözümde.
kesinlikle doğru.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Yaş hanesi açılınca sorunlar bitecek sandık![]()
adam haklı. ama sorun supersporta binenin diğerini kaale alıp da yarışması zaten. Niye yarışırsın ki oyle bir arabayla supersportun varsa... Ona bakarsan 30-40 binlik bike da geçebilir ss yi...
ben daha çok pezevenklik zannetmiştim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)